Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Yaoi (anime)

• Please log in to reply
904 replies to this topic

#406 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 11:36

Το 07-ghost εννοειται και δεν ειναι shounen-ai, ειδικα το μανγκα...

Το uroboku προσωπικα μου αρεσει. Οσο για το μανγκα λεγεται Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru (or Betrayal Knows My Name) και ειναι shounen-ai οχι yaoi οποτε δεν εχει σεξ (τουλαχιστον οχι οι 2 πρωτοι τομοι που εχω διαβασει)

Meidei ξαχασα να αναφερω το Kyou Kara Maou το οποιο εχει και αρκετο γελιο.
Αν και θα σου ελεγα να πας σε ενα site οπως το myanimelist.net και απλα κανε ενα search στα shounen-ai ετσι θα διαβασεις και τις υποθεσεις οποτε θα ειναι πιο ευκολο να αποφασισεις τι σε ενδιαφερει...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#407 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 15:47

Και το anime Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru λέγεται απλά εγώ και κάποιοι άλλοι βαριόμαστε να λέμε το μακρυνάρι κάθε τρεις και λίγο και το πετσοκόψαμε ελαφρώς.

Ο λόγος για τον οποίο δεν τρελαίνομαι για το anime ενώ το manga μου αρέσει είναι ότι το έχουν κάνει ελαφρώς pretentious και υπερβολικό.

#408 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 21:58

Δεν θα το έλεγα, εξαλλου ακολουθει το στορι του μανγκα...
Προσωπικα θα το ηθελα πιο εντονο...:if:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#409 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 22:48

Δεν είναι θέμα υπόθεσης. Είναι θέμα απόδοσης και σκηνοθεσίας. Το manga μου αρέσει και μένα. Τώρα στο anime δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε και βγήκε σαν στραβοχυμένος λουκουμάς (i still like sweets though so I also keep watching it)

#410 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 23:25

Τι να σου πω... Εμενα μου αρεσει... Εξαλλου μου θυμιζει λιγο και το Vampire knight! Και ο Zess ειναι κουκλος. Θεος!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#411 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 11:54

Ασχετο αλλά τώρα μου ήρθε, ως anime θα ηταν ενδιαφέροντα τα εξης yaoi manga:

• Under Grand Hotel(Sadahiro Mika)
  • Little Butterfly ή Silent Love (Takanaga Hinako)
  • The Sky Over my Spectacles & Wild Darling(Tennouji Mio)

και άλλα πολλά!!!!!!

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#412 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 20:34

Τι να σου πω... Εμενα μου αρεσει... Εξαλλου μου θυμιζει λιγο και το Vampire knight! Και ο Zess ειναι κουκλος. Θεος!!!!

Όντως!Εμένα μ'αρέσει και ο Takashiro.:kawaii:
To anime πάει καλά,κατά τη γνώμη μου.Κατεβάζω τώρα το 4ο επεισόδιο.:ureshii:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#413 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 23:04

Ασχετο αλλά τώρα μου ήρθε, ως anime θα ηταν ενδιαφέροντα τα εξης yaoi manga:

• Under Grand Hotel(Sadahiro Mika)
  • Little Butterfly ή Silent Love (Takanaga Hinako)
  • The Sky Over my Spectacles & Wild Darling(Tennouji Mio)

και άλλα πολλά!!!!!!

Να προσθεσω κι εγω κανενα guren no kusari, crimson spell και Ai no gebokutachi.
Οσο για την μεταφορα των τιτλων απο manga σε anime, πολλοι τιτλοι θα γινοταν εξαιρετικοι αν τους εκαναν μια αξιοπρεπη "υιοθεσια".
Προσφατα διαβασα το manga των smex pistols και παρατηρησα αμετρητες ανουσιες αλλαγες και πολυ κομμενο υλικο σε σχεση με την animated σειρα Τ^Τ. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι γινεται αυτο...

