Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

θανατος

• This topic is locked This topic is locked
71 replies to this topic

#61 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 08 November 2007 - 21:48

Eγώ θα συμφωνίσω,μ'αυτό..πολλές φορές είμουν αισιόδοξος,και τί έγινε..??

Όταν είσαι αισιόδοξος και λες ξέρω'γω:"Πωπω φίλε,σήμερα θα γίνει κάτι μ'αυτή που μ'αρέσει."

(ΧΑΧΑ)
Καλά θα'ναι..Αν δεν γίνει όμως κάθεσαι και κλαίς..
(Αυτό ήταν ένα παράδειγμα,μπορεί να είναι κάποιοσ σοβαρότερος λόγος..)

Ούτε και η απελπισία είναι λύση..

Αισιόδοξος δεν σημαίνει και βλήτο,με λίγα λόγια δεν λές για παράδειγμα απλά στον εαυτό σου 'θα γίνει κάτι καλό' αλλά προσπαθείς με το τρόπο σου να το καταφέρεις.
Και πάνω απ' όλα δεν τα παρατάς.Αν τα παρατάγαμε έτσι εύκολα τότε την είαμε βάψει.Και στο κάτω κάτω υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετοπίζουν προβλήματα που το 99% όσων είναι εδώ δεν έχει δεί ούτε στο χειρότερο εφιάλτη του και παρόλα αυτά τα πάνε μια χαρά...no more tears boys and girls,show some attitube.
Posted Image

#62 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 08 November 2007 - 22:18

Και στο κάτω κάτω υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετοπίζουν προβλήματα που το 99% όσων είναι εδώ δεν έχει δεί ούτε στο χειρότερο εφιάλτη του και παρόλα αυτά τα πάνε μια χαρά...no more tears boys and girls,show some attitube.

+800000

Όταν είσαι αισιόδοξος και λες ξέρω'γω:"Πωπω φίλε,σήμερα θα γίνει κάτι μ'αυτή που μ'αρέσει."

Dude...wtf?...

Και επίσης:
u are not the only one with issues.
Ναι, δεν με βοήθησε ποτέ η αισιοδοξία. Ούτε όμως και η απελπισία. Απλά κάθε φορά που νιώθεις άτυχος θυμήσου αυτό:

"Και στο κάτω κάτω υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετοπίζουν προβλήματα που το 99% όσων είναι εδώ δεν έχει δεί ούτε στο χειρότερο εφιάλτη του"

#63 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 08 November 2007 - 22:26

"Και στο κάτω κάτω υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετοπίζουν προβλήματα που το 99% όσων είναι εδώ δεν έχει δεί ούτε στο χειρότερο εφιάλτη του"

So what? Δηλαδή δεν μπορείς να λυπηθείς επειδή οι άλλοι έχουν περισσότερους λόγους να λυπούνται; Ίσως ακουστεί σκληρό για κάποιους άλλους που όντως έχουν πολύ χειρότερα προβλήματα, αλλά κανείς δεν σκέφτεται τη λύπη του άλλου όταν λυπάται.

Αδυνατείτε να με πείσετε ότι λυπάστε στ' αλήθεια όταν μαθαίνετε ότι κάποιο άτομο το οποίο δεν γνωρίσατε ποτέ και ούτε θα γνωρίζατε ποτέ, πέθανε.

Επειδή κι εγώ αναρωτιόμουν πολύ γι' αυτό το θέμα έκανα την δικιά μου έρευνα και ανακάλυψα ότι όντως υπάρχουν άτομα που λυπούνται για την λύπη ανθρώπων που δεν γνώρισαν ποτέ, άτομα που μάλλον δεν θα καταλάβω ποτέ.

Η Ζωή για'μένα είναι μια πλάκα,αλλά το θέμα είναι..θα γελάσεις εσύ μαζί της ή θα την αφίσεις να γελάει αυτή μαζί σου..?

Πολύ μάγκικο το motto σου ρε, πρέπει να είσαι πολύ φιλοσοφημένος εσύ.

Τέσπα, πολύ λάθος θέμα για φόρουμ. Πολύ λάθος.

