Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Yaoi (anime)

• Please log in to reply
904 replies to this topic

#316 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 November 2009 - 20:45

πφ πω το Kirepapa ¨ηταν εντελός άκυρο
κρίμα που ξοδέψαν τόσα λεφτά για ένα τόσο ωραίο cast, σχέδιο, animation αλλά
ξέχασαν το σενάριο.

#317 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 14 November 2009 - 20:59

ok here we go again... λοιπόν τα yaoi δεν είναι τπτ αλλό παρά yuri, όλες οι κοπέλες τρελένονται
ενα θα σας ρωτήσω ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ? ΣΑΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ οπότε μην μου λετε Μ@λ@#%%ες!!! οοοολες καταβάθος γουστάρουμε κορίτσια! meow! :gotit:
και ναι έχω δει και yaoi αλλά still girlXgirl owns everything!!!
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#318 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 14 November 2009 - 22:14

ok here we go again... λοιπόν τα yaoi δεν είναι τπτ αλλό παρά yuri, όλες οι κοπέλες τρελένονται
ενα θα σας ρωτήσω ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ? ΣΑΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ οπότε μην μου λετε Μ@λ@#%%ες!!! οοοολες καταβάθος γουστάρουμε κορίτσια! meow! :gotit:
και ναι έχω δει και yaoi αλλά still girlXgirl owns everything!!!

Μα οχι, προσωπικα τους yaoi τύπους τους βρίσκω πολύ χαριτομενους,... Τους παθητικούς μπορει να τους κανουν λιγο περισσοτερο χαριστομενους/γλυκουλιδες αλλα οι περισσόρεροι ενεργιτικοι τύποι ειναι κατι τεραστιοι μαντραχαλοι, δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να τους περασει κανεις για κοριτσια... Δεν λεω φυσικα σαν ενα yaoi anime που πέτιχα κατα λαθος το οποιο ηταν υπερανωμαλια και χωρις πλοκημε κατι 9χρονα που το κανανε και ντυνοντουσαν κοριτσια(Boku no Pico-hard yaoi- δεν το προτεινω)...:oo:

Edited by Jiji, 14 November 2009 - 22:20.

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#319 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 November 2009 - 22:33

Δεν ξέρω για σας πάντως εμένα τα ζευγάρια από το Αι No Kusabi, Ιkoku Irokoi Romantan, Junjou Romantica, Haru Wo Daite Ita, Winter Cicada (pitchers and catchers included) από μια προσεκτική ματιά που τους έριξα (από κάτω προς τα πάνω) μια χαρά αγοράκια μου φάνηκαν. Και όσο να ναι τα βασικά της ανθρώπινης ανατομίας τα ξέρω. Εκτός και αν στα yuri τις κάνουν τόσο νταρντάνες πια που να προκαλεί παρεξηγήσεις.:hahaha:
Σε λιγότερο χιουμοριστικό τόνο πάει ανάλογα με την σειρά. Υπάρχουν σειρές που όντως ο Uke είναι σαν το μέσο loli απλά με μια απόφυση παραπάνω και υπάρχουν και σειρές που απεικονίζουν σχέσεις μεταξύ ανδρών. Σε καμία περίπτωση όμως τα yuri και τα yaoi δεν απεικονίζουν απόλυτα ρεαλιστικές σχεσεις μεταξύ ατόμων του ιδιου φύλου. Από εκεί και πέρα το τι προτιμά ο καθένας/κάθεμία είναι θέμα γούστου.

#320 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 14 November 2009 - 22:39

ναι το boku no pico το έτυχα κ εγω ο δημιουργός του σίγουρα ηταν παιδόφιλος δεν εξηγείτε αλλιώς

btw Posted Image

MΟΛΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ GRIMMJAW!!! :deadga6:

Και για αυτό φταίνε τα yaoi fun girls! πάρτε λοιπον τις ευθύνες σας.... μόλις καταστράφηκε μια ψυχή... :unlucky:
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#321 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 15 November 2009 - 05:41

