Αισιόδοξος δεν σημαίνει και βλήτο,με λίγα λόγια δεν λές για παράδειγμα απλά στον εαυτό σου 'θα γίνει κάτι καλό' αλλά προσπαθείς με το τρόπο σου να το καταφέρεις.
Και πάνω απ' όλα δεν τα παρατάς.Αν τα παρατάγαμε έτσι εύκολα τότε την είαμε βάψει.Και στο κάτω κάτω υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετοπίζουν προβλήματα που το 99% όσων είναι εδώ δεν έχει δεί ούτε στο χειρότερο εφιάλτη του και παρόλα αυτά τα πάνε μια χαρά...no more tears boys and girls,show some attitube.
Oχι,ποτέ δεν τα παρατας τόσο εύκολα,ειδηκά εγώ που έχω και το γαιδουρινό το πίζμα μερικές φορές..απλά όταν ξές πως μετά απ'αυτή τη σιγουριά και την αισιοδοξία που είχες,γίνεται το αντίθετο και ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξει κάτι..δεν θα κλαψουρίσεις?
Και ναι,σίγουρα υπάρχουν τέτοια άτομα τα οποία έχουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα και
ΜΠΡΑΒΟ τους που έχουν την δύναμη και συνεχίζουν..
*1.11703e+06
Dude...wtf?...
Και επίσης:
u are not the only one with issues.
Ναι, δεν με βοήθησε ποτέ η αισιοδοξία. Ούτε όμως και η απελπισία. Απλά κάθε φορά που νιώθεις άτυχος θυμήσου αυτό:
"Και στο κάτω κάτω υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετοπίζουν προβλήματα που το 99% όσων είναι εδώ δεν έχει δεί ούτε στο χειρότερο εφιάλτη του"
Nαι,το έχω σκευτεί πολλές φορές έτσι,ένοιωσα μεν καλύτερα αλλά απο την άλλη δεν μπορέι να αλλάξει την δικιά μου κατάσταση..(αν και
ΕΥΤΥΧΩΣ τις πιο πολλές φορές περνάει γρήγορα..)
Πολύ μάγκικο το motto σου ρε, πρέπει να είσαι πολύ φιλοσοφημένος εσύ.
Και δεν είναι για μαγκιά,δεν το θεορώ μαγκιά..λέω τί πιστεύω,δεν ήρθα εδώ για να κάνω μαγκιά..αυτού του είδους οι παρεξιγήσεις δεν μ'αρέσουν..
<ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ OffTopic,Δίκιο έχουν και φωνάζουν οι Mods>..