#64 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 08 November 2007 - 22:50

Αισιόδοξος δεν σημαίνει και βλήτο,με λίγα λόγια δεν λές για παράδειγμα απλά στον εαυτό σου 'θα γίνει κάτι καλό' αλλά προσπαθείς με το τρόπο σου να το καταφέρεις.
Και πάνω απ' όλα δεν τα παρατάς.Αν τα παρατάγαμε έτσι εύκολα τότε την είαμε βάψει.Και στο κάτω κάτω υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετοπίζουν προβλήματα που το 99% όσων είναι εδώ δεν έχει δεί ούτε στο χειρότερο εφιάλτη του και παρόλα αυτά τα πάνε μια χαρά...no more tears boys and girls,show some attitube.

Oχι,ποτέ δεν τα παρατας τόσο εύκολα,ειδηκά εγώ που έχω και το γαιδουρινό το πίζμα μερικές φορές..απλά όταν ξές πως μετά απ'αυτή τη σιγουριά και την αισιοδοξία που είχες,γίνεται το αντίθετο και ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξει κάτι..δεν θα κλαψουρίσεις?

Και ναι,σίγουρα υπάρχουν τέτοια άτομα τα οποία έχουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα και ΜΠΡΑΒΟ τους που έχουν την δύναμη και συνεχίζουν..

*1.11703e+06

Dude...wtf?...

Και επίσης:
u are not the only one with issues.
Ναι, δεν με βοήθησε ποτέ η αισιοδοξία. Ούτε όμως και η απελπισία. Απλά κάθε φορά που νιώθεις άτυχος θυμήσου αυτό:

Nαι,το έχω σκευτεί πολλές φορές έτσι,ένοιωσα μεν καλύτερα αλλά απο την άλλη δεν μπορέι να αλλάξει την δικιά μου κατάσταση..(αν και ΕΥΤΥΧΩΣ τις πιο πολλές φορές περνάει γρήγορα..)

Και δεν είναι για μαγκιά,δεν το θεορώ μαγκιά..λέω τί πιστεύω,δεν ήρθα εδώ για να κάνω μαγκιά..αυτού του είδους οι παρεξιγήσεις δεν μ'αρέσουν..

:emptyonexg1:<ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ OffTopic,Δίκιο έχουν και φωνάζουν οι Mods>..:emptyonexg1:
Πίσω απο τα πιο όμορφα όνειρα σου κρύβεται ο χειρότερος σου εφιάλτης....
Aπλά ζήσε τα όνειρα και περίμενε τον Εφιάλτη...
Posted Imagehttp://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=21661
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=26806
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34457

#65 ilektra

ilektra

nightmares in my sleep

• Members
  • 19 posts

Posted 08 November 2007 - 22:53

Δεν φοβαμαι τον θανατο, πιο πολυ τα γηρατεια... δεν ξερω ισως βλακεια μου...
αλλα σιγουρα οταν ενας ανθρωπος πεθαινει πολυ νωρις χωρις να προλαβει να ολοκληρωσει τον κυκλο της ζωης του ειναι πολυ αδικο
οπως και αν συμβει αυτο....

#66 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 08 November 2007 - 23:01

So what? Δηλαδή δεν μπορείς να λυπηθείς επειδή οι άλλοι έχουν περισσότερους λόγους να λυπούνται; Ίσως ακουστεί σκληρό για κάποιους άλλους που όντως έχουν πολύ χειρότερα προβλήματα, αλλά κανείς δεν σκέφτεται τη λύπη του άλλου όταν λυπάται.

Τέσπα, πολύ λάθος θέμα για φόρουμ. Πολύ λάθος.

Μα είπε κανείς να μην νιώθουμε λύπη?Άλλο η λύπη και άλλο ο πεσιμισμός ή η απαισιόδοξια.

Όσο για το θέμα,δεν θα το έλεγα ακριβώς λάθος...δύσκολο...

Oχι,ποτέ δεν τα παρατας τόσο εύκολα,ειδηκά εγώ που έχω και το γαιδουρινό το πίζμα μερικές φορές..απλά όταν ξές πως μετά απ'αυτή τη σιγουριά και την αισιοδοξία που είχες,γίνεται το αντίθετο και ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξει κάτι..δεν θα κλαψουρίσεις?

Συγνώμη,αλλά πόσο είσαι?16?18?22?30?40?50?60?Τι πάει να πεί δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι???Η ζωή είναι αγώνας,παλεύουμε μέχρι να κλείσουμε τα μάτια!Μπορεί ένα θέμα να μην βελτιώνεται,όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τελίωσε όλη η ζωή σου.Και το λέω επειδή έχω περάσει και εγώ τέτοια φάση...επιμονή θέλει...αλλά και να θές πραγματικά να γίνει κάτι
Posted Image

#67 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 08 November 2007 - 23:13

Μα είπε κανείς να μην νιώθουμε λύπη?Άλλο η λύπη και άλλο ο πεσιμισμός ή η απαισιόδοξια.

