Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Το πίο περίεργο, τρελό, παράξενο σας όνειρο!


  • Please log in to reply
251 replies to this topic

#31 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 10:54

anatawa konoyaro desu!!!!!

#32 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

    of DisAstaaAhhhH!

  • Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 11:04

βασικά σήμερα είδα αυτό το όνειρο:

Είδα οτι το ΤΕΙ Ηρακλείου θα έκανε προβολές με anime και ότι θα μαζευόμασταν όλοι εκεί. Έτσι πήγα και εγώ στο αμφιθέατρο που τελικά ήταν απλά μια μικρή αποθήκη με τηλεόραση και καμιά 20ρια καρέκλες, έψαξα γύρω μου να βρώ τα άτομα που ξέρω απο το φόρουμ, αλλά δεν ήταν κανείς εκεί.
τελικά κατέληξα να κάθομαι και να βλέπω ενα μισοεφιάλτη του στυλ, στην οθόνη της τηλεόρασης δεν έπαιζαν anime αλλά ταινίες απο την τηλεόραση και εγώ να πηγαίνω να αλλάζω τα κανάλια και να βάζω Yugi Oh επειδή ήταν το μόνο anime που έπαιζε στην tv εκείνη την ώρα.
μετά όλα έγιναν μια μάζα και χάθηκαν και έμεινα μόνη να μιλάω στο κενό ότι αυτά που έδειχνε η τηλεόραση δεν ήταν anime Και ότι όλα τα παιδιά του forum εξαφανίστηκαν .......

welcome to the twilight zone... (πώς θα γίνει να ανεβάσω και τον αντίστοιχο ήχο?)

[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=zi6wNGwd84g[/YOUTUBE]
:drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#33 1451

1451

    .

  • Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 11:23

Πριν πολλά χρόνια έβλεπα ενα ονειρο με persistent κόσμο. Κάθε φορά ξεκινούσε με εμένα κι εναν γνωστό μου να βρισκόμαστε σε μια διασταύρωση με ένα εκκλησάκι. Δίπλα στο εκκλησάκι ηταν ένας άνθρωπος, ντυμένος στα μαύρα και οπλισμένος με καραμπίνα.Δίπλα του υπήρχε ενα κρεβάτι. Είχε κι εναν υποτελή, ένα πλάσμα κατι μεταξύ ανθρώπου και ζώου. Ενώ δηλαδή είχε ανθρώπινα εξωτερικά χαρακτηριστικά, περπατούσε στα τέσσερα και αντι μιλάει απλώς κραύγαζε.
Κάθε φορά που προσπαθούσαμε να περάσουμε να περάσουμε τη διασταύρωση, εγω τα κατάφερνα κι ο γνωστός μου αιχμαλωτιζόταν κι αργότερα ο μαυροφορεμένος άντρας τον σκότωνε.
Αυτό το όνειρο το είδα πολλές φορές, κάθε φορά με συνόδευε κι ενας διαφορετικός γνωστός. Τα πτώματα των γνωστών που συμμετείχαν στα προηγούμενα "επεισόδια" του ονείρου ηταν αραδιασμένα στο κρεβάτι!
Το ίδιο πράμα επαναλήφθηκε μέχρι που στο φινάλε επεναλάμβάνεται το όνειρο, μόνο που εκείνη τη φορά ημουν μόνος, αφου είχαν εξαντηθεί ολοι οι γνωστοί(τα πτώματά τους κοσμούσαν τη διασταύρωση). Ξεκινώ να τρέχω για να ξεφύγω ομως ο ανθρωπόμορφος υπηρετής με αιχμαλώτισε. Τότε ο μαυροφορεμένος μου είπε οτι τον είχα εκνευρίσει επειδή του ξέφευγα συνεχώς και για να μην ξοδεύει τις σφαίρες του, διέταξε τον υπηρέτη του να με φάει ζωντανό!
Αυτή ηταν και η τελευταία φορά που είδα τη σειρά ονείρων με τον persistent κόσμο...

#34 otakusan7

otakusan7

    Anime Amateur

  • Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 11:51

Σπάνια βλ'επω όνειρα αλλά όταν βλέπω τα περισσότερα μοιάζουν με ταινία του κιούμπρικ (όσο και να ξέρεις για την υπόθεση πάλι τίποτα δεν καταλαβαίνεις) τεσπα θα σας πω αυτό που είδα προχτες που δεν είναι περίεργο ούτε τρελό ή τρομακτικό κτλ αλλά για όση ώρα το έβλεπα ένιωθα τόσο ωραία...
Λοιπόν μπαίνω στην σελίδα της σχολής μου και βλέπω ότι έχω επιτέλους πάρει πτυχίο.... η αγαλίαση που ένιωσα δεν περιγράφεται... μέχρι να αρχίσω να πανυγυρίζω όμως.... χτυπάει το καταραμένο ξυπνητήρι... ήταν η ώρα `να σηκωθώ να πάω να δώσω το καταραμένο μάθημα που χρωστάω από το πρώτο έτος... :nanteee:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα


#35 Omorfandras

Omorfandras

    Starting...

  • Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 14:26

Εγω εχω δει πολλα ακυρα ονειρα αλλα το καλυτερο το ειδε η αδερφη μου για εμενα!!!!!!
Ξυπναει ενα πρωι και μου το διηγηθηκε: "Εκανε επιθεση ", λεει, " ο γκοτζιλα, και δεν μπορουσαν να τον σκοτωσουν.... τοτε ο πατερας μου, που ηταν τρελος επιστημονας, εφτιαξε μια τεραστια σφεντονα και εγω που ειχα κατι ειδικα γυαλλια για πιλοτους (σαν αυτα που φοραει ο Ussop στο one-piece) και καλτσες στα αυτια ανεβηκα στη σφεντονα και με εκτοξευσαν κατα πανω στο θηριο!!!!"
Τελος παντων καταλαβατε το μοτίβο στο περιπου....

Ολοι σαν ηρωα με σκεφτονται!!! Ποσο ωραιος ειμαι ο ατιμος!!!!


Posted Image
.....Whatever...

#36 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 14:30

ρε όμορφε πέθανε η γύφτισσα που σε παίνευε και παινεύεις τον εαυτό σου?.θα βάζεις σε κάθε post σου φωτογραφία?
γυμνές σου φωτό θα βάλεις?

και ναι για ακόμη μια φορα κανεις δεν απάντησε στην ερώτηση μου

#37 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 14:58

ρε όμορφε πέθανε η γύφτισσα που σε παίνευε και παινεύεις τον εαυτό σου?.θα βάζεις σε κάθε post σου φωτογραφία?
γυμνές σου φωτό θα βάλεις?

και ναι για ακόμη μια φορα κανεις δεν απάντησε στην ερώτηση μου


Μην μου τσαντιζεσαι πριγκηπισσα μου!Ο τυπας κει παν, ακολουθει πιστα το ρητο "αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει"...η μονη παραμετρος που δεν σκεφτηκε ειναι οτι ειναι λιγο δυσκολο να πεσει να πλακωσει τον εαυτο του...οποτε συνεχιζει να μας τα κανει μετα συγχωρησεως πεπονια σε καθε του ποστ...

Για να απαντησω στην ερωτηση σου, εμενα τα ονειρα δεν με εμποδιζουν στο να παρω αποφασεις, αλλα πολλες φορες επηρρεαζουν πολυ τη διαθεση μου, οποτε οχι, δεν συμβαινει μονο σε σενα αυτο....πιστευω οτι τα περισσοτερα ονειρα ειναι απορροιες αυτων που μας απασχολουν στην καθημερινη μας ζωη, τα οποια τα καταπιεζουμε στο πισω μερος του μυαλου μας για να μην τα σκεφτομαστε και βγαινουν στον υπνο μας, στη διαρκεια του οποιου ερευνες εχουν δειξει οτι ο εγκεφαλος υπερλειτουργει. Κατα συνεπεια, πολλες φορες, πραγματα για τα οποια εχεις κωλυμα, μπορει στον υπνο σου να βρεις μια ενδεχομενη λυση, αφου λειτουργει το υποσυνειδητο...παρ'ολα αυτα, επειδη τα ονειρα μας πολλες φορες κινουνται σε ψυχεδελικα πλαισια, το να παρεις αποφασεις απο αυτα, ειναι λιγο παρατραβηγμενο...το οτι ομως σου επηρρεαζουν την ψυχολογια και την γενικοτερη διαθεση της ημερας ειναι αληθεια..εγω τουλαχιστον το παθαινω...:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#38 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 05:29

Είναι 5 και 25 το πρωί και εγώ ύπνησα πριν απο 10 λεπτά. Είδα στον ύπνο μου ότι ήταν εκεί οι Monty Pythons αλλά δεν τους έβλεπα, μόνο άκογα τραγούδια τους, και κάπου ήταν οι δικοί μου άνθρωποι, και ότι ήξερα κάτι αλλά δεν ήξερα τι. Απο εκεί και πέρα θυμάμαι να νιώθω συνέχεια άσχημα και να γυρνάω απο μέρος σε μέρος, μέχρι που ξαφνικά μια σφήγκα μπήκε στη πλάτη μου, με τσίμπησε και την ίδια στιγμή είχα βγάλει ένα ''ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα'' , με τη διαφορά ότι αυτό ακούστηκε στη πραγματικότητα και δυνατά. Ενοώ, έλεος, η ακυρότητα σε όλο της το μεγαλείο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#39 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1.106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 10:07

Κάποτε ο Χ κοιμήθηκε και ονειρεύτικε πως ήταν πεταλούδα. Και όταν ξύπνησε δεν ήξερε αν ήταν ο Χ που κοιμήκηθε και ονειρεύτικε πως είναι πεταλούδα, ή η πεταλούδα που κοιμάται και ονειρεύεται πως είναι ο Χ

Spoiler:



#40 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

    of DisAstaaAhhhH!

  • Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 13:27

παλια ειχα δει ενα παραξενο τρομακτικο ονειρο
ημουν στην αγια τριαδα (θερμαϊκου) μπροστα στο ψιλικατζιδικο που καποτε λειτουργουσε ο παππους μου. Ηταν μαζεμενοι ολοι οι άνθρωποι που ειχα γνωρίσει ποτε και καθοντουσαν σε ενα τραπεζι και καναν τσιμπουσι σε στυλ μυστικου δείπνου.
επίσης εκει ηταν και ο πατερας μου μονο που ειχε σομα αραχνοειδους (:nosey:) και ενας κενταυρος.
εγω πιγενα και χαιρετουσα τον κοσμο αλλα σε μια φασι ερχονται κατι φιλοι μου που δεν ηταν στο τραπεζι και τους θεριζουν όλους.

αυτο που μου αρεσει στα όνειρα ειναι οτι γινονται πραγματα που δεν ειναι δυνατον να γινουν και γινονται (πχ σε εκεινη την αυλη αν κατσουν σε ευθεία δεν χωρανε πανω απο 30 ατομα και εκει ηταν χιλιαδες)
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#41 zade

zade

    23/11/2016

  • Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 14:42

Tα πιο κλασσικα ονειρα που βλεπω ειναι ειτε οτι πεθαινω με πολυ φρικτους τροπους (ποτε δεν ξυπναω) οπως οτι μου βαζουν το προσωπο κατω απο τη μηχανη του γκαζον , ειτε οι λυση της ασκησης που εψαχνα να βρω ολη μερα και δεν μπορουσα (εδω ξυπναω και την γραφω σε χαρτι) . Το πιο περιεργο ομως ηταν το εξης:

Ειμαι σε ενα τσιπουραδικο με ενας συμφοιτητη και πινουμε ουϊσκι (σε τσιπουραδικο :oo:) , ενω φοραμε μον τα σωβρακά μας . Ξαφνικα βγαίνω εξω απο το τσιπουράδικο και είναι μια πλατειά με πολλους ανθρώπους που με χειροκροτάνε και μια κοπέλα που δεν εχω ξαναδει ποτε στη ζωη μου ερχεται και με φιλάει στο στόμα και λεει οτι ειμαι ο ηρωας της . Μετα ξαναμπαινω στο τσιπουραδικο και βλεπω τον συμφοιτητη να εχει πιει ολο το μπουκαλι .
Δεν ξερω τι γινεται μετα αλλα με ξυπνησαν γιατι φωναζα στον υπνο μου " Το 'πιες ολο ρε μ@λάκ@ !" .Εντωμεταξυ δεν ειχα πιει καθόλου αλκοολ εκεινο το βραδυ . Αυτο ειναι πολυ περιεργο ονειρο.

Οσο για τον επηρεαζουν τα ονειρα τον τροπο που αποφασιζω , συμπεριφερομαι ή ενεργω , απαντω κατηγορηματικα ΟΧΙ. Το αν θα επαληθευτεί ενα ονειρο ειναι απλα θεμα τυχης .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.


#42 Darthnicolas

Darthnicolas

    Raidou Kuzunoha the 1st

  • Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 15:16

To χτεσινόβραδινο με λίγα λόγια :
Ήμουν σε μία παραθαλάσσια πόλη,όλα κυλούσαν ομαλά...Μετά έγινε σεισμός,ρίζες πετάγονταν από παντού,κατέκλυσαν όλη την πόλη.
Έφυγα προς την παραλία,και προσπάθησα να πάω σε κάποια από τις κοντινές πόλεις για καταφύγιο.Ξάφνου ένα κύμα ύψους κάμποσων χιλιομέτρων έκανε την εμφάνιση του και μετά από λίγο βρέθηκα κοντά σε μία γνωστή μου πόλη(μην ρωτήσετε τι έγινε με το κύμα,ή λιποθύμισα και με ξέβρασε η θάλασσα εκεί,ή κάποιος με τηλεμετέφερε,νομίζω το 2ο γιατί δεν θυμάμαι να με χτύπησε το κύμα)
Πήγα να πλησιάσω στην πόλη και είδα έναν φρουρό με όπλο,οπότε έφυγα προς την άλλη πόλη που ήξερα,αλλά και εκεί ήταν ένας,πάλι οπλισμένος(μου έκανε εντύπωση γιατί κανονικά δεν υπήρχαν φρουροί στις πόλεις)Πήγα να πλησιάσω και έβγαλε το ξίφος και με κυνήγαγε,οπότε πήγα πίσω στον νερό και σταμάτησε να με κυνηγάει.
Εκεί είχα κατεξαντληθεί,οπότε έχασα τις αισθήσεις μου,και όταν τις ανέκτησα,είδα κάτι μισοδιαλυμένα κτίρια,σαν απομεινάρια από αρχαίο πολιτισμό...Πήγα κοντά και τελικά ήταν ένα μικρό χωριό.
Μετά από μέρες έγινε πάλι το ίδιο,δηλαδή σεισμός,και έπεσε η γέφυρα που συνέδεε το χωριό με τον υπόλοιπο κόσμο,και κάποιος έλεγε κάτι ασυναρτησίες,μία φανταστική γέφυρα δημιουργήθηκε,μετά κάποιος είπε κάτι άλλα ακαταλαβίστικα,η γέφυρα χάθηκε και πάλι,και προσπαθούσαμε όλοι οι νέοι να περάσουμε πηδώντας,και όταν ήρθε η σειρά μου πέρασα επιτυχώς,και μόλις πήγαν να μου πουν κάτι ξύπνησα....



