Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Το πίο περίεργο, τρελό, παράξενο σας όνειρο!


  • Please log in to reply
251 replies to this topic

#61 Matu-san

Matu-san

    aoi

  • Members
  • 939 posts

Posted 19 June 2008 - 11:54

Αγχος οτι δεν μπορουσες να ανταπεξελθεις σε καταστασεις με αποτελεσμα να σε παιρνουν απο κατω...καταστασεις απο τις οποιες δεν μπορουσες να ξεφυγεις και αναγκαστικα επρεπε να αντιμετωπισεις...μεγαλωσες ομως, και αντιμετωπιζεις τα προβληματα σου, εχεις περισσοτερες δυνατοτητες απο τοτε που ησουν παιδι, οποτε δεν χρειαζεται πια να ανησυχεις..ετσι εφυγε και το ονειρο..:nosey:

Χμμ όντως είχα άγχος για κάποιες καταστάσεις που δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω τότε που έβλεπα αυτό το όνειρο! Ειδικά όταν ήρθα Αθήνα για πρώτη φορά (ήμουν 17 τότε βλέπετε..), είχα τέτοιο άγχος που είχα αδυνατίσει αρκετά (τώρα παλεύω να χάσω τα περιττά κιλά που έχω πάρει τα τελευταία 2-3 χρόνια! :sigh2:).
Τώρα πια δεν έχω άγχος, μιας και έχω καταφέρει πολλά πράγματα από τότε..

Erisabetsu έχω δει και εγώ ένα αλλόκοτο όνειρο σαν το δικό σου από το NGE, τόσο αλλόκοτο που όταν ξύπνησα είπα "what was that??", αλλά είναι τεράστιο..
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#62 Manbearpig

Manbearpig

    You wanna get high?

  • Members
  • 87 posts

Posted 19 June 2008 - 11:57

Όταν άφηνα μαλλιά έβλεπα συχνά όνειρο ότι κουρευόμουν και όταν ξυπνούσα έπιανα το κεφάλι μου....:stubborn:
Posted Image

#63 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 19 June 2008 - 13:53

ερώτηση εσάς τα όνειρα, σας επηρεάζουν στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις? Στο να ρίξουν την διάθεση σας η να την ανεβάσουν?
Μονο σε εμενα συμβαίνει αυτό?


Στην λήψη αποφάσεων δεν με επηρεάζουν, γιατί πολύ απλά δεν έχουν σχεδόν ποτέ λογική, οπότε πάνω σε τι να σε ωθήσουν να πάρεις μια απόφαση;Όσο αφορά την διάθεση όμως,ναι,καμιά φορά μου την χαλάνε, όταν κυρίως πεθαίνει κάποιος αθώος και δεν μπόρεσα να κάνω κάτι.Το άλλο ερώτημα είναι σαν έχει τύχει να δείτε πολλές φορές το ίδιο όνειρο με απόσταση χρόνων,την συνέχεια ενός ονείρου από εκεί που σταμάτησε,το ίδιο όνειρο με εναλλακτικό τέλος,όνειρο για περιοχές που δεν πήγατε ποτέ αλλά πήγατε αργότερα,η όνειρο όπου κοιμάστε και ξυπνάτε μέσα στο όνειρο;Εμένα ναι,όλα από αυτά.Τώρα για τρελά όνειρα λέω να το αφήσω προς το παρόν γιατί είναι πολλά και μακροσκελές.


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#64 misuzu

misuzu

    dance is everything...

  • Members
  • 11 posts

Posted 20 June 2008 - 10:51

Το πιο κουλό όνειρο που εχω δει είναι να βλέπω ταινεία(δικής μου σκηνοθεσίας)καθισμένη στον καναπέ ενώς σαλονιού(που το μόνο που είχε μεσα ήταν ο καναπές και η τηλεόραση)μαζί με δύο φίλες μου...Και όλη τη νύχτα έβλεπα μόνο αυτή τη ταινεία χωρις ούτε καν να κουνηθώ απο το καναπέ...:hahaha:

#65 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 01 August 2008 - 12:47

το πιο κουλο κ ασχημο ονειρο EVER το ειδα περσυ

ειχανε λεει ερθει ζομπι κ εγω ειμουνα κλεισμενη στο σπιτι με τον ενα μου αδερφο ο οποιος ειχε μολις δαγκωθει απο ενα ζομπι

