Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (anime)
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 11:36
Το uroboku προσωπικα μου αρεσει. Οσο για το μανγκα λεγεται Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru (or Betrayal Knows My Name) και ειναι shounen-ai οχι yaoi οποτε δεν εχει σεξ (τουλαχιστον οχι οι 2 πρωτοι τομοι που εχω διαβασει)
Meidei ξαχασα να αναφερω το Kyou Kara Maou το οποιο εχει και αρκετο γελιο.
Αν και θα σου ελεγα να πας σε ενα site οπως το myanimelist.net και απλα κανε ενα search στα shounen-ai ετσι θα διαβασεις και τις υποθεσεις οποτε θα ειναι πιο ευκολο να αποφασισεις τι σε ενδιαφερει...

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 15:47
Ο λόγος για τον οποίο δεν τρελαίνομαι για το anime ενώ το manga μου αρέσει είναι ότι το έχουν κάνει ελαφρώς pretentious και υπερβολικό.
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 21:58
Προσωπικα θα το ηθελα πιο εντονο...

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 22:48
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 23:25

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 20:34
Τι να σου πω... Εμενα μου αρεσει... Εξαλλου μου θυμιζει λιγο και το Vampire knight! Και ο Zess ειναι κουκλος. Θεος!!!!
Όντως!Εμένα μ'αρέσει και ο Takashiro.

To anime πάει καλά,κατά τη γνώμη μου.Κατεβάζω τώρα το 4ο επεισόδιο.

Does this darkness have a name?
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 23:04
Να προσθεσω κι εγω κανενα guren no kusari, crimson spell και Ai no gebokutachi.Ασχετο αλλά τώρα μου ήρθε, ως anime θα ηταν ενδιαφέροντα τα εξης yaoi manga:
- Under Grand Hotel(Sadahiro Mika)
- Little Butterfly ή Silent Love (Takanaga Hinako)
- The Sky Over my Spectacles & Wild Darling(Tennouji Mio)
και άλλα πολλά!!!!!!
Οσο για την μεταφορα των τιτλων απο manga σε anime, πολλοι τιτλοι θα γινοταν εξαιρετικοι αν τους εκαναν μια αξιοπρεπη "υιοθεσια".
Προσφατα διαβασα το manga των smex pistols και παρατηρησα αμετρητες ανουσιες αλλαγες και πολυ κομμενο υλικο σε σχεση με την animated σειρα Τ^Τ. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι γινεται αυτο...
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 23:13

Σε πιο σοβαρό τόνο μην απορείτε γιατί οι καλοί τίτλοι και μεταφορές στο συγκεκριμενο genre είναι λιγότεροι. Απλά σκεφτείτε ότι μιλάμε για ένα είδος που δεν αποφέρει τις πωλήσεις και τα έσοδα που προσφέρουν τα mainstream anime. Ως εκτούτου κρατιέται μέτρο και στο budget και στην έκταση των μεταφορών. Και που έχουμε κάποιους τίτλους όπως το Ai No Kusabi και το Junjou Romantica θα πρέπει να λέμε και ευχαριστώ.
Και πολλά είναι τα manga που αξίζουν μεταφορά σε anime. Αν θέλετε να κάνετε προτάσεις για καλά manga καλύτερα να ποστάρετε στο manga thread πάντως. ^^
Edit: Κανα thread για το Uraboku με όμορφη παρουσίαση ψήνεται να ανοίξει καμία? Θα το έκανα εγώ αλλά το έχω ξεσκίσει με τα threads για τα anime αυτής της season.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 06 Μάιος 2010 - 23:21
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 20:42

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 21:57
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 15 Σεπτέμβριος 2010 - 01:58
link removed

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 22:55
Λέει τίποτα?
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2010 - 01:42
Ank???Λέτε αν μου ξανακαεί το router να βγεί το AnK?
Μολις ειδα το Seitokaichou ni Chuukoku και υποθετω οτι σε οσους αρεσε το πρωτο OVA τοτε θα τους αρεσει και αυτο, αφου παραμενει πιστο στο μανγκα...
Και εχω μια απορια : το μανγκα ειναι 4 τομοι και με το 2ο Ova ουσιαστικα τελειωνει ο πρωτος τομος, ξερει κανεις ποσα OVA ακομα ειναι??? Στο myanimelist λεει οτι η σειρα τελειωσε τον Απριλιο... Ελπιζω να μην ειναι μονο 2....

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2010 - 19:10
Το Kachou no Koi ήταν επιεικώς άθλιο. Cheesy corny και άθλια ποιότητα γενικά.
Και μέσα σε όλα μιας και λέγαμε για ωραίο υλικό για μεταφορά i ll drop this here.
Feel free to go ballistic <3