Well, φταίει ότι στην εικόνα μοιάζει ο Grimjaw να είναι ο uke γι αυτό σε χάλασε. Αν τον σχεδιάζαν διαφορετικά δεν θα σε ενοχλούσε. Θα συμφωνήσω όμως σ' αυτό που λες, αν και το έχω πει πολλές φορές ήδη: Δεν μ' αρέσει να μου yaoiοποιούν ήρωες απο mainstream anime, ειδικά αν δεν υπάρχει κάποια τέτοια νύξη. πχ στο O7 ghost η σχεδίαση, το shoujo part και η σκηνοθεσία πάει γυρεύοντας για τέτοιες εικόνες. Γενικά εγώ είμαι έτσι βέβαια, δεν μ' αρέσει να μου αλλάζουν το original όπως οι κινηματογραφικές μεταφορές απο βιβλία για παραδειγμα όταν δεν είναι πιστές(ως συνήθως) ή τα fanfiction.

Από κει και πέρα, δεν ξέρω τι πήγες και είδες και έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα, αλλά όπως είπε και η iristella πριν, εκτός εξαιρέσεων τα περισσότερα yaoi μια χαρά άντρες έχουν. Ίσα ίσα που το κατηγορούμε όταν παρακάνουν girly τον uke. Πρόσεξε όμως, τον uke. Αυτόν με τον οποίο μπορεί να ταυτιστεί μια νεαρή κοπέλα. Ο seme ποτέ δεν έχει παρουσιαστεί έτσι.

--Και τώρα έφυγες για να διαβάσεις crimson spell--:hehehe:

Posted Image

Posted Image

#322 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 November 2009 - 05:45

Εμ όταν όμως τριγυρνάει κανείς στο /cm/ στο οποίο υπήρχε αυτές τις μέρες bleach thread με αυτήν την φώτο αυτά παθαίνει :hahaha:.

Τώρα βέβαια η ζημιά έγινε οπότε πέρα από το να παράσχω όλον τον bleach boy on boy image φάκελό μου για να ολοκληρωθεί το κακό και να μην μείνει μισή η δουλειά δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω ως μικρό και ταπεινό fangirl.

Edited by iristella, 15 November 2009 - 05:54.

#323 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 November 2009 - 14:38

είδα το Bronze είχε πολύ καλή βάση...αλλά χάλια σχέδιο χαρακτήρων
αν γινόταν σήμερα θα έσπαγε τα ταμεία (φυσικά με μια βελτίωση του σεναρίο και μια δόση
πιο dark side)

ενα ακόμη που μου άρεσε εξίσου πολύ όσο το Junjou Romantica Είναι το okane ga nai και ας ακούγεται σαν hentai.

#324 amelie-chan

amelie-chan

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 15 November 2009 - 17:39

:oo:yaoi thread???και μαλιστα στην Ελλαδα???:orly:
ειμαι super φανατικη του ειδος εδω και κανα 2 χρονια...{τα περισσοτερα ανιμε και μανγκα που παρακολουθω-το 90% δηλαδη yαοι και shounen-ai!}και οπως λεω σε ολα τα forum που μπαινω -spread the yaoi love!!!- :nbleed:

Edited by amelie-chan, 15 November 2009 - 17:42.
my internet-connection stopped

#325 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 15 November 2009 - 19:32

Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές οι uke φαίνονται σαν κορίτσια (έτσι και αλλιώς είμαι seme fan οπότε δεν έχω πρόβλημα... Μαστουρώνουμε τεστοστερόνη :nbleed: ) αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις και οι δύο (ή παραπάνω, δεν θα κολλήσουμε εκεί) μια χαρά άντρες είναι :burningbe3: )

Και τώρα on topic... Άργησα λίγο (όταν βγήκε το είδα αλλά ξέχασα να σχολιάσω) αλλά είδα το 2ο Maiden Rose... :nbleed: Είχα διαβάσει λίγο το manga και περίμενα την σκηνή που ανέκριναν τον Klaus animated και δεν απογοητεύτηκα. Σχέδιο χαρακτήρων από τα καλύτερα (αν και κάτι δεν μου κόλλαγε... Δεν ξέρω ακριβώς τι) και είχε angst (angst fan here). Το καλύτερο σημείο όμως, όπως πάντα, ήταν τα chibis :lovulovu: O Taki σε apron! Και ο Klaus σε starving mode, ήταν γλυκουλήηηηηηη (gomenasai, Inoue-sensei :nod: )
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#326 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 18 November 2009 - 23:09

Posted Image
:nbleed::nbleed::nbleed:Μετά το Junjo Romantica έκλεισε το boys' love genre για εμένα.

