Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Το πίο περίεργο, τρελό, παράξενο σας όνειρο!


  • Please log in to reply
251 replies to this topic

#16 Vetus

Vetus

    Rocked'N'Loaded!

  • Banned
  • 1,116 posts

Posted 04 August 2007 - 22:06

Mια ζωή βλέπω πάντα περίεργα όνειρα. Κι επειδή είναι αρκετά απ' αυτά που θυμάμαι βαριέμαι να τα γράφω. :P Γι' αυτό σας παραθέτω στο παρακάτω thread που 'χω ανοίξει στο animeplanet.gr με θέμα "Anime dreams":
AnimePlanet Forums :: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - Anime dreams
Όπως καταλάβατε, λατρεύω το CCS και το One Piece. :)

#17 Glastenen

Glastenen

    La Reine du Portatif

  • Members
  • 727 posts

Posted 06 August 2007 - 13:18

ωχ, είναι τόσα πολλά...τα περισσότερα τα γράφω σε (online πλέον) ημερολόγιο.

στο χθεσινό η καθηγήτρια των λατινικών μου στο λύκειο (που ήξερε τόσα λατινικά όσα σουαχίλι ξέρει ο γάτος μου) είχε μια πολύ σπάνια αρρώστια και η μόνη θεραπεία ήταν να της βρω ένα αντίτυπο της Χιονάτης και των 7 Νάνων στα λατινικά για να διαβάσει....έψαχνα στο google αλλά δεν βρήκα (και όντως δεν υπάρχει, διότι μου δημιουργήθηκε η απορία και το έψαξα και irl XD).
:hahaha:

και αυτό μου θύμισε ένα πιο καμένο που είχα δει προ 2ετίας, όταν είχα τυπώσει ένα πολύ μεγάλο fanfic και το έβαλα μέσα στο dvd player και το έπαιζε σε ταινία
:nosey:

Posted Image


#18 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 06 August 2007 - 17:29

Τις προαλες ειδα οτι εφτυνα τεραστιες μπάλες του μπάσκετ και μαζί τους πέθαινα,κάθε φορά που ξέρναγα μιοα μπάλα πέθαινα και οταν το ξαναεκανα ξαναπεθαινα.Συνεχεια:oo:

Αυτο μου θυμίζει μια φορα που ειχα δει οτι ημουν εγω,2 φιλες,η 1 με το παιδι της,και ηθελαν να περασω το παιδι απεναντι.Το κανω αλλα ορμαν αμαξια,και το τραβαω να το σωσω αλλα αυτο δυαλιτε.Η μια φιλη κλαιει,η αλλη με κοιταει με υφος 'Ρε μλκ τι εκανες',οι γυρω με γιουχαρουν,και γω στο τελος ξερναω βολους που επιπλεουν.Το θυμαμαι τελεια και γιατι το σημειωσα αμεσως και ιατι το ειπα στις φιλες μου.Καλυτερα να μην πω την αντιδραση...:deadga6:
Posted Image

#19 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 179 posts

Posted 06 August 2007 - 17:39

ξέρναγα μιοα μπάλα πέθαινα και οταν το ξαναεκανα ξαναπεθαινα

και γω στο τελος ξερναω βολους που επιπλεουν

Τι διαολο τρως πριν κοιμηθεις?

:hmmm::hihi2:
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)


#20 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 06 August 2007 - 17:56

Τι διαολο τρως πριν κοιμηθεις?

:hmmm::hihi2:



I don't usually eat,just drink Coca Cola(I am soooo American-like:hahaha:)


Άλλο ονειρο που ειχα δει,οτι πηγαινε η καθηγιτρια των αγγλικων μου σπιτι της και δεν εβρισκε το σκυλακι της.Βρισκει 1 σημειωμα που λεει 'Στη τατρατσα'.Πάει εκει,ψαχνει,δεν το βρισκει.Τελικα ακουει κατι ηχους απο 1 ημειο που απεφυγε και οταν παει το βρσκει δυαμελισμενο.Ακουει ενα 'γκρρρρρρ' απο πισω και οταν γυρναει βλεπει ενα αλλο σκυλι.Της ορμαει παλευουν και τελικα την τρωει.Στο τελος βγαινει ο τυπος απο εκεινη τη σειρα τρομου(ενας που μοιαζει με τον Σιγκαλ) και λεει οτι εψαχνε να ταισει το σκυλακι της αλλα το ταισε με τη καλυτερη τροφη,τον εαυτο της.:hahaha:

Αυτο ηταν πολυ μαματο ονειρο.
Posted Image

#21 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 07 August 2007 - 17:56

βασικά ήθελα να σχολιάσω τον Ash όταν βλέπεις προφητικά όνειρα δεν το ξέρεις ότι είναι προφητικά μέχρι να συμβούν.

