Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

X TV


  • Please log in to reply
46 replies to this topic

#1 Alexiel

Alexiel

    Anime Freak

  • Members
  • 475 posts

Posted 18 August 2007 - 00:50

Έψαξα στο φόρουμ και δεν βρήκα θέμα για το Χ. Το τελείωσα σήμερα και πρέπει να πω ότι είναι πάρα πολύ καλό. Από αυτά που έχω δει από CLAMP πρέπει να είναι μάλλον η καλύτερη δουλειά τους.

Πάρα πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες, ωραία μουσική και πολύ καλό σχέδιο και κίνηση. Για όσους δεν το έχουν δει το προτείνω ανεπυφύλακτα.
Posted Image

#2 yami

yami

    神速

  • Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 18 August 2007 - 01:27

Απο τα πρωτα ανιμε που ειδα D: και μου αρεσε παρα πολυ..*i even have a t-shirt with it XD*
πολυ καλυ δουλεια της Madhouse για εκεινη την εποχη..πολυ προσεγμενο σε ολους τους τομεις(specially music-wise..the opening got me into jmusic...το Sadame ακομα μου προκαλει ανατριχιλες >.<),ενδιαφερον seiyuu cast
..(it was the first anime i heard Tokokazu Sugita-even though i didn't know him then XD)
To μονο που ισως που δεν μου αρεσε ηταν το τελος του(i wanted *K* to win T^T)..που ηταν διαφορετικο απο την ταινια...Ταινια που εκανα το λαθος να δω πριν τη σειρα... Και συγκριτικα ειναι παρα πολυ κατωτερη των TV series...


#3 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 18 August 2007 - 01:33

Το θέμα με το οποίο ασχολείται είναι σίγουρα συναρπαστικό.. δεν τα καταφέρνει όμως καλά, εγώ βαριόμουν στα περισσότερα επεισόδια. Εκείνος ο τυπάς με το καπέλο μετρούσε πάντως (ο monk, δεν θύμαμαι όνομα)... και το τέλος ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Ορισμένες όμορφες σκηνές δεν είναι αρκετές. Μέτρια σειρά σε γενικές γραμμές. Ωραία μουσική όντως.

#4 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 18 August 2007 - 13:02

Το θέμα με το οποίο ασχολείται είναι σίγουρα συναρπαστικό.. δεν τα καταφέρνει όμως καλά, εγώ βαριόμουν στα περισσότερα επεισόδια. Εκείνος ο τυπάς με το καπέλο μετρούσε πάντως (ο monk, δεν θύμαμαι όνομα)... και το τέλος ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Ορισμένες όμορφες σκηνές δεν είναι αρκετές. Μέτρια σειρά σε γενικές γραμμές. Ωραία μουσική όντως.


x2

Και ουσιαστικά δεν είναι λάθος να δείς τη ταινία πρώτη, μιας και που βγήκε αρκετά χρόνια νωρίτερα από τη σειρά :terror2:
rsrGbGx.gif

#5 the_second_child

the_second_child

    way cooler than you.

  • Members
  • 325 posts

Posted 10 October 2007 - 22:16

Αρκετά καλό αν και προτιμώ το manga το οποίο έχει μείνει κυριολεκτικά εδώ και κάτι χρόνια σε hiatus.

Posted Image


#6 SSJGojeta

SSJGojeta

    Anime Fan

  • Members
  • 145 posts

Posted 11 October 2007 - 12:54

Για μένα το X TV είναι ένα από τα καλύτερα anime που έχω δει.. Οι μουσικές που έχει, απλά τα σπάνε, ωραίο και δεμένο σενάριο, πολύ καλό animation, όλοι οι χαρακτήρες είναι ένας κι ένας και έχουν καταπληκτικό βάθος (εαν κάτσεις και τους ψάξεις), ο τύπας που είπες warchief είναι ο Sorata ;) . Δεν ξέρω τι να πρώτο πω για αυτό το anime... Απλά είναι κάτι που για μένα πρέπει να το δεις, εκτός κι αν θες μόνο γρήγορα anime, με ξύλο :)
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#7 Katan

Katan

    In love with AS

  • Members
  • 352 posts

Posted 14 October 2007 - 19:53

me loves subaru...

είναι από τα anime στα οποία δε βαρέθηκα καθόλου, έχει μεγάλη "ένταση" στην οποία συμβάλλει κ η μουσική (sadame:if:), και όπως είπε κ ο ssjgojeta οι characters είναι μοναδικοί.
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#8 zolitas

zolitas

    Anime Amateur

  • Members
  • 98 posts

Posted 15 October 2007 - 01:32

το πρωτο Fun-subbed anime που ειδα. Μου άρεσε παααααααρα πολυ. ισως επειδη μου αρέσει η clamp γενικοτερα κ oi gothies. τη movie δν την ειδα (επειτα απο οσα ακουσα) ειδα μονο ena amv κ δν με ειχε εντυπωσιασει. στο μανγκα δν μου αρεσε το σχεδιο οσο θα ήθελα, με 3υνισε αρκετα δλδ, αν κ απο οτι 8υμαμαι, κ καλα το ενα ενναλακτικο τελος 8α ειχε η σειρα, το αλλο h movie, στο manga 8a βλεπαμε τι 8α γινόταν. τεσπα πολυ ωραίο 3αναλεω :P

