Κλείνοντας πιστεύω ότι δεν θα επηρεαζόμασταν τόσο με τους 50 νεκρούς αν ακούγαμε στις ειδήσεις ότι πεθάναν απο έκρηξη βόμβας στο Ιράκ. Τώρα όμως που οι νεκροί ειναι στη χώρα μας όλοι μας επηρεαστήκαμε.
Προσωπικα δεν νομιζω πως εχω επηρρεαστει πιο πολυ επειδη οι θανατοι αυτη τη φορα.(ναι, αυτη τη φορα και ναι θα υπαρξουν κι αλλοι και χτυπηστε οσο ξυλο θελετε) ειναι στη χωρα μας
Αν δεν ηταν αυτο το thread δεν θα σκεφτομουν καν να ποσταρω κατι σχετικο. Και μιας και δεν εχει πεθανει κανενας δικος μου ανθρωπος ειμαι σιγουρος πως η λυπη που νιωθω αυτη τη στιγμη και προσωρινη ειναι και δεν προκειται να φτανει ουτε στο ελαχιστο τη λυπη ενος γνωστου ενος θυματος. Ο κοσμος ετσι δουλευει: Εχουμε ανθρωπους που ξερουμε και νοιαζομαστε και αλλους για τους οποιους νιωθουμε κατι προσωρινο.
Το μονο που μπορω να πω ειναι πως μεχρι ενα σημειο ολοι μας εχουμε χασει 1-2 γνωστους μας, αλλοι απο τη φυσικη ροη της ζωης και αλλοι απο περιπτωσεις σαν κι αυτες. Για την 1η περιπτωση μπορω να τους καταλαβω μιας και αυτη τη στιγμη ειμαι χωρις ουτε ενα παππου/γιαγια. Για το 2ο ακομα δεν εχω περασει κατι τετοιο και γιαυτο οτι και να πω σε αυτα τα ατομα θα ειναι λιγο και δεν θα βοηθησει καθολου. Η καρδια ενος ανθρωπου ειναι μικρη και παει μονο στα ατομα που νοιαζεται. Τι δικαιωμα εχω εγω να ισχιριζομαι πως καταλαβαινω τον πονο τους οταν δεν μπορω καν να φανταστω πως θα ειναι.
Το καλυτερο για αυτα τα ατομα αυτη τη στιγμη ειναι ο χρονος. Ειναι το ενα πραγμα που θα μεινει για παντα χωρις τελος.

This topic is locked