οποτε γυρναει κ μου λεει "πρεπει να με σκοτωσεις πριν γινω κ εγω ενας απο αυτους"
παιρνω λοιπον ενα μεγαλο κουζινομαχαιρο, αυτα τα τεραστια με τα δοντακια που εχουμε για το ψωμι τα οποια ομως δεν κοβουν καλα

αρχιζει να φωναξει "σκοτωσε με σκοτωσε με"
τον ριχνω λοιπον κατω κ παω απο πανω του και απο λαθος μου καρφωνω το μαχαιρι στο μαγουλο του κ φρακαρει εκει...

προσπαθω λοιπον τραβοντας το να το ξεκολησω αλλα τιποτα, απλως μεγαλωνα το τραυμα κ γεμισαμε κ οι 2 αιματα (πλησιαζε κ ε στιγμη που θα γινοταν ζομπι)

και τοτε αρχιζει ξανα να φωναζει και να κλαει κ να λεει 'σε παρακαλω μη με σκοτωσεις, ποναω πολυ, σε παρακαλω, σε αγαπαω εισαι η αδερφη μου, σε παρακαλω μη με σκοτωσεις"

και στο τελευταιο "μη με σκοτωσεις" η φωνη του γινετε τραχια και παρα πολυ δυνατη και γινετε ζομπι κ αρχιζει να με τρωει..

ξυπνησα κλαιγοντας κ για ολη τη βδομαδα ειμουνα ταραγμενη, οχι γιατι με εφαγε ζωντανη, αλλα με τον τροπο που εκλαιγε λιγο πριν γινει ζομπι