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#414 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 23:13

Ειδικά για το sex pistols έγινε για την προστασία του κοινού και των εγκεφαλικών του κυττάρων πιστεύω. Γιατί αν μεταφερόταν ακριβώς το manga σε anime θα κλαίγαμε πολλές fujoshi (τώρα από καμμένη ασφάλεια στο ρετιρέ θα ήταν, από κανά εξαγριωμένο boyfriend το οποίο θα προσπαθούσαν να πείσουν να γεννήσει αυτός το παιδί δεν ξέρω). Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι αυτός ο τίτλος είναι δημόσιος κίνδυνος.:rofl:

Σε πιο σοβαρό τόνο μην απορείτε γιατί οι καλοί τίτλοι και μεταφορές στο συγκεκριμενο genre είναι λιγότεροι. Απλά σκεφτείτε ότι μιλάμε για ένα είδος που δεν αποφέρει τις πωλήσεις και τα έσοδα που προσφέρουν τα mainstream anime. Ως εκτούτου κρατιέται μέτρο και στο budget και στην έκταση των μεταφορών. Και που έχουμε κάποιους τίτλους όπως το Ai No Kusabi και το Junjou Romantica θα πρέπει να λέμε και ευχαριστώ.

Και πολλά είναι τα manga που αξίζουν μεταφορά σε anime. Αν θέλετε να κάνετε προτάσεις για καλά manga καλύτερα να ποστάρετε στο manga thread πάντως. ^^

Edit: Κανα thread για το Uraboku με όμορφη παρουσίαση ψήνεται να ανοίξει καμία? Θα το έκανα εγώ αλλά το έχω ξεσκίσει με τα threads για τα anime αυτής της season.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 06 Μάιος 2010 - 23:21

#415 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 20:42

Βγηκε το καινουργιο επεισοδιο του Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru!!!
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#416 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 21:57

Και ναι 7 μηνες μετα βγηκε το 2 OVA του seitokaichou ni chuukoku

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 15 Σεπτέμβριος 2010 - 01:58
link removed

Δημοσιευμένη  εικόνα

#417 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 22:55

o.O Τώρα που δεν έχω νετ να κατεβάσω βρήκε? Τι να πω ρε παιδιά... Λέτε αν μου ξανακαεί το router να βγεί το AnK? *αρπαζει μπιτόνι με βενζίνη και σπίρτα*

Λέει τίποτα?

#418 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2010 - 01:42

Λέτε αν μου ξανακαεί το router να βγεί το AnK?

Ank???

Μολις ειδα το Seitokaichou ni Chuukoku και υποθετω οτι σε οσους αρεσε το πρωτο OVA τοτε θα τους αρεσει και αυτο, αφου παραμενει πιστο στο μανγκα...
Spoiler:

Και εχω μια απορια : το μανγκα ειναι 4 τομοι και με το 2ο Ova ουσιαστικα τελειωνει ο πρωτος τομος, ξερει κανεις ποσα OVA ακομα ειναι??? Στο myanimelist λεει οτι η σειρα τελειωσε τον Απριλιο... Ελπιζω να μην ειναι μονο 2....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#419 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2010 - 10:27

Ank???

Ai no kusabi βεβαίως βεβαίως.:thatsit:
Ένα χρόνο+ το περιμένουμε. Ήταν να βγει Σεπτέμβριο κι ακόμα...:nanteee:

Καμένος router; Βeen there...:sadist:Δεν θυμάμαι όμως να είχε βγει κανένα yaoi το διάστημα μέχρι να πάρω καινούργιο.:P

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#420 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 19:10

To Seitokaichou ni Chuukoku τα έσπαγε. Πολύ χαριτωμένο αν και πιστεύω ότι γενικότερα είχαν και καλύτερες σειρές από manga για να μεταφέρουν.

Το Kachou no Koi ήταν επιεικώς άθλιο. Cheesy corny και άθλια ποιότητα γενικά.

Και μέσα σε όλα μιας και λέγαμε για ωραίο υλικό για μεταφορά i ll drop this here.
Youtube Video

Feel free to go ballistic <3