Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

48ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#16 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 17 November 2007 - 09:50

τελικα απο οτι καταλαβατε, Miyazaki παπαλα στο φετεινο φεστιβαλ...

φαινεται οτι καποιος απο τους ψευτοκουλτουριαδηδες κρυπτο-gay διοργανωτες του φεστιβαλ αποφανθηκε οτι ο Miyazaki δεν ειναι αρκετα σοφιστικε για το συνειδιτοποιημενο σινεφιλ κοινο της Θεσσαλονικης.

Φυσικα ολοι θα κερδισουμε κατι παραπανω και θα ολοκληρωθουμε ως ανθρωποι βλεποντας ταινιες με το ψυχολογικο δραμα καλιεργητων μπανανας στην Ταγκανικα...

Γκρρρρρρ................................ :roar::roar:
Posted Image

#17 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 17 November 2007 - 13:01

εμένα μου εκπλήσει η συμμετοχή τόσον ατόμων στο φεστιβάλ, όταν έφυγα απο εδώ κανείς δεν πήγαινε τώρα που γύρισα βλέπω ότι όλοι πηγαίνουν.
εντάξει το εισιτήριο πάντως είναι ακριβό για φεστιβάλ
και συμφωνώ με τον άγιου (απο τις λίγες φορές)