Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Yaoi (anime)

• Please log in to reply
904 replies to this topic

#601 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 06 October 2010 - 23:24

Legend of the Blue Wolves

Spoiler:

Posted Image

#602 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 06 October 2010 - 23:31

Όχι μην δεις το Enzai. Just don't. Κρίμα να σε χάσουμε στο άνθος της νιότης σου. Επίσης μια παράκληση και αυτό πάει προς όλους.

ΟΚ, σου 'χω εμπιστοσύνη σ' αυτά.

Live action ταινίες και θέματα που αφορούν γενικά την ομοφυλόφιλη κοινότητα irl αφενός δεν εντάσσονται στην θεματολογία αφετέρου έχουν αποτελέσει στο παρελθόν πηγή flame και εκτροχιασμού του thread.

ごめん! Παρενθετικό σχόλιο ήταν πάντως :)

#603 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 06 October 2010 - 23:42

@ flame alchemist your girl's got quite a taste for yaoi. *brands with seal of approval*

Spoiler:

on topic now. είδα μόλις το papa το kiss in the dark. δεν είδα πρώτα το Ikoku Ikoku Romantan, μονο και μονο γιατί πρέπει να είμαι ξεκούραστος και στις καλές μου για να το αναλύσω και διασκεδάσω όσο δεν πάει άλλο (ελπίζοντας πως θα μου αρέσει). πρέπει να παραδεχτώ πως δεν το συγκρίνω με το Enzai, γενικά βρήκα διαφορα plot holes, όπως
Spoiler:
επιπλέον πρέπει να παραδεχτώ πως ο πρωταγωνιστής μου φάνηκε πολύ απλός χαρακτήρας και μέτρια φτιαγμένος. δεν βρήκα κάποια βαθιά ενδιαφέρουσα ψυχολογία σε αυτόν. ο πατέρας και ο ξανθός από το σχόλιο του όμως μου φάνηκαν πολύ καλοφτιαγμένοι χαρακτήρες και φυσικά και ο φιλάρας του πρωταγωνιστή

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#604 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 11 October 2010 - 23:07

Είδα το πρωτό μου το "Haru wo Daite ita" Τελειοοοοοοο με άρεσε πολυ!!
κάτι εξίσουν ωραίο μπορεί να με πει κανεις??
αν και λίγο ασχετο την ταινία Coat West την έχει δει κανεις??

#605 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 October 2010 - 23:18

Winter Cicada με τα χίλια. Δες ακόμη τα Ikkoku Irokoi Romantan που αναφέρθηκαν πιο πάνω και περνα και στη σειρά Junjou Romantica for epic lulz.

Spoiler: *spoiler on Haru Wo Daite Ita and Winter Cicada relation

Btw υπάρχει anime Coat West? (αν δεν είναι anime πάντως δεν είναι εδώ το μέρος για να συζητηθεί, δοκιμασε είτε offtopic είτε στο ανάλογο subforum αν πρόκειται για dorama.)

Edited by iristella, 11 October 2010 - 23:24.

#606 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 11 October 2010 - 23:22

αν και λίγο ασχετο την ταινία Coat West την έχει δει κανεις??

*chokes*
To Coat West ειναι εταιρια yaoi AV. Liek, live-action AV.
Δεν εχουν σχεση με anime -απ'οσο ξερω.
/end of discussion?

Posted Image

Spoiler: &#33909

#607 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 12 October 2010 - 14:22

Προσφατα τσεκαρα το aarinfantasy και βρηκα:
1) Gokujyo no Koibito (manga animation) (Η διαφορα στην ορθογραφια δεν εχει σημασια ειναι το γνωστο manga...) Γιατι manga animation και οχι anime???? Anyway οσο και αν δεν μου αρεσει το ειδος καθησα και το ειδα καθ'οτι Minase Masara = Θεα!!!...
2) Το Shounen Maid Kuro-kun (shota anime) Ειναι η anime version και οχι το manga animation που ειχε βγει.
Posted Image

#608 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 12 October 2010 - 14:26

Ikkoku Irokoi Romantan: καλύτερο από όσο περίμενα. μερικές σκηνές με χάλασαν πολύ αλλα η guess αν δω κάμποσα ίαοι θα τις συνηθίσω :P (δεν ξέρω αν είναι καλο αυτό όμως) το καλο είναι πως τα skills καλυτερεύουνε, δεν μου έρχεται εμετός κάθε φορα πω βλέπω boys love, μονο αναγούλα :P δυστυχώς μετά το enzai δεν περιμένω να βρω κάτι καλύτερο αλλα έχω στην λίστα να δω gravitation και junjou romantica (η κάπως έτσι). αξίζουνε?

#609 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 12 October 2010 - 15:41

Ikkoku Irokoi Romantan: καλύτερο από όσο περίμενα. μερικές σκηνές με χάλασαν πολύ αλλα η guess αν δω κάμποσα ίαοι θα τις συνηθίσω :P (δεν ξέρω αν είναι καλο αυτό όμως) το καλο είναι πως τα skills καλυτερεύουνε, δεν μου έρχεται εμετός κάθε φορα πω βλέπω boys love, μονο αναγούλα :P δυστυχώς μετά το enzai δεν περιμένω να βρω κάτι καλύτερο αλλα έχω στην λίστα να δω gravitation και junjou romantica (η κάπως έτσι). αξίζουνε?

