Ikkoku Irokoi Romantan: καλύτερο από όσο περίμενα. μερικές σκηνές με χάλασαν πολύ αλλα η guess αν δω κάμποσα ίαοι θα τις συνηθίσω
(δεν ξέρω αν είναι καλο αυτό όμως) το καλο είναι πως τα skills καλυτερεύουνε, δεν μου έρχεται εμετός κάθε φορα πω βλέπω boys love, μονο αναγούλα
δυστυχώς μετά το enzai δεν περιμένω να βρω κάτι καλύτερο αλλα έχω στην λίστα να δω gravitation και junjou romantica (η κάπως έτσι). αξίζουνε?
Bασικά το αν αξίζουνε για την περίπτωση σου, μου είναι λίγο δύσκολο να το προσδιορίσω. Με έχεις μπερδέψει τελείως.

Αυτά είναι πολύ ελαφριά ενώ εσύ πριν ζητούσες ότι πιο ανώμαλο υπάρχει. Οπότε, τι να σου πω; Για την πληθώρα των fan αξίζουνε. Για το junjou μιας και δεν έχω δει το άλλο, έχει γέλιο η υπόθεση σε πολλά σημεία και πολύ συζήτηση με τον εαυτό του εκαστοτε πρωταγωνιστή(Είναι 3 διαφορετικά ζευγαρια με διαφορετικές ιστορίες). Δεν έχει καθόλου ερωτικές σκηνές σε αντίθεση με το manga που δείχνει κάτι παραπάνω, γι αυτό μπορεί να το δει πιστεύω άνετα straight άντρας. Είναι σαν shoujo με πιο δυναμικούς πρωταγωνιστές ας πούμε, απλά του ίδιου φύλου.