Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία

Harry Potter διαβάζετε;;;


  • Please log in to reply
176 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Διαβαζετε???Διαβαζετε???Την αληθεια παρακαλω! (189 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Διαβαζετε???Διαβαζετε???Την αληθεια παρακαλω!

  1. ΝΑΙ διαβαζω και πιστεύω ότι στη πραγματικότητα αναφερεται σε ενηλικες. u_u (79 ψήφοι [41.80%])

    Ποσοστό της ψηφοφορίας: 41.80%

  2. Ναι, διαβαζω και δεν με νοιαζει το ότι είναι για παιδακια! (66 ψήφοι [34.92%])

    Ποσοστό της ψηφοφορίας: 34.92%

  3. Οχι,δεν με ενδιαφερει.Δεν καταλαβαινω πως μπορουν μερικοι και παιδιαριζουν σε τετοια ηλικια... (34 ψήφοι [17.99%])

    Ποσοστό της ψηφοφορίας: 17.99%

  4. HELL NO!!!IT'S THE SATAN'S BIBLE!GET AWAY AND SAVE YOUR SOULS FELLOW CHRISTIANS!!! (10 ψήφοι [5.29%])

    Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.29%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#61 denisuki~

denisuki~

    Stronger than Darth Vapor

  • Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2007 - 22:00

Και εμενα μεχρι να διαβασω το 7ο,το αγαπημενο μου ήταν το τριτο!(το ειχα διαβασει 5 φορες,αυτο θα πει καψιμο...).Πρεπει να διαβασεις το 7ο!(αν και χθες που εβλεπα την 5η ταινια θυμηθηκα μια απορια,μαλλον 2,που δεν απαντησ ποτε στο 7ο η ηλιθια...)

Τωρα οσον αφορα τις ταινιες ειναι επιηκως αθλιες...Τ_Τ
Αφου η 5η κατα τη γνωμη μου ήταν η χειροτερη απο όλες.Υπερβολικα σκοτεινη,κακη σκηνοθεσια και πανω απ'όλα ασυνδετες σκηνες.Δλδ το εβλεπα με την ξαδερφη μου,και οι δυο ειχαμε διαβασει το βιβλιο,και καθε πεντε λεπτα ρωταγαμε:και τωρα τι εγινε?.Και επισης αισθητη ήταν η ελειψη μουσικης σχεδον σε ολοκληρη την ταινια,και ετσι μεταβληθηκε σε ενα υποτονικο θεαμα που σου προκαλουσε υπνηλια.
Το μονο καλο ήταν το performance των ηθοποιων,οι οποιοι σε ορισμενα σημεια ειχαν μπει κυριολεκτικα στο πετσι του ρολου.


Έχω διαβάσει τα 1-4 13 φορές το καθένα (μεγάλα καλοκαίρια σε νησιά :Ρ), 2 φορές το 5ο και μια μονο φορά το 6ο.

Ταινίες έχω δει τις 3 πρώτες αλλά μόνο η πρώτη μου άρεσε λίγο αν και είναι παιδική όσο να κάνει σαν σκηνοθεσία και επιμέρους στοιχεία, αλλά ήταν η πιο πιστή στο βιβλίο κατά τη γνώμη μου, ειδικά την πέμπτη δεν την αντέχω με τον Χάρι να έχει έμο-κούρεμα :oo:
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#62 Quajafrie

Quajafrie

    I dance modestly.

  • Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 11:14

...και πού το είδες το emo κούρεμα;

#63 Dain

Dain

    Anime Fan

  • Members
  • 227 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 15:07

Δείχνει κάπως πιο μεγάλος ο Dan στην ταινία αυτή, μια που το πρόσωπό του έχει χάσει πια την παιδική στρογγυλάδα και έχει γίνει πιο αδρό και αντρικό. Το κούρεμά του στην ταινία αυτή δε βοηθάει επίσης. Δεν ξέρω για ΕΜΟ βέβαια αλλά δείχνει σίγουρα πιο μεγάλος από 15-16.