Bασικά το αν αξίζουνε για την περίπτωση σου, μου είναι λίγο δύσκολο να το προσδιορίσω. Με έχεις μπερδέψει τελείως.:hihi2: Αυτά είναι πολύ ελαφριά ενώ εσύ πριν ζητούσες ότι πιο ανώμαλο υπάρχει. Οπότε, τι να σου πω; Για την πληθώρα των fan αξίζουνε. Για το junjou μιας και δεν έχω δει το άλλο, έχει γέλιο η υπόθεση σε πολλά σημεία και πολύ συζήτηση με τον εαυτό του εκαστοτε πρωταγωνιστή(Είναι 3 διαφορετικά ζευγαρια με διαφορετικές ιστορίες). Δεν έχει καθόλου ερωτικές σκηνές σε αντίθεση με το manga που δείχνει κάτι παραπάνω, γι αυτό μπορεί να το δει πιστεύω άνετα straight άντρας. Είναι σαν shoujo με πιο δυναμικούς πρωταγωνιστές ας πούμε, απλά του ίδιου φύλου.

Posted Image

Posted Image

#610 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 12 October 2010 - 15:45

Bασικά το αν αξίζουνε για την περίπτωση σου, μου είναι λίγο δύσκολο να το προσδιορίσω. Με έχεις μπερδέψει τελείως.:hihi2: Αυτά είναι πολύ ελαφριά ενώ εσύ πριν ζητούσες ότι πιο ανώμαλο υπάρχει. Οπότε, τι να σου πω; Για την πληθώρα των fan αξίζουνε. Για το junjou μιας και δεν έχω δει το άλλο, έχει γέλιο η υπόθεση σε πολλά σημεία και πολύ συζήτηση με τον εαυτό του εκαστοτε πρωταγωνιστή(Είναι 3 διαφορετικά ζευγαρια με διαφορετικές ιστορίες). Δεν έχει καθόλου ερωτικές σκηνές σε αντίθεση με το manga που δείχνει κάτι παραπάνω, γι αυτό μπορεί να το δει πιστεύω άνετα straight άντρας. Είναι σαν shoujo με πιο δυναμικούς πρωταγωνιστές ας πούμε, απλά του ίδιου φύλου.

seems good το με :P το συγκεκριμένο θα το δω ως comedy οποτε αν μοιάζει με shojo θα το διασκεδάσω μάλλον :D

#611 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 12 October 2010 - 15:54

seems good το με :P το συγκεκριμένο θα το δω ως comedy οποτε αν μοιάζει με shojo θα το διασκεδάσω μάλλον :D

Στο βασικό ζευγάρι υπάρχει το κωμικό στοιχείο, στα αλλα δύο όχι, αλλά και πάλι είναι romance, τίποτα το βαρύ. Ελπίζω να σου αρέσει. Απλά να ξέρεις όσο προχωράει γίνεται και καλύτερο οπότε δώστου λίγο χρόνο.

Posted Image

Posted Image

#612 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 20 October 2010 - 15:11

The Tyrant Who Fall In Love OVA 2 pics:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#613 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 20 October 2010 - 19:50

The Tyrant Who Fall In Love OVA 2 pics:

so hot :kawaii: can't wait!!!

Εγώ μόλις κατέβασα το Gokujyo no Koibito, του οποίου το μανγκα είχα λατρέψει :3

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#614 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 22 October 2010 - 12:58

Lol επειδη αίμαι άρρωστη και κωλοβαρούσα σπίτι κατέβασα και είδα το Shounen Maid Kuro-kun. Το οποίο ναι είναι Shota και μιάζει απίστευτα πολύ στο Boku no Pico (σε μια πιο hardcore & bondage εκδοση) και ναι έχουν και τα τέσσερα τον ίδιο Director/story-boarder Yatabe Katsuyoshi και ο ίδιος Takayama Katsuhiro έχει γράψει και τα scripts... Ήμουν τόσο μα τόσο σιγουρη :P

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#615 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 23 October 2010 - 12:34

Lol επειδη αίμαι άρρωστη και κωλοβαρούσα σπίτι κατέβασα και είδα το Shounen Maid Kuro-kun. Το οποίο ναι είναι Shota και μιάζει απίστευτα πολύ στο Boku no Pico (σε μια πιο hardcore & bondage εκδοση) και ναι έχουν και τα τέσσερα τον ίδιο Director/story-boarder Yatabe Katsuyoshi και ο ίδιος Takayama Katsuhiro έχει γράψει και τα scripts... Ήμουν τόσο μα τόσο σιγουρη :P

Traitor! έπρεπε να μου έχεις πει νωρίτερα για αυτό! *runs to dl*
τελειωσα το gravitation, δυστυχώς δεν μου άρεσε. άρχισα όμως το jounjou romantica και έχω δει 3 επεισόδια και πρέπει να παραδεχτώ πως μου αρέσει πολύ, αρκετά πολύ, πράγμα αρκετά τρομαχτικό μιας και δεν είναι ψυχανώμαλο :|