Posted Image


#66 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1,106 posts

Posted 01 August 2008 - 14:42

Αυτό το είδα σήμερα, και μοίαζει με επισόδειο από άνιμε.
Είμαι σαν σε μια άλλη πραγματικότητα. Δουλεύω κάπου, και έχω το ίδιο αφεντικό που έχω και τώρα, αλλά διαφορετική δουλεία. Είναι κάτι σαν φαστ φουντ με λίγα τραπεζάκια. Κάπου εκεί υπάρχει ένα σαν λούνα παρκ, που έχει πολλά μηχανήματα με μπαλάκια σαν αυτό στου κονάτα. Είναι ο Zauk κουστουμαρισμένος εκεί σε κάποια φάση. Όσοι παίρνουν μπαλάκια παραπονιούνται, αλλά δεν θυμάμαι το λόγο.
Κάποια στιγμή ανεβαίνω σε ένα ύψωμα, που κάνουν μπάνιο πάνω, σαν να είναι θάλασσα σε ψηλό επίπεδο. Μια απότομη πλαγιά οδηγεί κάτω στο χαμηλότερο επίπεδο της θάλασσας. Υπάρχει ένας φράχτης, και κοιτάω από ένα άνοιγμα. Βλέπω ψάρια να πηδάνε, αλλά όχι κανονικά ψάρια, σαν μεταλλαγμένα κάπως είναι. Άνθρωποι ψαρεύουν-δεν πιστεύω ότι ψαρεύουν αυτά τα ψάρια. Έρχεται μια κοπέλα, και της λέω "το πιστεύεις;". Δεν μου απαντάει, αλλά με παίρνει από εκεί. Μου κρατάει το χέρι, και κάπου μπλέκουν τα δάχτυλα μας. Φιλιόμαστε, χωρίς να πούμε τίποτα, είναι κάτι που θέλουμε και οι δύο.
Μετά έχουμε ένα γατάκι, ένα ζωάκι τέλος πάντων. Πάμε βόλτα μαζί με την κοπελά (δεν έχω δει το πρόσωπό της - θυμάμαι μόνο ότι έχει κοντά μαλλία) σαν απογευματινό περίπατο. Περπατάμε και έχω το ζωάκι στην αγκαλία μου, το κρατάω πολύ στοργικά. Από την αντίθετη πλευρά περνάνε διάφοροι, σχεδόν όσοι είχα δει πιο πριν στο όνειρο. Σε κάποια στιγμή βλέπουμε και τους 2 βασικούς ήρωες από το potemayo, που σπρώχνουν ένα καροτσάκι και έχουν μέσα την ποτεμαγίο και άλλο ένα τέτοιο πλασματάκι. Συναντάμε και άλλους δύο τύπους, τους ρωτάμε εσείς τι ρόλο παίξατε, και μας λένε εμείς είμασταν τα pretty boys. Φανταστείτε το όλο σκηνικό, σαν ένα κυριακάτικο πρωί παλιότερης εποχής, που οι γονείς έβγαζαν βόλτα τα παιδάκια τους. Μοίαζει σαν να τελειώνει εκεί η ιστορία, λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους. Αλλά όχι.
Συνεχίζουμε να περπατάμε, και φτάνουμε στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι.
Το γατάκι στο μεταξύ όλο και μίκρενε. Στην αρχή χωρούσε στην τσέπη μου, μετά στην παλάμι μου. Έδειχνε ανύσηχο και όλο προσπαθούσε να φύγει, αλλά το κρατούσα για να μην χαθεί. Σε κάποια στιγμή άρχισε να πετάει σπίθες, το κρατούσα πια και με τα δύο χέρια, και πονούσα. Μου έπεσε, το έπιασα στον αέρα. Και ξαφνικά μεταμορφώθηκε σε σκυλάκι, μικρό, σαν ψεύτικο. Όμως και αυτό άρχισε να χαλάει. Του έφευγαν κομμάτια από το δέρμα του, που ποια ήταν σαν πυλός, σαν χαρτί. Άρχισε να σπάει, και στην προσπάθεια μου να το πίασω, το διέλυσα. Μόνο το κεφάλι του έμεινε πανώ στα σκαλοπάτια. Έπεσα κάτω, και άρχισα να κλαίω. Του φώναζα ζήσε ζήσε. Τα μάτια του ήταν άδεια. Και τότε τα δάκρυα μου έγιναν σαν ποτάμι, που έτρεχε, και το κεφαλάκι του ήταν μέσα τους. Μια λάμψη στα μάτια του, και στο ποτάμι των δακρύων εμφανίστηκαν άλλα ζωάκια.
Κάπου εκεί ξύπνησα, αλλά το όνειρο ήταν τόσο ζωντανό! Ξύπνησα και ένιωσα ηρεμία, ασφάλεια. Και ήταν σαν να έχω βιώσει συναισθήματα. Τη σιγουρία που νιώθεις όταν κάποιος σου κρατάει το χέρι, ένα αίσθημα στοργής και αγάπης, όπως όταν κρατάς ένα μωρό στην αγκαλία σου, πόνο για την τραγική κατάληξη, ελπίδα για το μέλλον.



#67 nancy_neko

nancy_neko

    Anime Fan

  • Members
  • 233 posts

Posted 01 August 2008 - 18:34

εγω βασικα τωρα τελευταια δεν βλεπω πολλα ονειρα,η τα ξεχναω αμεσως,αλλα κατι που μου αρεσε ηταν το εξης!!μια μερα,χαλασε το πιστολακι για τα μαλλια,και δεν ειχα με τι να τ στεγνωσω(και να ισιωσω btw)και σκεφτομουν πως να το φτιαξω(και επειδη ειμαι πολυ αχρηστη,δεν ηθελα να το διαλυσω τελειως)και παω για υπνο,και αυτο που ειδα ηταν το εξης,εγω,να καθομαι στο κρεβατι μου,με το πιστολακι στο χερι,να παταω ενα κουμπακι συνεχομενα,και να πιεζω λιγο το καλωδιο,και οταν ξυπνησα,παω στο πιστολακι,δεν λειτουργει,αρχισα να βριζω σαν νταλικιερισσα,και μετα λεω ας δοκιμασω αυτο που ειδα στο ονειρο,και λειτουργησε!!!:frozen:


ειμαι τρελη το ξερω!!!!:hahaha:
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#68 Animesuki

Animesuki

    Black Butler Lover.

