Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (anime)
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2010 - 23:53

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2010 - 15:22
Κοίτα να δεις. Αν ήταν με μεγαλύτερες ηλικίες δεν θα είχα πρόβλημα αλλά δες το ως εξής: Ο pico είναι βαριά βαριά 10 χρονών, τον βάζει στο μάτι ένας 20φεύγα και με την άδεια του παππού γίνονται "φίλοι". Και από φίλοι, φίλοι φίλοι καριοφίλι. Η χαρά του παιδόφιλου δηλαδή. Ο παππούς στον κόσμο του (Τι φίλος του εγγονού ρε μπάρμπα; Πόσο αφελής μπορεί να είσαι; ) και ο μικρός την βρίσκει με την "σεξουαλική διαπαιδαγώγηση" από τον μεγάλο.απο οτι καταλαβα ειμαι η μονη που δεν αηδιασε\σιχαθηκε\μισησε την τριλογια του boku no pico?
Το μήνυμα που βγαίνει προς τα έξω με ενοχλεί το οποίο θεωρώ πολύ επικίνδυνο.
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2010 - 18:25
ξέροντας το σενάριο απο πριν δεν επιδίωξα....
το σιχαίνομαι όσο δεν πάει.
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2010 - 19:25
επισης νομιζω οτι το σχεδιαστικο κομματι shota και loli αντιστοιχα βασιζεται στο οτι οι ιαπωνες γενικως μικροφερνουν και live-action

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2010 - 19:39
εμένεα το ίδιο αρωστημένο μου φαίνετα...
και δεν έχω δει 17χρονο Ιάπωνα να μοιάζει με 10χρονο live action.
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2010 - 19:42
αλλα για να πω την αμαρτια μου ναι μου αρεσουν τα girly αγορια που μικροφερνουν αηδιαστικα

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2010 - 19:42
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2010 - 19:53

τελος παντων δεν ειναι εδω το καταλληλο μερος για να το αναπτηξω αυτο
εμενα παντως αρκετες φασεις μου αρεσαν πχ αυτη με το παγωτο ^^

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2010 - 20:13

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 10 Ιανουάριος 2010 - 20:14
new timestamp
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2010 - 20:24
γιατί είμαι έτοιμη να πάρω τηλέφωνο το FBI...
ή την αστυνομία.
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2010 - 00:28
Mε τίποτα όμως. Δεν υπάρχει περίπτωση αγόρι όχι 18 αλλά και στην εφηβεία ακόμα να μην έχει ιδέα τι έχει κάτω από την μέση, και να συμπεριφέρεται σαν 10χρονο βαριά βαριά. Εκτός αν έχει διανοητική στέρηση οπότε και πάλι πάμε σ' αυτό που είπε η mono. Άλλο η σχεδίαση ως shota/loli και άλλο ο χαρακτήρας shota/loli. Εδώ φαίνεται καθαρά ότι ο χαρακτήρας είναι παιδί. Και στο 2, ο chiko παιδικά παιχνίδια έπαιζε πριν να του δείξει το καινούργιο "παιχνίδι" ο pico.καλα συμφωνω οτι ο πικο ο κοκο και ο τσικο μικροφερναν αγριως αλλα η πραγματικη τους ηλικια ειναι 17-18 ετων απο οτι καταλαβα απο το μανγκα οποτε νομιμοι ως προς αυτο ^^
επισης νομιζω οτι το σχεδιαστικο κομματι shota και loli αντιστοιχα βασιζεται στο οτι οι ιαπωνες γενικως μικροφερνουν και live-action
Δηλαδή και ο Ayase στο Okane ga nai μπορεί να είναι σχεδιασμένος κάπως, και να μην πείθει για 18+ αν και έχουμε πολλές σκηνές που πάει πανεπιστήμιο, και είναι αφελής μέχρι αηδίας, αλλά ο χαρακτήρας του δεν είναι παιδί.
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2010 - 00:43

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2010 - 01:29
Eλα ρε συ, κόψε κάτι.Kαι ο Ayase στα χνάρια του Pico πάει. Και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τον οποίο αντιπαθώ και το Okane Ga Nai. Απλά σε αντίθεση με τον Pico που ξέρει τι θέλει και το παίρνει (no pun intended) o Ayase είναι και ηλίθιος από πάνω. Μη πω ότι ο Pico σε θέμα εξυπνάδας και αντίληψης τον έχει άνετα.

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2010 - 01:56
Eλα ρε συ, κόψε κάτι.
Ο Αyase μπορεί να είναι η μητέρα Τερέζα (γι αυτό τον σχεδιάζουν στα εξώφυλλα σαν Άγγελο) και να ακολουθεί το Χριστιανικό "γυρνώ και το άλλο μάγουλο" αλλά παιδί δεν είναι(απλά ηλίθιος
). Υποτίθεται ότι είναι "αγνή ψυχή" και γι αυτό μπλέκει σε μπελάδες. Ο Pico είναι παιδί, συμπεριφέρεται σαν παιδί και σκέφτεται σαν παιδί. Καμία σχέση.
ο Αyase φαινόταν σαν μικρόσωμος 20χρονος, δεν είναι όπως η Konata με τη Misa που ενώ έχουν ίδιες ηλικίες το ένα είναι λόλι και το άλλο φυσιολογικό 16χρονο.
ο Ayase πάντως ήταν τόσο τραγικά ηλίθιος που σου φαινόταν sexy....
ο Pico είναι παιδί όμως... (απο ότι λέτε...) Nighteyes εσύ έκατσες και είδες το boku no pico?