#64 LucyBR

LucyBR

    宝塚歌劇団の歌姫

  • Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2007 - 20:32

Harry Potter και ξερο ψωμι με τα μυαλα στο μιξερ!!! Διαβαζω απο πιτσιρικα και φετος που τελειωσα το σχολειο τελειωσε και ο Harry...

Κατα τη γνωμη μου ειναι απο τις καλυτερες σειρες που εχουν βγει στο χωρο. Πλακα πλακα μεσα στην ολη φαντασια ειναι κ πολυ ρεαλιστικα γιατι ολοι οι ηρωες ειναι πανω απ ολα ανθρωποι. κανεις δεν ειναι ο σουπερ ουαου καταπληκτικος και αλανθαστος που τα κανει ολα
Spoiler:
. αντιθετως ολοι εχουν τα ψεγαδια και τις αδυναμιες τους
Spoiler:


ο καλυτερα δομημενος και πιο τραγικος χαρακτηρας ολοκρηρης της σειρας ειναι δαγκωτό ο Snape.. δεν θα πω περισσοτερα σε περιπτωση που καποιος δεν εχει διαβασει το τελευταιο .. οι γνωστες ξερουν τι θελω να πω... (The Prince's Tale = μπορει κ το καλυτερο κεφαλαιο ολοκληρης της σειρας. θερισε κεφαλια!)

γενικως τα "Harry Potter" ειναι more than meets the eye σε ο,τι εχει να κανει με το περιεχομενο και εχει να 'δωσει" πολλα πραγματα στον αναγνώστη.

To 7o ειναι χαλαρα το καλυτερο της σειρας (οπως καθε φορα ξυπνησα με τα κοκκορια για να παω πρωτη στον ψυχογιο και οπως καθε φορα ημουν εγω και οι κουριερ της επαρχιας εκει μεσα :king: ). To διαβασα οσο πιο αργα γινοταν γιατι δεν ηθελα να τελειωσει.....*σνιφ* Δυστυχως ομως καποια στιγμη εφτασα στην τελευταια σελιδα.....:emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1: εκανα 3 βδομαδες να ξαναπιασω βιβλιο στα χερια μου...


Οι ταινιες οντως χωλαινουν λιγο (εως αρκετα) σε σχεση με τα βιβλια. απο τη μια ειναι λογικο κ επομενο να μην μπορουν να μεταφερθουν ολα αφ ετερου συχνα σου δινουν λιγο αισθηση ξεπετας. ειδικα η 5η πηγαινε πολυ γρηγορα κ ηταν τοσο ασυνδετη που εμοιαζε σαν να λειπουν σκηνες (σαν να ειχε λαθος η κοπια ενα πραγμα) αν και το τελος ηταν ALL THE MONEY!
διαμαρτυρομαι εντονως που η Helena Bonham Carter δεν ειχε μεγαλυτερο ρολο! εντελως psycho ως Bellatrix Lestrange, απόλυτα στο πετσί του ρόλου! προσκυνω ταπεινα...:nod::nod::nod::nod:

και μια τελευταια απορια: αραγε πως θα μεταφερθει σε ταινια το 7 οπου ακομα και τα κομματα ειναι σημαντικα για την εξελιξη της πλοκης και η ανατροπη σκαει απ το πουθενα σαν κεραμιδα στο δοξα πατρι????

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909


#65 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

    Chillout Your Spirit

  • Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2007 - 15:38

Δεν μπορώ ούτε καν την ταινία να δώ....
Αν και μου αρέσουν μαγίες και έτσι...το συγκεκριμένο μόνο στισ διαφημήσεις που το βλέπω...
ΛΙΑΞΞ...
Δεν μ'αρέσει..
Αλλά δεν λέω οτι αν του αρέσει κάποιου οτι είναι παιδάκι ακόμα και Βλ@Κ%^σ..
Ο καθένας κάνει ότι θέλει..........