  • Members
  • 379 posts

Posted 01 August 2008 - 19:53

Eγω πολλες φορες βλεπω προφητικα ονειρα.Θυμαμαι πριν κανα μηνα ειχα δει στον υπνο μου οτι ειχα ξυπνησει και ειχα μπει στο games pictures trivia,εκει λεει ειχαν βαλει την εικονα ενως παιχνιδιου που ηξερα κι ετσι το βρηκα.Οταν ξυπνησα μπηκα στο φορουμ σε αυτο το τοπικ και ειδα οτι υπηρχε η εικονα του παιχνιδιου που ηξερα οπως και στο ονειρο.
Επισης πριν λιγο καιρο ειδα οτι φιλιομουν με εναν κουκλο βρυκολακα απο το μανγκα vampire vampire!!Mετα λεει βρεθηκα μαζι του στο uggly betty και λεει ειμασταν μεσα στην εταιρια Μοντ!!Κουλο πολυ!!

#69 MaSaKa

MaSaKa

    Anime Freak

  • Members
  • 342 posts

Posted 01 August 2008 - 20:25

το πιο κουλο κ ασχημο ονειρο EVER το ειδα περσυ

ειχανε λεει ερθει ζομπι κ εγω ειμουνα κλεισμενη στο σπιτι με τον ενα μου αδερφο ο οποιος ειχε μολις δαγκωθει απο ενα ζομπι

οποτε γυρναει κ μου λεει "πρεπει να με σκοτωσεις πριν γινω κ εγω ενας απο αυτους"
παιρνω λοιπον ενα μεγαλο κουζινομαχαιρο, αυτα τα τεραστια με τα δοντακια που εχουμε για το ψωμι τα οποια ομως δεν κοβουν καλα

αρχιζει να φωναξει "σκοτωσε με σκοτωσε με"
τον ριχνω λοιπον κατω κ παω απο πανω του και απο λαθος μου καρφωνω το μαχαιρι στο μαγουλο του κ φρακαρει εκει...

προσπαθω λοιπον τραβοντας το να το ξεκολησω αλλα τιποτα, απλως μεγαλωνα το τραυμα κ γεμισαμε κ οι 2 αιματα (πλησιαζε κ ε στιγμη που θα γινοταν ζομπι)

και τοτε αρχιζει ξανα να φωναζει και να κλαει κ να λεει 'σε παρακαλω μη με σκοτωσεις, ποναω πολυ, σε παρακαλω, σε αγαπαω εισαι η αδερφη μου, σε παρακαλω μη με σκοτωσεις"

και στο τελευταιο "μη με σκοτωσεις" η φωνη του γινετε τραχια και παρα πολυ δυνατη και γινετε ζομπι κ αρχιζει να με τρωει..

ξυπνησα κλαιγοντας κ για ολη τη βδομαδα ειμουνα ταραγμενη, οχι γιατι με εφαγε ζωντανη, αλλα με τον τροπο που εκλαιγε λιγο πριν γινει ζομπι


Μηπος εβλεπες claymore εκεινη την περιοδο?..........:tensai:

#70 sgouver

sgouver

    One Piece Maniac

  • Members
  • 540 posts

Posted 01 August 2008 - 20:46

Εγω πολλες φορες βλεπω την συντελια του κοσμου.

Tην εχω δει σε τοσες εκδοχες που δεν παιζει...σε καποια θα εχω πεσει μεσα !!

Ειναι πολυ κριμα επισης που δεν μπορω να τα αποθηκευσω διοτι ειναι σαν Χολιγουντιανες υπερπαραγωγες,
αυτη την στιγμη θα κολυμπαγα στο χρημα!:kill4u:

Edited by sgouver, 02 August 2008 - 11:24.


#71 mihalakis21

mihalakis21

    Natsu Dragonil

  • Members
  • 280 posts

Posted 01 August 2008 - 21:03

το πιο κουλο που μου εχει συμβει σε πολλα ονειρα ειναι οτι καθως το βλεπω και συμετεχω στο ονειρο καποιες στιγμες νυσταζω και κλεινουν τα ματια μου και δεν μπορω να παρακολουθησω το ονειρο. ειμαι ελεεινος. :hahaha:
Posted Image

#72 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 01 August 2008 - 21:30

Μηπος εβλεπες claymore εκεινη την περιοδο?..........:tensai:

oχι αλλα ως zοmie-maniac εβλεπα πολυ romero :)

Posted Image


#73 QueenofHearts

QueenofHearts

    Royalty

  • Members
  • 577 posts

Posted 02 August 2008 - 03:01

Μηπος εβλεπες claymore εκεινη την περιοδο?..........:tensai:

Πιο πολύ για 28 days μου ακούγετε το όνειρο!