#9 SSJGojeta

SSJGojeta

    Anime Fan

  • Members
  • 145 posts

Posted 15 October 2007 - 13:15

Βασικά δείχνει διαφορετικό τέλος στα επισόδεια από ότι στην ταινία, απλά η ταινία ας πούμε ότι είναι όλα τα επισόδεια μαζεμένα σε μια ταινία και αλλάζει το τέλος. Ούτε βάθος οι χαρακτήρες, ούτε τίποτα. Απλά ένα σφαξίδι για το πιος θα κυριαρχίσει... Επισόδεια > Ταινια στο Χ (ταπεινή μου άποψη πάντα). Τώρα που μου το θυμίσατε ίσως θα πρέπει να το ξαναδώ (για άλλη μια φορά :P )
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#10 Sparda

Sparda

    ~ C.C. is win ~

  • Members
  • 697 posts

Posted 17 October 2007 - 20:21

Από το καλύτερα, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πότε βγήκε. Κάθε χαρακτήρας παρουσιάζεται πολύ ωραία και το animation με τη μουσική δένουν πολύ όμορφα. Είμαι από τους λίγους που απόλαυσαν την ταινία βλέπω.:oo: Αλλά το γεγονός ότι η σειρά είναι καλύτερη, δεν "ρίχνει" την ταινία για μένα. Το τέλος με εξέπληξε γιατί ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα ήταν ίδιο με της ταινίας κι ας είχε αλλαγές ενδιάμεσα. Πάντως πρόκειται για προσεγμένο και καλοδουλεμένο anime - τουλάχιστον ο Subaru έπαιξε περισσότερο από την ταινία που τον είδαμε για 3 λεπτά:hahaha:

Posted Image


#11 pershs

pershs

    ΚΑΡΙΟΛΗΣ

  • Members
  • 206 posts

Posted 17 October 2007 - 22:41

¨Εκανα μέρες να το ξεπεράσω ήταν απλά άψογο οι χαρακτήρες ήταν όλλοι πανέμορφοι ένας προς ένα και πραγματικά δεν θυμάμε να ήτανε κάποιος που ν αμην συμπάθησε κα από τις 2 πλευρές όσο για τον Monk και το άλλο το τυπάκι με το νερό πιστεύω ότι ίσως ήταν απλά θεοί :congrats:.

Την ταινία δεν την έχω δεί :emptyonexg1:ίσως κάποιοι στιγμή απλά για να δώ πώς έινια το άλλο τέλος αν και φοβάμε μην ξενερώσω την ζωή άμα την δώ από αυτά που γράφουν εδώ οι σύντεγνοι :P

#12 Lockie

Lockie

    Psycho Otacku

  • Members
  • 137 posts

Posted 20 October 2007 - 00:52

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!!!!!!!

Alex chan να που συμφωνούμε και κάπου...ποτε μην λες ποτε τελικά...:wooi2:

ναι συμφωνώ μακραν η καλλίτερη δουλιά των clamp...οι χαρακτηρες όλοι(εχεμ...σχεδον...αν δεν ήταν και η ασπρομαλλα Generic ηλήθια στηη μέση) είναι θεικοί!!!!
ειδικα σε σύγκριση με τα chobits που αν εξαιρέσεις μερικες σκηνες απίστευτου γελιου δεν μου λένε και τίποτα...

Posted Image
I shall conquer the universe...

#13 dmvagos

dmvagos

    Dungeon Master v3.5

  • Members
  • 454 posts

Posted 20 October 2007 - 00:54

Arashi rulz!!! Με κάτι φίλους μου την ψηφίσαμε ως την καλύτερη κραυγή απόγνωσης!!! Αυτό το ΙΕΕΕΕ που πέταξε προς το τέλος της σειράς ήταν θεϊκό...
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#14 Yu~Kun

Yu~Kun

    P.S.O.F.A{Bug Eater}

  • Members
  • 158 posts

Posted 07 November 2007 - 15:24

Kαταπληκτικο το Χ!Αν και προσωπικα προτιμω Τοkyo Babylon ^________^

Posted Image


#15 lordofblues

lordofblues

    Back in business

  • Members
  • 844 posts

Posted 07 November 2007 - 19:18

Με πολυ προσπαθεια καταφερα να το τελειωσω.
Η τελικη μαχη δυστυχως με απογοητευσε.

Επισης ενα αλλο αδυνατο σημειο του Χ ηταν ο σχεδιασμος των
ηρωων. Καθολου ρεαλιστικος. Ολοι ηταν ομορφοι και παρομοιοι
εξωτερικα. (Ασχετο με το anime αλλα σχετικο με την ρεαλιστικοτητα
-Ακομη και η εθνικη Ιταλιας στο ποδοσφαιρο που οι περισσοτεροι το
παιζουν οτι ειναι μοντελα επρεπε να ειχε εναν ασχημο (Materrazzi) για να
σηκωσει το World Cup)

Posted Image