#66 Orion

Orion

    Anime Amateur

  • Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2007 - 16:25

Και φυσικά διαβάζω HARRY POTTER σαν τρελή! Τώρα όμως που τελείωσε τι θα κάνουμε??????:hahaha::hahaha:

:head: THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD :head:


Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series


#67 Kenny

Kenny

    <SS0·b ∨ ~SS0·b>

  • Retired Staff
  • 8.653 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2007 - 16:34

Ξεκινήστε το A Wizard Of Earthsea.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||


#68 Darkchilde

Darkchilde

    Jedi Master

  • Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2007 - 16:47

Είπε ότι θα γράψει κάτι σαν εγκυκλοπαίδεια με ιστορίες από το παρελθόν κάποιων χαρακτήρων.

#69 Dain

Dain

    Anime Fan

  • Members
  • 227 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2007 - 18:24

Όντως αυτό είπε, αν και πρώτα θα τελειώσει το μυθιστόρημα μυστηρίου - καμμία σχέση με μαγείες - που γράφει τώρα και θα είναι για "μεγάλους".

Θα σας πρότεινα να διαβάσετε ό,τι βρείτε είτε στα Ελληνικά είτε στα Αγγλικά της Diana Wynne Jones. Όχι απλά είναι πιο παλιά από τη Jo στο παιδικό βιβλίο φαντασίας με μάγους, (και όχι μόνο παιδικό) αλλά είναι και πιο βαθιά και λίγο "σκοτεινά" τα βιβλία της.
Από τη σειρά Chrestomanci έχουν βγει κάμποσα στα Ελληνικά. Chrestomanci είναι τίτλος αρχιμάγου σε πολλούς διαφορετικούς κόσμους, και όχι τίποτα από "κατηχητικό". :P
Κάθε βιβλίο είναι αυτοτελές και με εξαίρεση λίγους χαρακτήρες που είναι κοινοί σε κάθε βιβλίο - όπως οι μάγοι που πάνε από κόσμο σε κόσμο - οι πρωταγωνιστές είναι διαφορετικοί.

Kάθε κόσμος βρίσκεται στον άξονα επιστήμη-μαγεία και ο δικός μας είναι προς τη μεριά της επιστήμης πια, αλλά οι ιστορίες μπορεί να είναι τοποιετημένες από τη "Θούλη" που είναι διπλανός κόσμος σε μας και θυμίζει Βικτωριανή Αγγλία λίγο πιο "βουκολική" και παραμυθένια, μέχρι τον Κόρυφος όπου μονόκεροι και κένταυροι είναι μέρος της καθημερινότητας, έως και κόσμους που θυμίζουν τον δικό μας αλλά οι μάγοι κυνηγούνται αγρίως. Και μιλάμε για *πολύ* αγρίως....

Ένα από τα πιο ωραία στοιχεία στα βιβλία της DWJ (στενής φίλης του Neil Gaiman παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν, αν και αυτό δεν την εμποδίζει να κατεβάζει απίστευτες ποσότητες μπύρας παρέα με το Neil όποτε βρίσκονται σε κανένα sci-fi convention) είναι πως κάθε κόσμος έχει διαφορετικό πολιτισμό βέβαια αλλά και κάπως διαφορετικό τρόπο που λειτουργεί η μαγεία και οι νόμοι της. Πώς καταφέρνει η Diana να φαντάζεται τόσα διαφορετικά συνθετικά στοιχεία δημιουργώντας σχεδόν ένα νέο κόσμο σε κάθε βιβλίο της είναι από τα μυστήρια που δείχνουν το ταλέντο της.

#70 Hamanu

Hamanu

    Give sick

  • Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 02:26

Περήφανα λοίπον θα πώ κι έγω ότι το διάβασα όλο με αρκετές φορές τα 4 τελευταία και γούσταρα πολύ το τέλος το οποίο θα μπορόυσε να κάνει πολύ καφρίλα αλλά μετά θα ξέφευγε. Το γεγονός ότι είναι οι μοναδικοί μάγοι που δέν έχουν fireballs λίγο με ξενέρωσε γιατί she makes up for it in the long run. Άν δεν το έχετε διαβάσει πάρτε το όλο μαζί είναι πολύ light για όλες τις εποχές και το συνιστώ ανεπιφύλακτα.:riiight:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#71 ioanna

