Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Μυθομανία Uber Alles


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 26 July 2007 - 12:41

Posted Image


Σε συνέχεια της συζήτησης που έχουμε εδώ, και μετά το τελευταίο δημοσίευμα
στην εφημερίδα "Το Έθνος", ανέβασα με προσωπική ευθύνη (το site δεν έχει καμία ανάμειξη) ένα online petition για το θέμα μας. Ακολουθεί το κείμενο.

Σαν φίλοι των anime, των manga και της Ασιατικής κουλτούρας, δεν θα μπορούσαμε παρά να εκφράσουμε την αγανάκτηση και τον θυμό μας όσον αφορά τα άρθρα των 2 καθόλα έγκριτων εφημερίδων "Το Ποντίκι" και "Το Έθνος" με τίτλο "Η Έλλάδα κατακτά το Τόκιο" και "Τι βλέπουν οι Γιαπωνέζοι" αντίστοιχα.

Τα αναφερόμενα άρθρα δημοσιεύθηκαν στις 12 και 22 Ιουλίου αντίστοιχα και εμμέσως πλην σαφώς παρουσιάζουν ένα συμπολίτη μας, τον Αυγερινό Μπρούσαλη, ως το "χρυσό και βραβευμένο παιδί" του TV Tokyo (ανύπαρκτου τηλεοπτικού σταθμού της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου).

Ο εν λόγω συμπολίτης μας παρουσιάζεται ως επιτυχημένος δημιουργός anime και ως ο πρώτος Έλληνας που, απέσπασε βραβεία για σειρές animation που καταρρίπτουν το ρεκόρ τηλεθέασης στην Ιαπωνία, μπήκε σφήνα ανάμεσα σε τόσους καταξιωμένους Ιάπωνες και Κορεάτες δημιουργούς και εν τέλει εκπροσώπησε επάξια την χώρα μας στο εξωτερικό (!!).

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν τα αναφερόμενα άρθρα αποτελούν προϊόν πλάνης ή κακής πληροφόρησης των δημοσιογράφων που τα έφτιαξαν, και έχουμε την σθεναρή πεποίθηση πως δεν ευθύνονται οι ίδιοι για τη εγκυρότητα του περιεχομένου τους. Δεν μπορούμε όμως επίσης να παραγνωρίσουμε το γεγονός πως τα γραφόμενα είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ, ΑΝΑΛΗΘΗ και ενδεχομένως αποτελούν μια ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ τουλάχιστον προσπάθεια του Αυγερινού Μπρούσαλη για να αυτοπροβληθεί σε ένα χώρο και πεδίο που δεν έχει καμία επαγγελματική (ή ερασιτεχνική έστω) εμπειρία και συμμετοχή.

Φέροντας το βάρος της υπογραφής μας, την ευθύνη που η αγάπη δίνει στο hobby μας καθώς και η αλήθεια στα επιχειρήματά μας, αιτούμαστε όπως αποκατασταθεί με κάθε δυνατό τρόπο η ΑΛΗΘΕΙΑ στο παρόν ζήτημα.

Τηλεγραφικώς το ζήτημα μπορείτε να το διαβάσετε σε αυτό το link.

Εκτενέστερη συζήτηση για το παρόν θέμα μπορείτε να βρείτε παρακάτω...

Posted Image Περίεργη Δημοσίευση - .aNiMe//GR Forums
Posted Image AnimeClipse :: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - Αυγερινος Μπρουσαλης: Τα Ανεκδοτα anime
Posted Image AnimePlanet Forums :: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - Ελληνικό ¶νιμε - Περίεργη Δημοσίευση

Σε περίπτωση που συμφωνείτε με το κείμενο της αυτής online petition, παρακαλώ ξοδέψτε 30'' από τον χρόνο σας για να την υπογράψετε. Δεν κοστίζει τπτ, και θα βοηθήσει άτομα που ενδιαφέρονται για το παρόν θέμα να αποκτήσουν τα εργαλεία για να το κυνηγήσουν όπως πρέπει.

Ακολουθήστε το παρακάτω link για να υπογράψετε με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σας όνομα...

:redcard2: Μυθομανία Uber Alles Petition


ΥΓ: Συζητησούλα για το θέμα συνεχίζεται εδώ...:hero:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.