#327 Alexandra53225

Alexandra53225

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 22 November 2009 - 15:25

Εμένα προσωπικά μ' αρέσει :nbleed:

Το Yuri όμως το βρίσκω μια αηδία, sorry XD

#328 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 22 November 2009 - 16:01

Εμένα προσωπικά μ' αρέσει :nbleed:

Το Yuri όμως το βρίσκω μια αηδία, sorry XD

Αυτό είναι μάλλον επειδή είσαι κορίτσι.:canthelp: Συνήθως τα αγόρια τρελαίνονται με τα yuri και τα κορίτσια με τα yaoi = σε αντίστοιχο κοινό στοχεύουν άλλωστε, κι αυτά τα είδη σειρών. Δύσκολα θα βρεις αγόρι να του αρέσουν τα yaoi, αφού νευριάζουν όταν χρησιμοποιούμε το φύλο τους just for our own sick pleasure... ku ku ku...:hehehe: Kαι το αντίστροφο.

Πάντως να προσθέσω εδώ ότι προσωπικά τρε-λαί-νο-μαι! να βλέπω χαρακτήρες από νορμάλ (καλά, σχετικό είναι κι αυτό) σειρές σε σκηνές yaoi!:nbleed::nbleed::nbleed: Μη σας πω ότι σχεδόν μ' αρέσουν περισσότερο απ' τα κανονικά yaoi! Oρίστε λίγες εικονίτσες για να το διακιολογήσω:
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

I'M JUST SEEING YAOI EVERYWHERE!:hahaha:

#329 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 November 2009 - 16:52

To yaoi fanfiction είναι τελείως ξεχωριστή συζήτηση και ανοίγεις μεγάλο θέμα. Προσωπικά δεν με ενοχλεί (actually it makes me giggle) γιατί ορισμένες φορές σκέφτονται κάποια πολύ πρωτότυπα ζευγάρια, ή ζευγαρια που πραγματικά θα είχαν γέλιο, αλλά μπορώ να καταλάβω και όσους εκνευρίζονται όταν βλέπουν να δίνεται σε μια σειρά μια διάσταση που δεν υπάρχει. Και εγώ για παράδειγμα όταν έπεσα πάνω σε Dogs appreciation thread στο /cm/ και είδα τους Badou και Heine σε τρυφερά τετ α τετ άρχισα να ουρλιάζω από απελπισία.

Aπό εκεί και πέρα ωραίες pic. NaruSasu is an all time classic combo.

#330 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 22 November 2009 - 19:20

Lol και εγω τρελενομαι για yaoi με χαρακτηρες απο shounen και στο animea.net εχω κατσει και εχω διαβασει ολα τa Bleach και Naruto yaoi αλλα μετα οταν καθομαι και βλεπω τα κανονικα καθε φορα που τους βλεπω με πιανει νευρικο γελιο... Αλλα εχει καταντησει να σκεφτομαι για παραδειγμα πως το να τα εφτιαχνε ο Zoro με τον Sanji κανονικα στο One Piece θα ηταν πολυ χαριτομενο,...
Επισης εχω αρχισει να φτιαχνω δικα μου yaoi manga, οπου πριν απο 2 εβδομαδες τελειωσα το πρωτο μου με Kakashi x Iruka και εχθες μολις τελιωσα το εξωφυλλο το καινουργιου μου με Zoro x Luffy... :hiding_something:

Ασχετο αλλα μολις τελιωσα το Mirage of Blaze και εχω συγχιστει,,... Τελιωσε αλλα υποτιθεται θα συνεχιστει καθως αφηνει διαφορα υπονοουμενα για συνεχεια.... μηπως ξερει κανεις αν εχει βγει η συνεχεια γιατι το εχουν αφησει σε φαση.... :if:

Edited by Jiji, 22 November 2009 - 20:14.

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR