Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (anime)
Posted 14 November 2009 - 20:45
κρίμα που ξοδέψαν τόσα λεφτά για ένα τόσο ωραίο cast, σχέδιο, animation αλλά
ξέχασαν το σενάριο.
Posted 14 November 2009 - 20:59
ενα θα σας ρωτήσω ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ? ΣΑΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ οπότε μην μου λετε Μ@λ@#%%ες!!! οοοολες καταβάθος γουστάρουμε κορίτσια! meow!

και ναι έχω δει και yaoi αλλά still girlXgirl owns everything!!!

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon

Posted 14 November 2009 - 22:14
ok here we go again... λοιπόν τα yaoi δεν είναι τπτ αλλό παρά yuri, όλες οι κοπέλες τρελένονται
ενα θα σας ρωτήσω ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ? ΣΑΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ οπότε μην μου λετε Μ@λ@#%%ες!!! οοοολες καταβάθος γουστάρουμε κορίτσια! meow!
και ναι έχω δει και yaoi αλλά still girlXgirl owns everything!!!
Μα οχι, προσωπικα τους yaoi τύπους τους βρίσκω πολύ χαριτομενους,... Τους παθητικούς μπορει να τους κανουν λιγο περισσοτερο χαριστομενους/γλυκουλιδες αλλα οι περισσόρεροι ενεργιτικοι τύποι ειναι κατι τεραστιοι μαντραχαλοι, δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να τους περασει κανεις για κοριτσια... Δεν λεω φυσικα σαν ενα yaoi anime που πέτιχα κατα λαθος το οποιο ηταν υπερανωμαλια και χωρις πλοκημε κατι 9χρονα που το κανανε και ντυνοντουσαν κοριτσια(Boku no Pico-hard yaoi- δεν το προτεινω)...

Edited by Jiji, 14 November 2009 - 22:20.
Posted 14 November 2009 - 22:33

Σε λιγότερο χιουμοριστικό τόνο πάει ανάλογα με την σειρά. Υπάρχουν σειρές που όντως ο Uke είναι σαν το μέσο loli απλά με μια απόφυση παραπάνω και υπάρχουν και σειρές που απεικονίζουν σχέσεις μεταξύ ανδρών. Σε καμία περίπτωση όμως τα yuri και τα yaoi δεν απεικονίζουν απόλυτα ρεαλιστικές σχεσεις μεταξύ ατόμων του ιδιου φύλου. Από εκεί και πέρα το τι προτιμά ο καθένας/κάθεμία είναι θέμα γούστου.
Posted 14 November 2009 - 22:39
btw

MΟΛΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ GRIMMJAW!!!

Και για αυτό φταίνε τα yaoi fun girls! πάρτε λοιπον τις ευθύνες σας.... μόλις καταστράφηκε μια ψυχή...

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon

Posted 15 November 2009 - 05:41
Από κει και πέρα, δεν ξέρω τι πήγες και είδες και έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα, αλλά όπως είπε και η iristella πριν, εκτός εξαιρέσεων τα περισσότερα yaoi μια χαρά άντρες έχουν. Ίσα ίσα που το κατηγορούμε όταν παρακάνουν girly τον uke. Πρόσεξε όμως, τον uke. Αυτόν με τον οποίο μπορεί να ταυτιστεί μια νεαρή κοπέλα. Ο seme ποτέ δεν έχει παρουσιαστεί έτσι.
--Και τώρα έφυγες για να διαβάσεις crimson spell--

Posted 15 November 2009 - 05:45

Τώρα βέβαια η ζημιά έγινε οπότε πέρα από το να παράσχω όλον τον bleach boy on boy image φάκελό μου για να ολοκληρωθεί το κακό και να μην μείνει μισή η δουλειά δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω ως μικρό και ταπεινό fangirl.
Edited by iristella, 15 November 2009 - 05:54.
Posted 15 November 2009 - 14:38
αν γινόταν σήμερα θα έσπαγε τα ταμεία (φυσικά με μια βελτίωση του σεναρίο και μια δόση
πιο dark side)
ενα ακόμη που μου άρεσε εξίσου πολύ όσο το Junjou Romantica Είναι το okane ga nai και ας ακούγεται σαν hentai.
Posted 15 November 2009 - 17:39

ειμαι super φανατικη του ειδος εδω και κανα 2 χρονια...{τα περισσοτερα ανιμε και μανγκα που παρακολουθω-το 90% δηλαδη yαοι και shounen-ai!}και οπως λεω σε ολα τα forum που μπαινω -spread the yaoi love!!!-

Edited by amelie-chan, 15 November 2009 - 17:42.
my internet-connection stopped
Posted 15 November 2009 - 19:32

Και τώρα on topic... Άργησα λίγο (όταν βγήκε το είδα αλλά ξέχασα να σχολιάσω) αλλά είδα το 2ο Maiden Rose...

Posted 18 November 2009 - 23:09

Posted 22 November 2009 - 15:25

Το Yuri όμως το βρίσκω μια αηδία, sorry XD
Posted 22 November 2009 - 16:01
Εμένα προσωπικά μ' αρέσει
Το Yuri όμως το βρίσκω μια αηδία, sorry XD
Αυτό είναι μάλλον επειδή είσαι κορίτσι.

Πάντως να προσθέσω εδώ ότι προσωπικά τρε-λαί-νο-μαι! να βλέπω χαρακτήρες από νορμάλ (καλά, σχετικό είναι κι αυτό) σειρές σε σκηνές yaoi!

I'M JUST SEEING YAOI EVERYWHERE!

Posted 22 November 2009 - 16:52
Aπό εκεί και πέρα ωραίες pic. NaruSasu is an all time classic combo.
Posted 22 November 2009 - 19:20
Επισης εχω αρχισει να φτιαχνω δικα μου yaoi manga, οπου πριν απο 2 εβδομαδες τελειωσα το πρωτο μου με Kakashi x Iruka και εχθες μολις τελιωσα το εξωφυλλο το καινουργιου μου με Zoro x Luffy...

Ασχετο αλλα μολις τελιωσα το Mirage of Blaze και εχω συγχιστει,,... Τελιωσε αλλα υποτιθεται θα συνεχιστει καθως αφηνει διαφορα υπονοουμενα για συνεχεια.... μηπως ξερει κανεις αν εχει βγει η συνεχεια γιατι το εχουν αφησει σε φαση....

Edited by Jiji, 22 November 2009 - 20:14.