Όσο για το θέμα,δεν θα το έλεγα ακριβώς λάθος...δύσκολο...

Συγνώμη,αλλά πόσο είσαι?16?18?22?30?40?50?60?Τι πάει να πεί δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι???Η ζωή είναι αγώνας,παλεύουμε μέχρι να κλείσουμε τα μάτια!Μπορεί ένα θέμα να μην βελτιώνεται,όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τελίωσε όλη η ζωή σου.Και το λέω επειδή έχω περάσει και εγώ τέτοια φάση...επιμονή θέλει...αλλά και να θές πραγματικά να γίνει κάτι

Oxι,δεν λέω πως επειδή δεν έγινε κάτι που θα ήθελα,τελειώνει η Ζωή μου..απλά λέω για κάποια πράγματα που έχεις την σιγουριά και (ουσιαστικά) αισιοδοξία και τελικά δεν βγαίνει αυτο που θές..
ήθελα να τονίσω πως η αισιοδοξία δεν μετράει πάντα..
Και βεβαίως αν ξέρω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι,θα επιμείνω,θα παλέψω..

Αλλά όταν ξές ότι δε θα αλλάξει κάτι για κάπιο συγκεκριμένο θέμα τότε (τα ψιλοπαίρνεις),αλλά δε θα εξαρτιθεί όλη σου η ζωή απ'αυτό..

#68 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 08 November 2007 - 23:13

Η Ζωή για'μένα είναι μια πλάκα,αλλά το θέμα είναι..θα γελάσεις εσύ μαζί της ή θα την αφίσεις να γελάει αυτή μαζί σου..?

Quajafrie...

Κάθε γνώμη - όσο ακραία και αν είναι - έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.

ο Nagi τον τήρησε τον κανόνα, ενώ εσύ δεν τήρησες τον εξής...

Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο

Παρακαλώ να μην συνεχιστεί...
Το τοπικ έχει αρχίσει να ξεφεύγει πολύ off topic και μπορεί να ξεφύγει και κανένα λουκέτο αυτή την φορά από εμένα!
:yellowcard:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#69 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 08 November 2007 - 23:40

Αυτό λέμε. Καλό θα ταν να σκέφτεται ότι υπάρχουν κ άλλοι που λύπουνται. Απλά σαν παρηγοριά...

Πολλές φορές κάνουμε την τρίχα, τριχιά.Υπερβάλουμε άσχημα με αποτέλεσμα να νιώθουμε και άσχημα. Και μετά όταν τυχαίνει κάτι πραγματικά κακό, σκεφτόμαστε με τι βλακείες ασχολούμασταν...
Καλά έχουμε ξεφύγει υπερβολικά ε.

αυτό το θέμα δεν είναι κατάλληλο για φορουμ έχεις δικιο.

lock???

#70 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 posts

Posted 08 November 2007 - 23:50

Αυτό λέμε. Καλό θα ταν να σκέφτεται ότι υπάρχουν κ άλλοι που λύπουνται. Απλά σαν παρηγοριά...

Πολλές φορές κάνουμε την τρίχα, τριχιά.Υπερβάλουμε άσχημα με αποτέλεσμα να νιώθουμε και άσχημα. Και μετά όταν τυχαίνει κάτι πραγματικά κακό, σκεφτόμαστε με τι βλακείες ασχολούμασταν...
Καλά έχουμε ξεφύγει υπερβολικά ε.

αυτό το θέμα δεν είναι κατάλληλο για φορουμ έχεις δικιο.

lock???

+

Το θέμα είναι καλό..απλά τα κάναμε κάπως..και τέτοιου είδους σηζυτήσεις κρατάνε πολύ και είναι δύσκολα..θα πάει και πολύ μακριά..!

Καλύτερα LOCK!!:lockulocku:

#71 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 08 November 2007 - 23:56

Κατόπιν λαϊκής απαίτησης λοιπόν...:lockulocku:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#72 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 November 2007 - 00:01

Όταν το κλειδώνω εγώ όμως ακούω τα κερατιάτικά μου!!! :madtodeath:

Η άλλη φορά το 'χει... Θα φάτε καλά... :hiding_something:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||