επι 4 μήνες έβλεπα την Σαντορίνη στον ύπνο μου.
σταμάτησα να τη βλέπω όταν έγινε το ατύχημα με το κρουαζιερόπλοιο.

Spoiler:


είναι τρομακτικό μερικές φορές.

#22 CuBi

CuBi

    Trailblazer

  • Members
  • 169 posts

Posted 07 August 2007 - 19:56

Σπάνια βλέπω παράξενα όνειρα. Συνήθως είναι πολύ πεζά και καθημερινά.
Όταν όμως βλέπω τα γράφω μετά σε ένα περίεργο τετραδιάκι φτιαγμένο από φύλλα δέντρων και ανακυκλωμένο χαρτί που είχα πάρει κάποτε στη Σαμοθράκη.

Ένα επαναλαμβανόμενο όνειρο που βλέπω εδώ και χρόνια όμως είναι το εξής:

Βρίσκομαι στην εξοχή κοντά σε ένα δάσος. Υπάρχουν λίγα παλιά νεοκλασσικά σπίτια ολόγυρα σε ένα δρόμο που μοιάζει μάλλον με μονοπάτι.
Ένα σπίτι ξεχωρίζει. Δείχνει ακατοίκητο αλλά όχι απεριποίητο. Ο κήπος του είναι μάλλον εγκαταλειμένος και άγριος αλλά η αίσθηση του χώρου δεν είναι αρνητική. Μάλλον μυστήρια και προσκαλεστική.
Μπαίνω στο σπίτι. Ένας μικρός προθάλαμος, λίγα παλιομοδίτικα έπιπλα. Σε ένα καφετί τραπεζάκι υπάρχει ένα μαύρο πολύ παλιό τηλέφωνο και δίπλα του ένα χοντρό βιβλίο με σκούρο μωβ δερμάτινο εξώφυλλο. Δίπλα από το τραπεζάκι μια πολυθρόνα με βαθυπόρφυρο χρώμα.
Ο τίτλος είναι γραμμένος με ξεθωριασμένα χρυσά γράμματα που όσο τα βλέπω τόσο γίνονται πιο καθαρά. Το Βιβλίο της Φαινώς.
Κάθομαι στην πολυθρόνα, και το ξεφυλλίζω. Οι σελίδες είναι λευκές.
Πάω στην αρχή του βιβλίου και τα γράμματα εμφανίζονται. Μου λένε μια ιστορία που για κάποιο λόγο πρέπει να την γνωρίζω. Όσο προχωράω τόσο εμφανίζονται κι άλλα γράμματα, λέξεις, προτάσεις, παράγραφοι, σελίδες. Κάποια στιγμή μαθαίνω και ποια είναι η "Φαινώ".
Το όνειρο τελειώνει.

Και έτσι κάπως έχω γράψει μερικές από τις ιστορίες μου, και στοιχεία για το σύμπαν που έχω δημιουργήσει εδώ και πολλά χρόνια. Από το "Βιβλίο της Φαινώς" που βλέπω στον ύπνο μου σιγά-σιγά.


Πολύ ωραίο post.

#23 Dain

Dain

    Anime Fan

  • Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 07 August 2007 - 21:51

Thanks!! :D
Έχω καιρό να το δω αυτό το όνειρο ξανά. Ειδικά μετά που άρχισα να γράφω ολοκληρωμένες ιστορίες έχει ελλατωθεί η συχνότητα που το βλέπω.
Στην πραγματικότητα η "ανάγνωση" του βιβλίου δεν είναι γραμμική. Είναι περισσότερο ένας συνδυασμός από ιδέες, λέξεις, εικόνες, συναισθήματα και "strange sensations", τα οποία συχνά θυμάμαι όταν είμαι ξύπνιος και αποτελούν πηγή έμπνευσης για μια ιστορία, πλοκή, χαρακτήρα, κόσμο κλπ.
Είμαι λίγο για τα σίδερα, I know... :P

#24 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 18 August 2007 - 09:11

βασικά σήμερα είδα αυτό το όνειρο:

Είδα οτι το ΤΕΙ Ηρακλείου θα έκανε προβολές με anime και ότι θα μαζευόμασταν όλοι εκεί. Έτσι πήγα και εγώ στο αμφιθέατρο που τελικά ήταν απλά μια μικρή αποθήκη με τηλεόραση και καμιά 20ρια καρέκλες, έψαξα γύρω μου να βρώ τα άτομα που ξέρω απο το φόρουμ, αλλά δεν ήταν κανείς εκεί.
τελικά κατέληξα να κάθομαι και να βλέπω ενα μισοεφιάλτη του στυλ, στην οθόνη της τηλεόρασης δεν έπαιζαν anime αλλά ταινίες απο την τηλεόραση και εγώ να πηγαίνω να αλλάζω τα κανάλια και να βάζω Yugi Oh επειδή ήταν το μόνο anime που έπαιζε στην tv εκείνη την ώρα.
μετά όλα έγιναν μια μάζα και χάθηκαν και έμεινα μόνη να μιλάω στο κενό ότι αυτά που έδειχνε η τηλεόραση δεν ήταν anime Και ότι όλα τα παιδιά του forum εξαφανίστηκαν .......

welcome to the twilight zone... (πώς θα γίνει να ανεβάσω και τον αντίστοιχο ήχο?)

#25 Goregasm

Goregasm

    M_B_L_A_Q

  • Members
  • 29 posts

Posted 18 August 2007 - 13:26

Ήμουν στην Αμερική στον Λευκό Οίκο κ μπαίνω μέσα με μια μαύρη στολή κατασκόπου.Για έναν περίεργο λόγο με άφησαν να μπω χωρίς να με σταματήσει κανείς κ μετά βγαίνω από μια καμινάδα εκεί που ήταν ο Καραμανλής (wtf?) κ αρχισα να του πετάω στιλέτα κ τν σκότωσα!!!!!Μετά έπεσα απ το παράθυρο κ μετά ξύπνησα

Posted Image


#26 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 02 September 2007 - 14:33

lol μόλις χθές το βράδυ είδα ότι ήμουν αλα Lucy στιλ, μέχρι και το ίδιο ακριβώς χτένισμα είχα :oo:
αρχικά ήμουν μέσα στην τρελή χαρά και μάζευα λουλουδάκια, κοινός ούτε στο μικρό σπίτι
στο λιβάδι να ήμουν :P Μετά εμφανίστηκε ένα πρόσωπο που τον τελευταίο καιρό
μόνο να τον φτύσω θέλω. ε! και αρχικά τον έκανα μπαλάκι,μετά τον έκανα κυμά
και προχώρησα και έκανα το ίδιο και σε όλα τα μέλη της οικογενειας του :hahaha:
Γενικά πολύ αιματοβαμμένο όνειρο. Το θέμα όμως είναι ότι όταν ξύπνησα ένιωθα μια ικανοποίηση :shock:
μήπως είμαι κάπως ψυχοπαθής τελικά :hmmm::hmmm:

rrmr.png


#27 Quajafrie

Quajafrie

    I dance modestly.

  • Members
  • 523 posts

Posted 02 September 2007 - 19:36

Πρόσφατα είδα ένα όνειρο όπου μια φίλη μου βρισκόταν στο χωριό μου (ενώ αυτή είναι άσχετη με το χωριό) να μου λέει ότι άλλαξε, έγινε διαφορετικός άνθρωπος, αποφάσισε να βοηθήσει τους άλλους ανθρώπους, και βρήκε το νόημα της ζωής της, και εγώ την ρωτούσα πώς μπορεί να νοιάζεται για άγνωστους ανθρώπους, και μετά πήρε ένα φορτηγό με ντομάτες και αχλάδια και λέγοντας "πάω στα παιδιά στην αφρική".

Προχωρώντας πήγα σε ένα από τα τρία καφενεία του χωριού, και μόλις μπήκα μέσα ανακάλυψα ότι είχε αλλάξει εντελώς η διακόσμηση, και ξαφνικά μου φωνάζει ένας παππούς που δεν ήξερα, και υπέθεσα ότι είναι ο πατέρας του ιδιοκτήτη: "Ποιος είσαι εσύ;" "Της τάδε" "ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ... ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΣ 15 ΕΥΡΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..."

Κάπου εκεί κατάλαβα ότι ήταν όνειρο και προσπαθούσα να το αναλύσω ενώ το έβλεπα (εκείνη την εποχή είχα διαβάσει μαζί όλα τα βιβλία ενός πολύ αγαπητού στη χώρα μας συγγραφέα/ψυχιάτρου και είχα επηρεαστεί).

Βγήκα γρήγορα έξω και ξαφνικά περνούσε μια άλλη φίλη μου με ποδήλατο, και έπεσε πάνω μου, με πήρε μαζί της σβάρνα και κάναμε ένα μεγάλο άλμα προς τη θάλασσα και ξαφνικά άλλαξε εντελώς το τοπίο, βρεθήκαμε στην εθνική οδό, της φώναζα "ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ PARKING ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΜΕ!!" και ξαφνικά, πέσαμε σε μια νταλίκα και μπούμ.

Μόνο το πρώτο κομμάτι του ονείρου έχω καταλάβει τι σημαίνει, για τα άλλα δεν μπορώ να είμαι πολύ σίγουρος.

--
Έχω δει και ένα "προφητικό" όνειρο όπου ένα συγκεκριμένο άτομο μου έλεγε κάποια συγκεκριμένα λόγια ενώ βρισκόμασταν σ'ένα ταξίδι με αυτοκίνητο. Την επόμενη ή την παρά-επόμενη μέρα το άτομο αυτό μου είπε σχεδόν τα ίδια λόγια, όχι σε αυτοκίνητο βέβαια, αλλά φαντάζομαι ότι το αυτοκίνητο απλά σήμαινε "περιπέτεια".
--
Ένα πολύ εύκολο όνειρο που ήταν και αυτό που με έκανε να αρχίσω να αναλύω τα όνειρα μου που είχα δει ήταν ένα που είχα δει την μέρα που είχα κουρευτεί και είχα κόψει πολύ μαλλί, το οποίο μαλλί έκανε τους άλλους να μη μπορούν να δουν ούτε τα μάτια μου, και το είχα συνδέσει ψυχολογικά κάπως, και είδα στο όνειρο μου ότι προσπαθούσα να σκεπαστώ με ένα σεντόνι αλλά ποτέ δεν κατάφερνα να κουκουλωθώ. Ξυπνούσα και έβλεπα ότι ήμουν εντελώς κουκουλωμένος.

#28 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 27 March 2008 - 10:28

ερώτηση εσάς τα όνειρα, σας επηρεάζουν στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις? Στο να ρίξουν την διάθεση σας η να την ανεβάσουν?
Μονο σε εμενα συμβαίνει αυτό?

#29 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 27 March 2008 - 10:34

Στο να μου επηρεάσει την διάθεση μου έχει συμβεί... Στο να επηρεάσει στο να πάρω αποφάσεις, όχι ακόμα :sigh2:
phmava.php

#30 Melkor

Melkor

    逸楽生活

  • Members
  • 2,051 posts

Posted 27 March 2008 - 10:35

Ονειροκριτης!!!!!!!!!!!! οτι θελετε να μαθετε για τα ονειραααααααααα, Ονειροκριτηηηηηηηηηηςς!!!!!!!!!!!!!!

βρειτε το κλειδι και καντε το ονειρο σας πραγματικοτητααααααααααα!!!!!!!!!!!

Ονειροκριτηηηηηηηηηςςςςς!!!!!!!!!!! σε τιμες ευκαιριαααααααααςςςςς!!!!!!!!!
μονο 178.9 ευρω. στη φτηνια.
τρεχτε να προλαβετεεεεεεεε περιορισμενος αριθμος αντιτυπωωωωωωωωωνννννν. τηλ. : 0700 800 900 ( και να επιμενετε στο τηλεφωνο )

1345977285497_zps066ae44a.jpg