Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Yaoi (anime)

• Please log in to reply
904 replies to this topic

#376 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 11 January 2010 - 02:29

Nighteyes εσύ έκατσες και είδες το boku no pico?
:colddd:

Nαι τα πρώτα 2. Δεν ήξερα τότε περι τίνος επρόκειτο. Την έβγαλα στο πρώτο πείθοντας τον εαυτό μου ότι ο pico είναι άβγαλτο κορίτσι 15 χρονών και στο δεύτερο βλέποντας το με την οπτική ντοκυμαντέρ σε συνδυασμό με την Γαλάζια Λίμνη.:hahaha:Μετά πήγαν για σβήσιμο και πρόσφατα έμαθα ότι βγήκε 3ο το οποίο δεν έχω σκοπό να δω.

Posted Image

Posted Image

#377 cuppycake_alex

cuppycake_alex

nate river's shinigami

• Members
  • 53 posts

Posted 11 January 2010 - 22:21

ενταξει γλυκες μου οπως αγαπατε :P

και ναι ερισαντεσου ειμαι κοριτσι δεν χρειαζεται να ειδοποιησεις την αστυνομια :hiding_something:
φρικουλακια ROCKS! :ureshii:

#378 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 April 2010 - 19:41

*γκουχ γκουχ*

Ανακοίνωση 1,2

Λοιπόν έχουμε και λέμε: σύμφωνα με το MangaOh το γνωστό manga The Tyrant Falls in love (Κoi Suru Bokun) θα μεταφερθεί σε OVA αυτό το καλοκαίρι.

Που σημαίνει ότι έστω η μισή επικούρα και θανατηφόρες ατάκες του manga να μεταφερθούν στο anime έχουμε να ψοφήσουμε στα γέλια. Ανυπομονώ να απολαύσουμε τον Souichi σε animated κρίσεις υστερίας και παραλογισμού.

Οι ήδη πιστές του manga μπορείτε να τσιρίξετε από την χαρά σας. Όσες δεν το ξέρετε να τρέξετε να το διαβάσετε στο animea.

Πηγή

#379 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 12 April 2010 - 20:22

Ενδιαφέρον!
Μου θύμησες κι άλλο ένα manga που θα μεταφερθεί σε anime,Sekai-ichi Hatsukoi (by Nakamura Shungiku,mangaka of Junjou Romantica,για όποιον δεν ξέρει).Για ημερομηνία και cast δεν έχω δει κάτι,αν βρω θα ενημερώσω.Όσες δεν το έχετε διαβάσει,go now!
Πληροφορίες για το anime από: http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-01-28/sekai-ichi-hatsukoi-manga-has-tv-anime-in-the-works

Posted Image
Does this darkness have a name?

#380 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 12 April 2010 - 21:27

Koi suru boukun anime?:if: Από τα λίγα yaoi manga που πραγματικά απόλαυσα. Ας ελπίσουμε ότι θα μείνει πιστό στο manga... βασικά και τις μισές ατάκες από το manga να έχει το anime όπως είπε και iristella πάλι απολαυστικό θα είναι.

#381 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 April 2010 - 01:17

omg τώρα διαβάζω το tyrant who fell in love για το sekaichi hachuikoi θα το κοιτάξω μου άρεσε πολύ το Junjou romantica.

#382 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 April 2010 - 01:23

Εri επειδή ξέρω ότι το περίμενες να σου πώ ότι έχει βγεί το πρώτο OVA από το sex pistols από τους συνήθεις υπόπτους (aarinfantasy that is). Watching as we speak! Θα επιστρέψω με εντυπώσεις αργότερα.

#383 NiPPa!!!

NiPPa!!!

Hinamizawa Loonatic!

• Members
  • 48 posts

Posted 14 April 2010 - 03:02

το thread του yaoi manga δεν ειναι εδω ;

[SIGPIC] [/SIGPIC]

#384 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 April 2010 - 03:13

Νope εδώ η συζήτηση προσανατολίζεται γύρω από τους anime τίτλους.

Για να μην γίνει πανικός με τα spoiler καθώς πολλές σειρές έχουν και από τα δύο η συζήτηση για τους manga τίτλους εδώ

Btw το Sex pistols δεν την παλεύει κάστανο. Ότι κάπνιζε η mangaka και οι τύποι της παραγωγής το θέλω και εγώ :P. Πρέπει να διαβάσετε μέρος του manga πάντως για να καταλάβετε τι παίζει στο anime (που ήδη είναι παρανοικό ευθύς εξαρχής αλλά anw).

To έχω ξαναπεί αλλά είμαι σίγουρη ότι τα κοκκαλάκια του Sid Vicious τρίζουν as we speak.

#385 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 14 April 2010 - 14:48

The Tyrant Fell in Love??? Ενα απο τα αγαπημενα μου της τελειας yaoi mangaka Takanaga Hinako!!! Αυτα ηταν τα καλυτερα νεα της εβδομαδας!!!:blingeye2:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#386 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 24 April 2010 - 18:12

Aνακοινωθηκε οτι θα γινει anime και το togainu no chi

(visual novel/manga) εχει βγει και το trailer!!!
Επίσης ήδη εχουν βγει και τα 2 πρωτα επεισοδια του Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru...
Οσο για το Koi Suru Bokun (The Tyrant Falls In Love)
θα ειναι ova και το πρωτο αναμενεται το καλοκαιρι
Posted Image

#387 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 25 April 2010 - 13:21

Αχ, αυτη η χρονια ειχε πολυ yaoi/shounen ai στον τομεα των anime:if:
Πρωτα με τα sex pistols (εχω την ιδια αποψη με την iri-sempai), μετα με το υπεροχο uraboku και αναμενονται κι αλλα :joyful:
Eπι τι ευκαιρια, τι μου προτεινετε για το the tyrant who fells in love? Να περιμενω το ova, ή να αρχησω το manga?

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#388 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 25 April 2010 - 13:49

Αρχησε το manga 100%!!! Ειναι και πολυ πρωτο, θα σου προτεινα να διαβασεις και τα υπολιπα της mangaka αυτης(Takanaga Hinako), ειναι ολα κυριολεχτικα τελεια(απο τα καλύτερα) :kawaii:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#389 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 25 April 2010 - 21:57

Okies, will check for sure (^w^)

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#390 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 26 April 2010 - 21:27

Με το anime του Ai No Kusabi τι έγινε ρε παιδιά;