Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Yaoi (anime)

• Please log in to reply
904 replies to this topic

#421 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 19:18

:kyaaa::kyaaa:
Ανυπομονώ να το δω!!!!
Επίσης ανυπομονώ να κυκλοφορήσει υλικό για το sekaiichi hatsukoi.(Ούτε cast δεν έχουν ανακοινώσει..:golgo:)

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#422 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 20:11

Έπεσα πάνω στο Togainu no Chi το οποίο είχε ένα τρέιλερ με αίμα, συμμορίες, λεπίδες κάθε είδους και φαίνεται να έχει ικανοποιητικά επίπεδα insanity. Απ' ότι κατάλαβα είναι BL παιχνίδι που έγινε manga και τώρα άνιμε.

Any info on this one?

#423 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 20:53

Kαι εγω στα του trailer είμαι. Δεν έχω βρει περαιτέρω πληροφορίες πάνω στο συγκεκριμένο. Πήγα και στο manga μπάς και καταλάβω τι παίζει και ανάθεμα αν υπάρχει το απειροελάχιστο στοιχείο πλοκής (εκτός και αν έχω χαζέψει εγώ από το διάβασμα και δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει γύρω μου).

Anw I like the bishies. So I guess I ll see. >.<

#424 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 20:55

Αν δεν υπάρχει πλοκή μας τα χαλά. Ομολογώ ότι έτρεφα μερικές ελπίδες.

#425 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 21:13

Μεχρι τωρα δεν εχει ανακοινωθει η ημ/νια προβολης.. Το μονο γνωστο οτι θα ειναι εντος του 2010...
Και δεδομενου οτι θα ειναι σειρα και οχι ova παιζει να μην εχει bl στοιχεια... τουλαχιστον αυτο ακουγεται...
Λογικα θα εχει καλες σκηνες μαχης!!! Ειναι πολυ δυσκολο να χαλασουν το TnC...
Για την πλοκη εξαρταται γιατι το παιχνιδι εχει πολλα endings και το μανγα ειναι ακομα ongoing... (by the way το μανγκα προσωπικα μου αρεσε..)
Και για γενικες πληροφοριες http://myanimelist.net/anime/8449/Togainu_no_Chi
Δημοσιευμένη  εικόνα

#426 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 22:33

Ενθαρρυντικά τα σχόλια σου galexia. Αν δεν είναι action/yaoi ας είναι τουλάχιστον καλό action anime, όχι μετριότης και στα δυο στοιχεία.

Και δεδομενου οτι θα ειναι σειρα και οχι ova παιζει να μην εχει bl στοιχεια... τουλαχιστον αυτο ακουγεται...

Δεν ξέρω και κατά πόσο το Aniplex είναι από τα στούντιο που θα έβγαζαν κάτι BL, αυτό με παραξένεψε όταν είδα το λογότυπο στο τρέιλερ.

#427 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 22:41

Βασικά κάποια Shonen aiζοντα στοιχεία τα έχει το trailer/promo. Κάτι γυμνά αγοράκια με αλυσίδες etc etc. Kαι δεδομένου ότι έχουν κάνει και το Zettai Yareru Greece Shinwa μπορεί να είπαν να κάνουν ένα πείραμα και εδώ. XD

Κανείς που να ξέρει κάποια πράγματα για το game (και όχι το manga) υπάρχει για να μας δώσει τα φώτα του?

#428 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 23:23

Αυτά μπόρεσα να μάθω:
Υπάρχει το PC game που είναι αρκετά hardcore και το PS2 game που είναι η λάιτ έκδοση (φαντάζομαι τύπου πέφτει ένα φιλί σε κάποιο από τα endings). Το manga είναι derived από την PS2 έκδοση, άρα αν το άνιμε είναι μεταφορά του μάνγκα τότε να μην έχουμε υψηλές προσδοκίες γιατί θα απογοητευτούμε (αυτό ήταν υποσυνείδητος πληθυντικός της μεγαλοπρέπειας :confused:)

#429 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 23:29

Lol εδώ και περίπου ένα χρόνο είναι το αγαπημένο μου yaoi και μου φαινεται κυριολεκτικα σαν ψεμα που θα βγει σε ανιμε...:moeee:

To Seitokaichou ni Chuukoku τα έσπαγε. Πολύ χαριτωμένο αν και πιστεύω ότι γενικότερα είχαν και καλύτερες σειρές από manga για να μεταφέρουν.

Το Kachou no Koi ήταν επιεικώς άθλιο. Cheesy corny και άθλια ποιότητα γενικά.

Και μέσα σε όλα μιας και λέγαμε για ωραίο υλικό για μεταφορά i ll drop this here.

Youtube Video

Feel free to go ballistic <3

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#430 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2010 - 15:37

Αυτη την χρονια εχει πεσει πολυυυυυυ yaoi :nbleed:
Ειχα βρει μερικα scans απο το togainu no chi, και τα αποθηκευσα στο pc γιατι μου ερεσε τρελα το bishie. Ειναι κριμα τετοιο κουκλι να παει χαμενο εξαιτιας της ελλειψης πλοκης Τ^Τ
Οσο για το a tyrant who fells in love ειχα διαβασει μερικα απο τα πρωτα chapters και βλεποντας το trailer πιστευω πως το anime adaption του θα ειναι πολυ καλο:kawaii:
Οποτε συνολο εχω να δω 3 yaoi μεχρι στιγμης (αν προσθεσουμε κα το AnK oταν βγει με το καλο).

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#431 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 20:37

εμένα με μπερδέψατε....
το μόνο που κατάλαβα είναι οτι έχει βγει το Seitokaichou ni Chuukoku
έχει βγει τιποτα άλλο;

#432 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 21:44

το Kachou no Koi το οποίο όμως απόφυγε το όπως ο διάολος το λιβάνι.

Τα υπόλοιπα τα περιμένουμε με κοντυνότερο το Tyrant το οποίο αναμένεται να βγεί σε DVD στις 25/6

#433 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 22:23

αααα εντάξει λοιπόν.

#434 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 23:43

Θέλω yaoi με Near-Mello!!!Πολλά ζητάω???:wooi2::hahaha:
[media]http://fc01.deviantart.net/fs27/f/2008/098/f/f/Mello_x_Near_oekakis_by_KurosakiAkane.jpg[/media]
Δημοσιευμένη  εικόνα

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Δημοσιευμένη  εικόνα
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#435 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2010 - 00:18

Πιο πολύ με yuri μοιάζει, I daresay.