Τα όνειρά μου είναι ευτυχώς πάντα τρελά και πολυδιάστατα. Στο πιο τρελό από αυτά ήμουν 2 άτομα ταυτόχρονα, κανένα απ΄τα οποία δεν ήμουν εγώ. Την ιστορία του ενός ατόμου, που ήταν γυναίκα, την ζούσα μόνο σε επίπεδο ακοής, ενώ στην ιστορία που έβλεπα ήμουν άντρας. Ζούσα την καθημερινότητα και των 2 ανθρώπων, ήξερα τι είχαν ζήσει και πως, τους φίλους τους κλπ κλπ. Πολλές φορές φυσικά μου έχει τύχει να βλέπω όνειρα μέσα σε όνειρα.

Οι εφιάλτες μου δυστυχώς είναι εξίσου περίεργοι και γι'αυτό φρικαλέοι. Ένας που θυμάμαι είναι με μια φίλη μου με την οποία είχαμε τσακωθεί και είχαμε μήνες να μιλήσουμε. Είδα πως ήμουν στη κουζίνα, στο ισόγειο ενός σπιτιού στην Aγγλία και την είδα στον κήπο μου ξαφνικά να στήνει θηλιά και να κρεμιέται, έτρεξα έξω, την έπιασα απ΄τα πόδια μήπως και την προλάβω, προσπαθούσα να τη σηκώσω, αλλά τίποτα, την ένιωθα να σπαρταράει καθώς πέθαινε, κόσμος μαζευόταν, ήρθε η αστυνομία, την κατέβασαν,κλπ Εγώ σε μια κατάσταση υστερίας στον ύπνο μου συνειδητοποιώ πως είναι όνειρο, τρέχω ξανά μες τη κουζίνα και άρχισα να χτυπάω τους τοίχους και να ουρλιάζω "ξύπνα, ξύπνα, δεν είναι αλήθεια, είναι όνειρο" και να μην ξυπνάω.. Τελικά δεν θυμάμαι αν ξύπνησα απ'τους λυγμούς, γιατί δε μπορούσα να ανασάνω ή απ'τη συγκάτοικό μου που μπούκαρε στο δωμάτιο γιατί την ξύπνησα.

#74 Melkor

Melkor

    逸楽生活

  • Members
  • 2,051 posts

Posted 02 August 2008 - 07:37

το πιο αρρωστο ονειρο που εχω δει, και ακομα τρεμω στη σκεψη του, ειναι οταν πριν απο 7-8 χρονια, ειδα οτι σκοτωσα εν ψυχρω τον αδελφο μου. πεταχτηκα κα ιδνε μπορεσα να ξανακοιμηθω.
καθε φορα που το σκεφτομαι, νιωθω παρα πολυ ασχημα

1345977285497_zps066ae44a.jpg


#75 Dxs

Dxs

    Nothingness Incarnate...

  • Members
  • 513 posts

Posted 02 August 2008 - 08:38

Το πιο τρελο ονειρο το 'δα φετος. Ημουν λεει ντετεκτιβ και κηνυγουσα καποιον. Ηξερα οτι ειναι σε ενα σπιτακι και τον ειχα ακολουθησει ως εκει. Μπαινω μεσα σε στυλ max payne (ναι ειχε και bullet time effect), αλλα παρολου που τον πυροβολησα 3-4 φορες δεν τον πετυχε καμια. Επειτα βρισκω ενα τσεκουρι πιο διπλα, του το πεταω αλλα δε τον πετυχαινω. Μετα το πιανει εκεινος, μου το πεταει αλλα σκυβω και καρφωνεται στον τοιχο πισω μου, πανω απ' το κεφαλι μου. Τελος πιανω το τσεκουρι με το ενα χερι απ το ξυλο και το αλλο στο πανω μερος, στη λεπιδα και κοβω το κεφαλι μου :terror2:
Την ωρα που ακουμπησε η λεπιδα στο λαιμο μου, ξυπνησα και για μια στιγμη ειχαν παραλυσει τα χερια μου απο τον τρομο

Posted Image