Καταρχήν, hurray for new BU artwork!! \o/ (Μακάρι να δούμε και κανένα νέο chapter κάποτε.
)
Τώρα για τα τέρατα... πολύ ωραίο, καθαρό και λεπτομερές lineart, μόνο ένα πράγμα δεν μου κάθεται καλά: το αριστερό χέρι του τέρατος #09. Μου φαίνεται σαν να έχει ξεκολλήσει από τον ώμο. On the other hand, για τέρατα μιλάμε, αυτό δεν είναι απαραιτήτως σφάλμα.
Έχει απόλυτο δίκιο για τον ώμο, είναι τελείως λάθος και απορώ πως μου ξέφυγε στα base sketches, θα έπρεπε να είναι πολύ πιο ψηλά. Όσο για καινούριο BU chapter, αρχικά αυτό είχα σκοπό να κάνω, αλλα μετα πέρασαν οι μέρες και έτσι έκανα κατι απλό. (απο το να μην εκανα τίποτα καλό ηταν και αυτο XD)
Μόλις διάβασα όλο το thread, και όπως είπα και στο IRC: "Εσύ ξερεις να ζωγραφίζεις". Μόνο που τώρα κατάλαβα οτι πας γραφιστική, οπότε δεν είναι μονο χομπυ έτσι, το πας για καριέρα; Γαμάτα όλα, αλλα μάρεσε πιο πολύ εκείνο με το Gundam.
Μακάρι να είχε τόσο άμεση σχέση η γραφιστική με αυτά που κάνω εδω. Ναι, βοηθάει στο επάγγελμα να πιάνει το χέρι σου, αλλα στην καλύτερη θα καταλήξεις να κάνεις διάφορα illustrations ή εικονογραφήσεις, αλλα ας μη γελιόμαστε, στην Ελλάδα είμαστε, δεν ζείς απο αυτο, οπότε και θα παραμείνει ως hobby.
στείλε το 9 στον κουβά, μπορείς και καλύτερα.
Άν και βλέπω και γώ αρκετά προβλήματα σε αυτο, πιστεύω οτι με το χρώμα θα φτιάξει, μιας και δεν μπορώ να κάνω αίματα η να βρομίσω το φόρεμα στο lineart. In any case, δε μπορούν να είναι και όλα καλα. =P