Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

DISNEY


  • This topic is locked This topic is locked
31 replies to this topic

Poll: Disney!!! (29 member(s) have cast votes)

Disney!!!

  1. Ειναι τελεια δεν εχω χασει τιποτα που εχει σχεση με τη Disney! (9 votes [31.03%])

    Percentage of vote: 31.03%

  2. Χαλια μαυρα και ο χρονος το απεδειξε... (2 votes [6.90%])

    Percentage of vote: 6.90%

  3. Αδιαφορο με αφηνει... μαλλον ειναι για τα παιδακια.... (1 votes [3.45%])

    Percentage of vote: 3.45%

  4. Στο παρελθον εβγαλε αριστουργηματα ! τωρα τη πηρα η κατω βολτα... (17 votes [58.62%])

    Percentage of vote: 58.62%

Vote

#31 scrooge1991

scrooge1991

    Starting...

  • Members
  • 4 posts

Posted 12 July 2008 - 00:10

Posted Image
ΠΑΙΔΙΑ, ΣΑΝ ΤΗΝ DISNEY ΚΑΜΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ. ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΟΝΟ: WALT DISNEY PICTURES PRESENTS RAPUNZEL
Posted Image
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΕΣ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ. Η DISNEY ΕΙΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΖΑΦΑΡ. ΓΙΑ DISNEY ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΕΥΤΟ. ΑΛΛΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΓΩ ΟΝΟΜΑΤΟΣ, ΩΡΑΙΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟΥ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΙΣΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η DISNEY ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΤΕΛΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΟΔΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ Η DISNEY EMO, KAI ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΙΜΕ ΣΑΝ ΕΜΟ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕ ΤΑ ΒΛΕΠΩ) Η DISNEY ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΕΑΝ ΠΙΑ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ (ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΝΝΟΩ)!!!
Posted Image

#32 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 12 July 2008 - 07:15

This thread is wrong on so many levels. Αν έγραφες και με greeklish, θα το βάζαμε anchor στους κανόνες του forum μας για παραδειγματισμό...:hahaha:

Για συζήτηση σχετικά με τον Disney (και φυσικά, την Disney) ρίξε μια ματιά εδώ...

Locku locku...:lockulocku:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.