Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Yaoi (anime)

• Please log in to reply
904 replies to this topic

#616 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 12:42

αχεμ

Azathoth αν δεν βαριέσαι το flash animation δοκίμασε το Shounen Maid Kuro-kun - Tenshi no Uta. Δεν ξερω τι ακριβώς περιλαμβάνει πέρα από ένα tsundere πιτσιρίκι ντυμένο καμαριέρα και έναν παιδόφιλο, δεν έχω το κουράγιο και το ψυχικό σθένος να εξακριβώσω (και δεν μισώ τα παιδιά τόσο πολύ) αλλά δεδομένου ότι και στο aarinfantasy ας πούμε ότι αποποιούνται ευθύνης για οποιον το δει πιστεύω θα το διασκεδάσεις.

Τι να πω προφανώς εμένα δεν με παίζεις αγαπητέ Azax. Κρίμα και τραυμάτισα την ψυχική μου υγεία τόσο πολύ με το να θυμηθω αυτό το έκτρωμα και να στο προτείνω. [/παράπονο mode]

Και είναι ανάμενόμενο ότι θα σου άρεσε τρελά το Junjou. Seriously ανεξαρτήτως genre αν κάποιος δεν χαμογελάσει έστω και λίγο με αυτή τη σειρά δεν έχει αίμα στις φλέβες του.

Εdit: Nα πω επίσης ότι το 2ο Koisuru boukun ova έχει μία από τις αγαπημένες μου σκηνές σε όλη τη σειρά.
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 23 Οκτώβριος 2010 - 12:53

#617 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 12:45

fakk :P sorry iri-chan για κάποιο λόγο όταν με είχες συμβουλέψει για αυτό δεν το είχα πάρει είδηση :| well be happy πως θα το δω σύντομα :D

μονο εγώ τουλάχιστον στην αρχή είδα κάποια ομοιότητα ανάμεσα στο Suki (τις clamp) και το Jounjou? (i may be totally mistaken)

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#618 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2010 - 02:05

Sekai Ichi Hatsukoi

:x3::x3::x3:

For projects like these I am willing to believe that there is a God and that She is a fujoshi. (I mean no sacriledge but this is to measure how happy I am for these news)

Και για να μην απορείτε "Τι έπαθε η τρελή και παραληρεί 2 τα ξημερώματα?" εξηγώ:

Spin off του Junjou Romantica από το ίδιο Studio, τον ίδιο σκηνοθέτη και γενικά τους ίδιους συντελεστές. No don't start squealing just yet there IS MORE.

Μας έρχεται το Μάρτιο του 2011 και αν και θα είναι OVA (which could also be a good thing considering there won't be that much censorship on the goutsou goutsou part) και όχι σειρά το περιμένω σαν τρελή. Αρχικά λίγα λόγια για την υπόθεση:

Onodera Ritsu has just transferred from his father's publishing company to Marukawa Shoten. Assigned to the shoujo manga division, he crosses path with the person he'd least expected to meet. Takano Masamune is the editor-in-chief of the division Ritsu's been assigned to, and the two seem get off on the wrong foot right from the very start when Takano unexpectedly kisses him. However, there is more to than what meets the eye: Takano is actually Saga, Ritsu's senpai and high school love, whom Ritsu had thought to have played him for a fool by taking his affections for granted when he confessed and summarily dumped him.

Διάβασα κάποια chapters από το manga τυχαία και τολμώ να πώ ότι έχει τις προοπτικές να συναγωνιστεί άνετα το Junjou Romantica.

Τhere is lot of ~tsun~ and lot of ~dere dere~ και αν και ο uke είναι κάπως αντιδραστικός και σπαρταράει όπως το γατί μου όταν πάω να το χώσω στην μπανιέρα είναι απείρως πιο sensible και λιγότερο σπασοκαρύδης από τον Misaki.

DowantDowantDowantDowantDowantDowantDowantDowantDowantDowantDowantDowantDowantDowantDowant
DowantDowantDowantDowantDowantDowantDowantDowantDowantDowantDowantDowantDowantDowantDowant
Dowant

EDIT: Θα έχει ΚΑΙ TV adaptation. This just keeps getting better and better T^T.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 06 Νοέμβριος 2010 - 02:23

#619 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2010 - 11:07

περίμενα με ανυπομονησία κάποιος να ποστάρει για να μπορέσω να πω την άποψη μου για όσα είδα :P

Shounen Maid Kuro-kun - Tenshi no Uta: δεν με ξετρέλανε, δεν συγκρίνετε σε γνησιότητα με το μπόκου no pico.

junjou romantica 1 & 2: τα πολλά λόγια είναι περιττά. παρα πολύ ωραίο, ωραίοι χαρακτήρες, ωραίο ρομάντζο τόσο πολύ ώστε ακόμη και ο ομοφοβικός εγώ το ευχαριστήθηκα παρα πολύ. θα το προτιμούσα αν δεν ήτανε yaoi αλλα και πάλι ήτανε πολύ καλο

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#620 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2010 - 13:08

...

Δικαιώνομαι που λυσσάω τόσους μήνες,thank you very much!!!!Το προτιμώ από το junjou και πιστεύω ότι του άξιζε να γίνει σειρά και όχι OVA αλλά...I'll take what I can get.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#621 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2010 - 20:34

αχεμ

bla bla bla bla bla bla [/spoiler]

τι είναι αυτό το όμορφο σιγκ???

έμεινα πολύ πίσω βγήκε το sex pistols?
τελείωσε?

#622 DaiKenja

DaiKenja

άλλου παπά Evangelion

• Members
  • 42 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2010 - 17:33

junjou romantica 1 & 2: τα πολλά λόγια είναι περιττά. παρα πολύ ωραίο, ωραίοι χαρακτήρες, ωραίο ρομάντζο τόσο πολύ ώστε ακόμη και ο ομοφοβικός εγώ το ευχαριστήθηκα παρα πολύ. θα το προτιμούσα αν δεν ήτανε yaoi αλλα και πάλι ήτανε πολύ καλο

μακάρι όλοι οι "ομοφοβικοί" να ήταν σαν κ εσένα κ να μην φοβόταν τόσο πολύ τα yaoi - κ τέλος πάντων απορώ, σε αυτούς που δεν αρέσουν τα yaoi γιατί ασχολούνται?

#623 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2010 - 18:34

Καραμέλα έγινε αυτή η λέξη.

Βγήκε τίποτα καλό τελευταία; Χρειάζομαι κάτι μες την τρελή χαρά μπας και μ' αλλάξει την απαισιοδοξία.

#624 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2010 - 19:48

τι είναι αυτό το όμορφο σιγκ???

έμεινα πολύ πίσω βγήκε το sex pistols?
τελείωσε?

Το δεύτερο ΟVA του sex pistols βγαίνει Απρίλιο 2011. Στα ευχάριστα νέα πάντως το 2o OVA του Tyrant who falls in love βγήκε στις 26 και το περιμένουμε όπου να ναι να μεταφραστεί.

Meidei οι Aarinfantasy έχουν βγάλει μια καινούρια σειρά με το όνομα Marginal Prince. Δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται όμως.

#625 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2010 - 19:57

Posted Image
Uhmm... not really convinced.

Θα περιμένω για το Koisuru boukun :)

#626 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2010 - 21:39

Tο marginal prince ειναι του 2006 απλα η μεχρι τωρα εκδοχη που επαιζε ηταν avi περιπου 140Mb (και ναι 30 ΜΒ ορισμενες φορες κανουν την διαφορα...) και εννοειται οχι απο aarinfantasy...
Οσο για την υποθεση : αδιαφορη...
Ειναι τοσο shounen-ai οσο και το 07 ghost για καποιους... :hahaha:
Απλα το story ειναι σε κοιτωνα μονο με αγορια οποτε καταλαβαινετε...
Anyway εγω το βρηκα βαρετο... :yawn2:
Τουλαχ. ειναι μονο 13 ep.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από galexia: 29 Νοέμβριος 2010 - 01:05

Δημοσιευμένη  εικόνα

#627 Hollister

Hollister

you got nuts

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2010 - 22:34

ερωτηση:borednn9:
ξερουμε αν θα συνεχιστουν να βγαινουν OVAs aπο Koisuru boukun η σταματανε στο 2?

#628 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2010 - 23:15

ερωτηση:borednn9:
ξερουμε αν θα συνεχιστουν να βγαινουν OVAs aπο Koisuru boukun η σταματανε στο 2?

Νομίζω θα ήταν λίγο κουλό να σταματήσουν στο 2ο... Δλδ θα είναι καν το 1/10 όλης της ιστορίας...

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#629 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2010 - 12:40

Πάντως όταν με το καλό ξανανέβει το forum των aarinfantasy θα έχουμε όχι μόνο το Koisuru boukun αλλά και τα Winter Cicada remastered στη διάθεσή μας.

τάδε έφη aarinfantasy στο Facebook.

#630 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2010 - 18:58

ειδα λιγο απο απο το koisuru bokoun η οπως λεγετται και δεν μου άρεσε... δεν τρελάθηκα...περιμένω το sex pistols