Όπως είπα ήταν με λίγα λόγια:oo:
Γενικά τέτοια όνειρα βλέπω,και όταν ακούω κάποιους να λένε για όνειρα που να βλέπουν ένα αντικείμενο ή κάτι γελάω,δεν είναι δυνατον να διαφέρει τόσο πολύ ο ύπνος μας...ή είναι?

Πάντως αυτά που λένε οι ονειροκρίτες δεν τα χω δει ποτέ....

#43 SirJim

SirJim

    lurking

  • Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 16:41

αυτο που μου αρεσει στα όνειρα ειναι οτι γινονται πραγματα που δεν ειναι δυνατον να γινουν και γινονται (πχ σε εκεινη την αυλη αν κατσουν σε ευθεία δεν χωρανε πανω απο 30 ατομα και εκει ηταν χιλιαδες)



Αυτό είναι το περίεργο?Το οτι οι φίλοι σου καθάρισαν όλους τους γνωστούς σου δεν σου κάνει εντύπωση?:wallbash:

On topic τώρα:
Είχε δει ένας φίλος μου ένα όνειρο και με έκανε να χτυπιέμαι από τα γέλια:
Ητανε λέει αυτός σε μια παραλία γυμνιστών αλλά δεν ενθουσιαζόταν με αυτά που έβλεπε....Τρέχει λοιπόν :joyful: ψάχνοντας για τουαλέτα.... Την βρίσκει αλλά αντι για τον μπιντέ είχε ενα pc....Αράζει στο pc αδιάφορος για το τι γίνεται γύρω του και αρχίζει να παίζει diablo 2.Κάποια στιγμή ενώ έσφαζε fallenakia, μπαίνει στην τουαλέτα ένα μωράκι:wooi2: και πάει και κάθεται δίπλα του. Αύτος θυμωμένος επειδή πέθανε ο char του, ριχνει μια κλωτσιά στο μωράκι και αυτό πετάγεται από το παράθυρο:fromabove:.Το μωράκι όμως ξαναγυρνάει, μετατρέπεται σε ένα κουταβάκι:wooi2: και κουρνιάζει δίπλα του. Μετά από λίγη ώρα έρχονται οι γονείς του μωρού/κουταβιού και λένε στο φίλο μου "θα το πληρώσεις αυτό που έκανες"."Θα σου κόψουμε μια χορδή από την κιθάρα σου"(Esp m-II).Ok τους λέει και την φέρνει. Αλλά αντί για χορδή είχε ένα τεντωμένο μακαρόνι:uhh:...και του την έκοψαν.Εκεί ξυπνάει

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.


#44 otakusan7

otakusan7

    Anime Amateur

  • Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2008 - 02:21

Ο φίλος σου τι πίνει πριν πάει για ύπνο...????
Να γλιτώσουν οι υπόλοιποι δηλαδή όχι τίποτα άλλο...

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα


#45 Bulle

Bulle

    Μust Die

  • Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2008 - 02:52

εγω πιγενα και χαιρετουσα τον κοσμο αλλα σε μια φασι ερχονται κατι φιλοι μου που δεν ηταν στο τραπεζι και τους θεριζουν όλους.


Kαι να αυτήν η φράση με προκαλεί να ξαναγράψω στο anime.gr/forums μετά απο μήνες και ζαμάνια(ενα μήνα ακριβώς)
Τους σκότωσε το Family της Φούρκας ή καμιά σχέση;

Υ.Γ. Χάθηκε το τόπικ απο άλλο forum που είχα κατοχυρωμένα τα όνειρα μου για να δείτε τι θα πει σενάριο! :stubborn: