Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Το πίο περίεργο, τρελό, παράξενο σας όνειρο!


  • Please log in to reply
251 replies to this topic

#226 IAMNOONE

IAMNOONE

    DEAD APOSTLE

  • Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 30 April 2012 - 06:51

Δυστυχώς εγώ έχω περάσει στο επόμενο στάδιο... Είχα δει κάποτε ένα όνειρο που ήταν προφητικό. Όχι, δεν τό 'χασα, δεν τά 'πια, ξέρω τί μου γίνεται. Κι έγινε πριν πολλά χρόνια (10 ακριβώς), όχι τώρα, σήμερα! Πρώτα τα ιστορικά: Ήμουν 16 χρονών, πήγαινα σχολείο, μια συμμαθήτριά μου με γούσταρε, αλλά επειδή νόμιζα ότι με δουλεύει όταν μου τα είχε ζητήσει, της έδωσα χυλόπιτα και με άσχημο κι απότομο τρόπο. Φοβόμουν ότι την βάλανε να με δουλέψει και να με κοροϊδέψει, επειδή ήμουν το κλωτσοσκούφι κι ο περίγελος της τάξης (ήμουν ήσυχο, σοβαρό και μετρημένο παιδί κι όλοι διασκέδαζαν με το να με πειράζουν) και αυτή δεν είχε έρθει μόνη της, αλλά μαζί με 1 συμμαθητή μου και μια φίλη της. Έβαλε τα κλάμματα, έφυγε κι από την τάξη για 2 διδακτικές ώρες, και μετά στενοχωρήθηκα και ντράπηκα που ούτε της ξαναμίλησα, ούτε την κοίταξα στα μάτια. Η φίλη της με μισούσε, γιατί ήταν κρυφολεσβία (την είχα πιάσει να φιλιέται στο στόμα στα παγκάκια από ένα παρκάκι στο σχολείο με μια άλλη συμμαθήτριά μας), και την ήθελε αυτήν που με γούσταρε για έναν δικό της φίλο. Εντωμεταξύ, άρχισα από το πουθενά και τις τύψεις να έχω αισθήματα για την κοπέλα που απέρριψα, όμως όσο ποτέ, ντρεπόμουν και φοβόμουν ακόμα και να την κοιτάξω, όχι και να της μιλήσω. Αυτή τη στιγμή περίμενε η άλλη η ... για να δράσει. Με πρόσβαλε και με μείωνε μπροστά της, έψαχνε την παραμικρή αφορμή για να γελοιοποιήσει τα παθήματα και τις ατυχίες μου και έφερε μετά και το φίλο της να την κολλάει. Αυτή τους έκανε τα κονέ και τα κουμάντα, τους έβαζε να φιλιούνται μπροστά μου, να πιάνονται χέρι χέρι και να αγκαλιάζονται τρυφερά, και να μου γελάει όταν δεν την βλέπανε οι άλλοι ειρωνικά, με μίσος και κακία.

Το βράδυ της ημέρας που τους έβαλε να κάνουν όλα αυτά μπροστά μου, έπεσα να κοιμηθώ πιωμένος (από τότε που άρχισαν οι στενοχώριες μου από τότε άρχισα και να πίνω), νηστικός, αγριεμένος με τον εαυτό μου, τη ρουφιάνα και το φίλο της, και λυπημένος με τον εαυτό μου, την κοπέλα και την κατάσταση. Κλείνω μετά κόπων και βασάνων μάτι κι ο εφιάλτης αρχίζει... Αντίθετα με άλλα όνειρα που ξυπνάς, ξανακοιμάσαι και συνεχίζεις να ονειρεύεσαι, ή παύεις, ή βλέπεις άλλο "έργο", εδώ με αυτά που έβλεπα, ένιωθα πόνο, λύπη, θυμό, ήταν πολύ ρεαλιστικό, και αν και κάτι μου έλεγε πως είναι όνειρο, ένιωθα σαν να ήθελα να ξυπνήσω και να μη μπορώ! Τώρα το όνειρο: Έρχεται η κακιά συμμαθήτρια, με αρπάζει και με σέρνει, αδύναμο, ανήμπορο να αντιδράσω, μέχρι ένα ξενοδοχείο. Με βάζει σε ένα δωμάτιο, με δένει, με φιμώνει και με ακινητοποιεί. Μου γελάει με ένα απαίσιο γέλιο γεμάτο μίσος και κακία, και μου λέει "τώρα θα δεις βρωμιάρη, που πλήγωσες το κορίτσι, δεν ήταν για τα δόντια σου". Θα το κάνω εγώ ό,τι θέλω. Έρχονται εντωμεταξύ η παραλίγο δικιά μου, με τον ... αυτόν που της γνώρισε η κακιά, και αρχίζουν σιγά σιγά, αργά και βασανιστικά, να τα κάνουν όλα μεταξύ τους μπροστά μου, και εγώ να πονάω, κυριολεκτικά και μεταφορικά, να φωνάζω χωρίς να μπορώ να βγάλω φωνή και να χτυπιέμαι μόνος μου, παρακαλώντας μέσα στο όνειρό μου να σταματήσει το όνειρό μου. Η κακιά διασκέδαζε με το μαρτύριο στο οποίο με υπέβαλε, κι όσο πιο πολύ υπέφερα, τόσο πιο πολύ χαιρόταν και το φχαριστιόταν. Όταν τελείωσαν οι δυο τους, μετά η κακιά μου σφυρίζει, σαν φύδι, με μια απαίσια και απόκοσμη φωνή: Καρ...λη, αν νομίζεις ότι αυτό φτάνει για να εξιλεωθείς, είσαι γελασμένος. Τώρα να δεις τί άλλο σου ετοιμάζω! Και ξαφνικά από την πόρτα μπαίνουν άλλοι 3 συμμαθητές μου, και μπροστά στα μάτια μου την πέρασαν όλοι μαζί παρέα, της φέρονταν άσχημα, "τη λέρωσαν" και της "έκαναν ζημιά". Αυτή με κοιτούσε με ένα άδειο βλέμμα, σαν να μου λέει, ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ. Και η άλλη χαιρόταν και χόρευε. Επιτέλους μετά ξύπνησα, και είχα ένα look που δεν υπήρχε, σαν να είχα κηδεία σπίτι μου.

Όμως, μόλις έφτασα στην τάξη, και δεν είχαμε μπει ακόμα κι ας είχα αργήσει λίγο, βλέπω την παραλίγο δικιά μου να περπατάει ακανόνιστα, παραπατώντας και να είναι λιγάκι αδέξια, σαν να ήταν στον κόσμο της. Έρχεται η κακιά, και μιλώντας δυνατά για να την ακούσουν όλοι, τη ρώτησε "Περάσατε καλά με τον..."; Αυτή με φανερή ικανοποίηση, χαμόγελο και λοξοκοίταγμα προς εμένα, αναφωνεί "Ναί, ήταν υπέερρροχος, σε ευχαριστώ που μου τον γνώρισες αυτόν τον παίδαρο". Δυό χρόνια μετά, στην πενταήμερη που δεν πήγα κιόλας, έμαθα ότι πήγε και με έναν από αυτούς που είχα δει στον ύπνο μου, από τους τρεις εκείνους.

Ανέφερα την ιστορία και το κλίμα γύρω από την υπόθεση, αφενός για να δένει και να βγαίνει νόημα, κι αφ ετέρου γιατί κάποιοι δεν πιστεύουν στα προφητικά όνειρα, ή στα πολύ ακραία αφηγήματα ως αληθινά συμβάντα. Οπότε κι αν δεν γίνω για κάποιο λόγο πιστευτός, οι συντηριτικοί κτλ μπορούν αυθαίρετα να εκλάβουν την περιγραφή των αληθών συμβάντων, σαν όνειρο. Άλλωστε όλη η ζωή, είναι ένα όνειρο... :kowai:

Edited by IAMNOONE, 30 April 2012 - 06:56.

Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#227 jimop24

jimop24

    Vigilant of The United Mankind

  • Members
  • 250 posts

Posted 04 June 2012 - 20:13

Σας κερδίζω όλους με το χθεσινό. Το βάζω σε spoiler γιατί είναι λίγο ακατάληλο

Spoiler:

8w32.jpg


#228 olesos

olesos

    Anime/Manga Veteran

  • Members
  • 525 posts

Posted 23 June 2012 - 10:22

Ανέφερα την ιστορία και το κλίμα γύρω από την υπόθεση, αφενός για να δένει και να βγαίνει νόημα, κι αφ ετέρου γιατί κάποιοι δεν πιστεύουν στα προφητικά όνειρα, ή στα πολύ ακραία αφηγήματα ως αληθινά συμβάντα. :kowai:

Σε πιστεύω με τα χίλια φίλε μου γιατί μου έχει συμβεί σε όνειρο εμένα και μάλιστα 2 φορές!!!!Και μάλιστα και οι 2 ήταν τραγικές.Το ένα όνειρο το έβλεπα συνέχεια συνέχεια συνέχεια επι δύο μήνες περίπου και ήταν λες και κάθε φορά μου έλεγε περισσότερες λεπτομέριες.Το όνειρο ήταν πως κάποιος οδηγούσε ένα αυτοκίνητο την νύχτα και ήμουν μέσα και κάναμε ατύχημα, απο τις πολλές φορές που το είδα για να καταλάβεις το είχα πεί και σε φίλο μου.Τελικά 3 μέρες μετά είχαμε όλοι η παρέα το ατύχημα που ονειρευόμουν και ακριβώς με τον ίδιο τρόπο!!!Όταν βγήκα απο το αυτοκίνητο που έγινε το ατύχημα και είδα ότι όλοι απο θαύμα ήταν καλα εγώ ξεκίνησα και φώναζα ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ!! Το 2ο όνειρο το είδα 2 φορές μόνο και ήταν για ένα ξάδελφο μου μικρό που είχα καιρό να τον δω και δεν ξερω γιατί αλλα έβλεπα και για αυτόν για ενα ατύχημα.Στην αρχή απο μέσα μου τρομοκρατήθηκα αλλα δεν ήθελα να το πιστέψω και δεν έδωσα σημασία.2 μέρες μετά με πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο να μου πεί οτι ο Παναγιώτης κτύπησε σε ατύχημα και έιναι πολύ σοβαρά με κάκωση στο εγκέφαλο.Απο εκείνη την μέρα και μετα τα ΜΗ πολύ παράξενα όνειρα όχι μονο τα πιστεύω αλλα και τα φοβάμαι.

MbcN7u5.png
 


#229 Seppuku

Seppuku

    Anime Amateur

  • Members
  • 85 posts

Posted 23 June 2012 - 10:42

Από παράξενα όνειρα άλλο τίποτα.....

Στο πιο πρόσφατο ξύπνησα στο σπίτι μου φορώντας ένα άγνωστο μποξεράκι και δεν θυμόμουνα τίποτα από την προηγούμενη βραδιά από τα πολλά ξίδια..... Η δική μου βερσιον του "Hangover"

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image


http://jewellersapprentice.wordpress.com/


#230 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 28 June 2012 - 14:59

Από παράξενα όνειρα άλλο τίποτα.....

Στο πιο πρόσφατο ξύπνησα στο σπίτι μου φορώντας ένα άγνωστο μποξεράκι και δεν θυμόμουνα τίποτα από την προηγούμενη βραδιά από τα πολλά ξίδια..... Η δική μου βερσιον του "Hangover"

Και εγω ξυπνησα αγκαλια με εναν αντρα! Αλλα δεν ηταν αντρας τελικα...

ezgif.com-resize.gif


#231 Nibelung

Nibelung

    Starting...

  • Members
  • 8 posts

Posted 28 June 2012 - 15:52

Εμένα αυτό που μου έχει μείνει από τα παιδικά μου χρόνια είναι μια σκηνή από ένα όνειρο όπου υπήρχε ένας κροκόδειλος στην μπανιέρα του σπιτιού.Το γιατί δεν το ξέρω.
Ενώ από τα καλύτερα που έχω δει είναι ότι υπήρχαν Pokemon στον κόσμο μας.Και αυτό από παιδικά χρόνια.

Συνήθως τρελά όνειρα που βλέπω είναι μινιακούς να με κυνηγάνε να με σκοτώσουν.Το περίεργο σε αυτά τα όνειρα είναι ότι ποτέ δεν βιώνω το θανατό μου.Δεν το έχω δει ποτέ σε όνειρο πιστεύω.

Πιο περίεργο από αυτο είναι ότι μια φορά είχα δει ασπρόμαυρο όνειρο,σαν ταινία και στο τέλος πεσαν και credits.XD

#232 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 06 July 2012 - 23:04

Πριν μερικές μέρες είδα το εξής όνειρο:

Αρχικά είδα έναν άστεγο να ζητιανεύει και να λέει πως είναι θύμα των καλωδίων του ρεύματος (αυτά που έχουν οι κολόνες της ΔΕΗ). Κάτι έλεγε εκεί πως είναι κατακαμένος κλπ αλλά ήταν κάτω από τα ρούχα. Τέλος πάντων δεν τον έδωσα σημασία και λέω μέσα μου, τι χαζομάρες λέει αυτός.. Προχωράω λίγο πιο πέρα και βλέπω μια αφίσα και κάτι ανθρώπους όπου άνηκαν στο κίνημα ενάντια στα καλώδια. Και λέγανε όλοι μαζί να πάμε στην μεγάλη διαδήλωση που θα γίνει τις επόμενες μέρες. Μου δώσανε και έναν διαφημιστικό φυλλάδιο που έλεγε για τα 300000 μέλη που έχουν κλπ. Λέω μέσα μου τι χαζομάρες είναι αυτά μωρέ..

Τι το ήθελα πήγα σπίτι και έρχεται ο πατέρας μου μέσα στις πληγές και τα τραύματα. Λέω τι έπαθες; Λέει με κάψαν τα καλώδια της ΔΕΗ. Μάλιστα φαίνονταν ότι τα τραύματα ήταν λες είχα το σχήμα των καλωδίων. Και τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι όντως τα πράγματα είναι σοβαρά και να ανησυχώ!

Μετά δεν θυμάμαι τι έγινε και τέλος πάντων ξύπνησα το πρωί. Τώρα θα μου πείτε, ε σιγά όνειρο είναι δεν είναι και κάτι τόσο παράξενο. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μάλλον το όνειρο που είδα δεν είναι τυχαίο. Μας έχει σπάσει τα νεύρα η ΔΕΗ αυτές τις μέρες. Έχει οργώσει την γειτονιά με τα κομπρεσέρ. Ε και ρωτάω το πρωί τον πατέρα μου, καλά τι θέλουν να κάνουν; Λέει σκοπεύουν να τα κάνουν υπόγεια. Και λέω γιατί; Ε λέει είναι επικίνδυνα. Ε εκεί όπως καταλαβαίνετε άρχισα να γελάω :hahaha:
phmava.php

#233 Seppuku

Seppuku

    Anime Amateur

  • Members
  • 85 posts

Posted 12 July 2012 - 20:27

Πετούσα!! :awww:

Τί ωραία που ήταν.... Εκανα βόλτες στη γειτονιά και τα έβλεπα όλα από ψιλά και μετά γύρησα στο κρεβάτι μου και ξάπλωσα και ήμουν σα σύνεφο και από την βαρύτητα μπήκα μέσα στο στρώμα και βγήκα κάτω από το κρεβάτι... Creepyyy :nooooo:

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image


http://jewellersapprentice.wordpress.com/


#234 Kotso

Kotso

    Starting...

  • Banned
  • 2 posts

Posted 15 July 2012 - 17:21

ημουν σε μια καφετερια με εναν φιλο μου και μου λεει οτι ηρθε η ωρα να παμε στον αγωνα. τον ακολουθησα και βρισκομασταν σε ενα γηπεδο Rugby! το γηπεδο ηταν αδειο και αρχισε να γεμιζει απο συμμαθητες που ειχα στο λυκειο. ενας μαλιστα μου δινει το κινητο του και μου λεει φυλαξετο μεχρι να τελειωσει ο αγωνας. ο αγωνας τελειωσε ολοι εφυγαν εκτος απο εμενα και τον φιλο μου! τοτε αρχισαμε να ψαχνουμε να βρουμε τον συμμαθητη μου για να του επιστρεψω το κινητο! μεσα απο διαφορους διαδρομους βρεθηκα στο λυκειο οπου φοιτουσα. φωναζα το ονομα του συμμαθητη μου αλλα ο φιλος μου με ειπε να σκασω γιατι κανουν μαθημα. σε μια στιγμη βλεπω μια συμμαθητρια μου να εχει αργησει να μπει και να χτυπαει την πορτα για να παρει αδεια να μπει. αφου την πηρε μπηκε μεσα στην αιθουσα φορωντας πεδιλα του σκι. επιτελους στον διαδρομο βρηκα τον συμμαθητη μου και του επεστρεψα το κινητο. δεν ειπε τιποτα. συνεχισαμε με τον φιλο μου να περπαταμε στον διαδρομο και ξαφνικα δινω μια κλωτσια σε ενα βαζο που ηταν ακουμπισμενο στον τοιχο και φωναζω ΤΡΕΧΑ! βγηκαμε τρεχοντας εξω απο το κτιριο και στριψαμε σε ενα στενο οπου μας περιμενε μια φιλη μου με το αμαξι της. κανω να ανοιξω την πορτα και βαζει μπρος φωναζοντας ΤΡΕΞΤΕ απο εκει! ο φιλος μου πηρε διαφορετικο δρομο απο αυτον που εδειξε η φιλη μου. υστερα απο ανηφορες αρχισα να ανεβαινω κατι σκαλες ωσπου εφθασα σε μια ταρατσα. δεν ειχα που να παω. με ειχαν περικυκλωσει ανδρες με μαυρα κουστουμια. ηταν πρακτορες. με οδηγησαν στο διαμερισμα του κτιριου ωπου ηταν μεσα μια κουνια και ενα μωρο. με διεταξαν να συμπερανω αν το μωρο ειχε παρει ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! εγω δεν ηξερα τι να κανω! τοτε απο το πουθενα εμφανιζεται ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ και με ενα μαγικο ραβδι εμφανιζει τον ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ! μολις το βλεπω αυτο χαμογελαω και λεω στους αστυνομους οτι το μωρο ειχε παρει οντως ναρκωτικα!

#235 SpeedFreak

SpeedFreak

    bored of harem

  • Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 10 September 2012 - 22:10

Πετούσα!! :awww:

Τί ωραία που ήταν.... Εκανα βόλτες στη γειτονιά και τα έβλεπα όλα από ψιλά και μετά γύρησα στο κρεβάτι μου και ξάπλωσα και ήμουν σα σύνεφο και από την βαρύτητα μπήκα μέσα στο στρώμα και βγήκα κάτω από το κρεβάτι... Creepyyy :nooooo:

Και εγώ το έχω δει αυτό,στο παλίο μου διαμέρισμα όμως..
Το τελευταίο αναίσχυνο όνειρο που είδα προκάλεσε την άσχημη αφύπνισή μου εκείνο το πρωί.Το είδα προς τα τέλη Αυγούστου
Ήμουνα θεατής....Μια αγαπημένη μου φίλη,15 χρονών μου ανακοίνωσε μέσα στο όνειρο ότι συνουσιάστηε ερωτικά με τον θείο μου!...Και μάλιστα από τον τρόπο που μιλούσε φάνηκε ότι είχε απολαύσει την εμπειρία!!! :OMG3: Αμέσως μετά είδα μια σκηνή με την φίλη μου ξαπλωμένη στο κρεβάτι και τον θείο μου έτοιμο να ξαπλώσει από πάνω της....Ευτυχώς που δεν είδα την φάτσα του

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ


#236 legeon

legeon

    Anime Freak

  • Members
  • 267 posts

Posted 12 September 2012 - 09:10

Είμουνα στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου μαζί με έναν γέρο. Κατά την διάρκεια της νύχτας ανέβασε πυρετό και οι δικοί του περίμεναν να πεθάνει.Για μια στιγμή σηκώνω το κεφάλι και βλέπω έναν τύπο ντυμένο στα μαύρα να στέκεται όρθιος δίπλα στη τουαλέτα να με κοιτάει. Κλείνω τα μάτια για μια στιγμή και ο τύπος αυτός είχε χαθεί.Δεν τον είδα ποτέ ξανά
Δεν θυμάμαι τι ακριβώς φορούσε ή τι ηλικία είχε και το μόνο που θυμάμαι είναι αυτό:Λίγο πριν χαθεί μου χαμογέλασε :colddd:

#237 Korkofilaki

Korkofilaki

    Anime Freak

  • Members
  • 423 posts

Posted 22 December 2012 - 13:08

Σε γενικες γραμμες δε θυμαμαι τα ονειρα που βλεπω (δε βγαζουν και νοημα συνηθως), αλλα το τελευταιο καλοκαιρι ειδα ενα ασχετο που ειχε να κανει με Fullmetal Alchemist. Πιθανοτατα επειδη εκεινο το διαστημα εβαζα τη σειρα στα ξαδερφια μου. Ηταν λεει ο Εντουαρντ και ο Αλφονσος σε ενα τρενο που ηταν τιγκα στα παιδακια και μετα κατι εγινε - πιθανοτατα τρενοπειρατες η κατι τετοιο - και ο Εντουαρντ κατεληξε να παγωσει ολο το τρενο με αποτελεσμα αυτο να εκτροχιαστει και μετα να σκαβουν και να βγαζουν τα παιδακια απο τον παγο (ζωντανα,οπως στα κλασικα καρτουν).

Πιο τυχερος ειναι ο αδερφος μου που εχει δει σε ονειρο απο τον Χριστο να κυνηγαει κλεφτες μεχρι θριλερ Β κατηγοριας και κανονικο επεισοδιο ποκεμον (κομπλε με τραγουδακι στην αρχη και credits στο τελος).

#238 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

    ~:vv:~

  • Members
  • 163 posts

Posted 22 December 2012 - 14:23

Εγώ σήμερα είδα ότι έπιασα δουλειά. Ξύπνησα και πέθανα στα γέλια.
Posted Image

#239 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 November 2015 - 13:23

άλλο ένα αστείο:

 

Παίζαν στην Τούμπα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Καμερες και οπτικη αλλαζαν όπως σε ποδοσφαιρικο αγωνα. Υπήρχε και εκφωνητής, η φωνή του Μιχάλη Τσώχου του ΑΝΤ1.

 Η οπτική ήταν   στη μεγαλη περιοχή. Εβλεπα μπροστα στο τερμα του ΠΑΟΚ.

Κανει παικτης της ΑΕΚ σεντρα, βγαινει ο τερματοφυλακας του ΠΑΟΚ ο Γλυκος, αλλα και ο επιθετικός της ΑΕΚ.

Πεφτουν και οι δυο στο εδαφος αλλα ο παικτης της ΑΕΚ απλωνει το ποδι του και βαζει τη μπαλα στα διχτυα.

Πανηγυρίζουν οι της ΑΕΚ. Ο Γλύκος τότε σηκώνεται αλαφιασμένος και τρέχει στο διαιτητή για οφσάιντ. Και οντως η κάμερα αλλάζει και δείχνει τον επόπτη να κρατά τη σημαία.

Ακυρο το γκολ. Ομως στη φάση του γκολ ο Γλύκος τραυματίζεται και νιώθοντας πιο έντονα τον πόνο στο πόδι, ξαπλώνει και ζητά ιατρική βοήθεια.

Μπαίνει το ιατρικό τημ. Και το κουλό:

 

Αντί για τραυματιοφορείς μπαίνουν δυο άλογα που πίσω τους έχουν δέσει το φορείο. Τους κρατά ένας από τα γκέμια. Είναι ο Γλύκος πεσμένος, οι γιατροί και ο διαιτητής πάνω του, παίκτες κλπ.

Είναι και το άλογο. Λένε τελικά  πως πρέπει να βγει ο παίκτης. Τότε γίνεται ένα μπέρδεμα και το άλογο μπλέκεται ανάμεσα στους παρόντες και πάνω από το Γλύκο.

Πατά εδώ, πατά εκεί αλλά γίνεται το μοιραίο και πατά το Γλύκο στο στήθος. Σφαδάζει και ορύεται από τους πόνους! Από έναν επιπόλαιο μικρό τραυματισμό στο πόδι, τέζα και νοκ αουτ οριστικό.

Πιο αστείο ακόμα ο εκφωνητής: "Αν είναι δυνατόν, τα αφήνουν! Κάποιος να ελέγχξει τα άλογα!"

 

Ξυπνάω και άρχισα να γελώ. Το έγραψα να το θυμάμαι!



#240 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 29 November 2015 - 15:57

Και εγώ το έχω δει αυτό,στο παλίο μου διαμέρισμα όμως..
Το τελευταίο αναίσχυνο όνειρο που είδα προκάλεσε την άσχημη αφύπνισή μου εκείνο το πρωί.Το είδα προς τα τέλη Αυγούστου
Ήμουνα θεατής....Μια αγαπημένη μου φίλη,15 χρονών μου ανακοίνωσε μέσα στο όνειρο ότι συνουσιάστηε ερωτικά με τον θείο μου!...Και μάλιστα από τον τρόπο που μιλούσε φάνηκε ότι είχε απολαύσει την εμπειρία!!! :OMG3: Αμέσως μετά είδα μια σκηνή με την φίλη μου ξαπλωμένη στο κρεβάτι και τον θείο μου έτοιμο να ξαπλώσει από πάνω της....Ευτυχώς που δεν είδα την φάτσα του

:puke: 
 

 

άλλο ένα αστείο:

 

Παίζαν στην Τούμπα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Καμερες και οπτικη αλλαζαν όπως σε ποδοσφαιρικο αγωνα. Υπήρχε και εκφωνητής, η φωνή του Μιχάλη Τσώχου του ΑΝΤ1.

 Η οπτική ήταν   στη μεγαλη περιοχή. Εβλεπα μπροστα στο τερμα του ΠΑΟΚ.

Κανει παικτης της ΑΕΚ σεντρα, βγαινει ο τερματοφυλακας του ΠΑΟΚ ο Γλυκος, αλλα και ο επιθετικός της ΑΕΚ.

Πεφτουν και οι δυο στο εδαφος αλλα ο παικτης της ΑΕΚ απλωνει το ποδι του και βαζει τη μπαλα στα διχτυα.

Πανηγυρίζουν οι της ΑΕΚ. Ο Γλύκος τότε σηκώνεται αλαφιασμένος και τρέχει στο διαιτητή για οφσάιντ. Και οντως η κάμερα αλλάζει και δείχνει τον επόπτη να κρατά τη σημαία.

Ακυρο το γκολ. Ομως στη φάση του γκολ ο Γλύκος τραυματίζεται και νιώθοντας πιο έντονα τον πόνο στο πόδι, ξαπλώνει και ζητά ιατρική βοήθεια.

Μπαίνει το ιατρικό τημ. Και το κουλό:

 

Αντί για τραυματιοφορείς μπαίνουν δυο άλογα που πίσω τους έχουν δέσει το φορείο. Τους κρατά ένας από τα γκέμια. Είναι ο Γλύκος πεσμένος, οι γιατροί και ο διαιτητής πάνω του, παίκτες κλπ.

Είναι και το άλογο. Λένε τελικά  πως πρέπει να βγει ο παίκτης. Τότε γίνεται ένα μπέρδεμα και το άλογο μπλέκεται ανάμεσα στους παρόντες και πάνω από το Γλύκο.

Πατά εδώ, πατά εκεί αλλά γίνεται το μοιραίο και πατά το Γλύκο στο στήθος. Σφαδάζει και ορύεται από τους πόνους! Από έναν επιπόλαιο μικρό τραυματισμό στο πόδι, τέζα και νοκ αουτ οριστικό.

Πιο αστείο ακόμα ο εκφωνητής: "Αν είναι δυνατόν, τα αφήνουν! Κάποιος να ελέγχξει τα άλογα!"

 

Ξυπνάω και άρχισα να γελώ. Το έγραψα να το θυμάμαι!

Ωραιο διαμαντακι thread ξεθαψες. Ωραιος μαν !  8) Εγω εχω δει γυρω στα 10 ονειρα με zombies αυτο το μηνα. Και ειναι ολα τοσο αληθινα. Ας πουμε αυτο που ειδα χθες, επρεπε να καθαρισω ολο το family για να βγω εκτος σπιτιου γιατι ολοι ειχαν μολυνθει. Περνω την κλουβα του μπαμπα, την φτιαχνω καπως ετσι

Spoiler:

και μετα απλα πιανω τους λεωφορους και παταω οποιον βρω. Βεβαια αποτι θυμαμαι σταματησα και σε ενα μαγαζι να το γεμισω μπυρες. Ωραια εμπειρια ηταν το χθεσινο. Εχω δει και αλλα πολλα αλλα δεν γινεται να τα πω εδω μεσα.
Μπορουμε να αναφερουμε και συνειδητα ονειρα;
 


ezgif.com-resize.gif