ioanna

    Anime Newbie

  • Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 21:19

Εγω διαβαζω Χαρι Ποτερ και δεν θεωρω οτι ειναι παιδικο σχετικα. Εχει τοσο σοβαρα θεματα αν κ με πλατωνικο τροπο. Δεν ειμαι πορωμενη προς θεου αλλα μ αρεσει αρκετα.
Γ ν πω την αληθεια εμενα τ Fanfics τ Harry Potter μ αρεσουν περ αλλα τεσπα οι περ εδω δεν ξερετε καν τ ειναι fanfic
Φοβάμαι πως μία μεγάλη απογοήτευση με περιμένει γι'αυτό προτιμώ να ονειρεύομαι.
Πάολο Κόελο 'Ο αλχημιστής'

#72 ioanna

ioanna

    Anime Newbie

  • Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 21:22

Και φυσικά διαβάζω HARRY POTTER σαν τρελή! Τώρα όμως που τελείωσε τι θα κάνουμε??????:hahaha::hahaha:

Διαβασε Fanfic αγαπητη μου θα βρεις 100μυρια υπεροχες ιστοριες μ πολυ ωραιοτερα couples απο τ original book.

FANFICTION FOREVER!!!
Φοβάμαι πως μία μεγάλη απογοήτευση με περιμένει γι'αυτό προτιμώ να ονειρεύομαι.
Πάολο Κόελο 'Ο αλχημιστής'

#73 psofia

psofia

    Retired troll

  • Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 21:28

Ακόμα δεν έχει μεταφραστεί το 7ο? Το έχω διαβάσει εδώ και κάτι αιώνες...:P
Τεσπα η σειρά άρχισε πολύ ωραία με τα 3 πρώτα βιβλία να είναι πολύ καλά. Μετά από το 4ο βιβλίο και μετά η σειρά άρχισε να χαλάει, είχε γίνει πολύ mainstream, βγήκαν και οι ταινίες, λεφτά και έτσι πιστεύω πως η σειρά δεν τέλειωσε έτσι όπως πραγματικά σχεδίαζε η Rowling.
Είναι απλώς ένα βιβλίο φαντασίας, ξεχωριστό από τα υπόλοιπα, όχι όμως και κανα αριστούργημα. Πάντως είναι καλό γιατί οδήγησε πάρα πολλούς ανθρώπους στην ανάγνωση βιβλίων. Όχι όμως να περηφανευόμαστε επειδή το έχουμε διαβάσει!

#74 laraska

laraska

    Self imposed ban

  • Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 21:29

εχω διαβασει το 2 το 3 και το 4 .
πιο σκοτεινο και ωραιο το 3 . πιο ενδιαφερον χαρακτηρας ο σνειπ
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#75 ioanna

ioanna

    Anime Newbie

  • Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2008 - 16:52

Ακόμα δεν έχει μεταφραστεί το 7ο? Το έχω διαβάσει εδώ και κάτι αιώνες...:P
Τεσπα η σειρά άρχισε πολύ ωραία με τα 3 πρώτα βιβλία να είναι πολύ καλά. Μετά από το 4ο βιβλίο και μετά η σειρά άρχισε να χαλάει, είχε γίνει πολύ mainstream, βγήκαν και οι ταινίες, λεφτά και έτσι πιστεύω πως η σειρά δεν τέλειωσε έτσι όπως πραγματικά σχεδίαζε η Rowling.
Είναι απλώς ένα βιβλίο φαντασίας, ξεχωριστό από τα υπόλοιπα, όχι όμως και κανα αριστούργημα. Πάντως είναι καλό γιατί οδήγησε πάρα πολλούς ανθρώπους στην ανάγνωση βιβλίων. Όχι όμως να περηφανευόμαστε επειδή το έχουμε διαβάσει!


Εχει μεταφραστει καλε εδω και μηνες
Φοβάμαι πως μία μεγάλη απογοήτευση με περιμένει γι'αυτό προτιμώ να ονειρεύομαι.
Πάολο Κόελο 'Ο αλχημιστής'