Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Yaoi (anime)

• Please log in to reply
904 replies to this topic

#301 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 17:33

*bump*

Nα πληροφορήσω ότι βγήκε και το 2ο OVA από Maiden Rose υποτιτλισμένο από Aarinfantasy. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Spoiler:

Btw το ανακοινώνω και εδώ ότι τα νέα OVAS του Ai no kusabi τελικά θα τα δούμε από ανοιξη και μετά. Και γαμώτο τα περιμένω ήδη εδώ και ένα χρόνο. T^T Ας ελπίσουμε τουλάχιστον η δουλειά που θα γίνει να είναι καλή.

#302 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 18:27

Μολις τωρα ειδα το Ai no Kusabi (το παλιο εννοειτε)
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiji: 12 Νοέμβριος 2009 - 18:59

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#303 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 19:10

Πάνω σ' αυτό, για το τέλος: Στα βιβλία τελειώνει έτσι η ιστορία ή μήπως έχει συνέχεια ή αυτό που είδαμε είναι εναλλακτικό τέλος; Για να ξέρουμε τι να περιμένουμε στην καινούργια σειρά.

Για το maiden rose ξέρουμε ποσα ovas θα βγούν;

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#304 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 19:14

Για να σου πω την αληθεια δεν εχω διαβασει το manga αλλα μαλλον θα αρχισω γιατι συγχιστηκα
με το anime...:tensai:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#305 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 19:25

:hahaha:
Γενικά ρωτούσα, όχι εσένα. Και είναι βιβλία κανονικά, όχι manga.
Πήγα να ξεκινήσω το 1ο αλλά ήταν πολύ "επικίνδυνα" τα πράγματα και δεν λέει να κλειδωθώ για καιρό μέσα στο σπίτι: Όπως και να το κάνουμε πιο πολύ καιρό θα κάνω να τα διαβάσω απο ένα manga και τα συγκεκριμένα δεν λέει να τα κάνεις βόλτα στα λεωφορεία. (Για πολλούς λόγους:hehehe:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#306 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 19:29

2 OVAs είναι συνολικά το Maiden Rose και βγήκανε και τα δύο.

Όσο για τα βιβλία του Ai No Kusabi δεν νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε διαφορετική κατάληξη (από όσα έχω διαβάσει on line δηλαδή γιατί νομίζω δεν έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά μέχρι το τέλος). Αυτό το οποίο θα δούμε στα καινούρια OVAS πιστεύω θα είναι πολύ μεγαλύτερη και καλύτερη ανάπτυξη της υπόθεσης που στα παλαιότερα έμεινε μόνο στα πολύ βασικά. Και αν αναλυθούν και τα ακριβή βίτσια του Iason παράλληλα με την υπόθεση έχουν να ανοίξουν πολλές μυτούλες:hahaha:.

#307 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 19:35

2 OVAs είναι συνολικά το Maiden Rose και βγήκανε και τα δύο.

Όσο για τα βιβλία του Ai No Kusabi δεν νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε διαφορετική κατάληξη (από όσα έχω διαβάσει on line δηλαδή γιατί νομίζω δεν έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά μέχρι το τέλος). Αυτό το οποίο θα δούμε στα καινούρια OVAS πιστεύω θα είναι πολύ μεγαλύτερη και καλύτερη ανάπτυξη της υπόθεσης που στα παλαιότερα έμεινε μόνο στα πολύ βασικά. Και αν αναλυθούν και τα ακριβή βίτσια του Iason παράλληλα με την υπόθεση έχουν να ανοίξουν πολλές μυτούλες:hahaha:.

Τέλεια! Ήρθε η ώρα τους να τα τιμήσω λοιπόν.:congrats:

Κρίμα, μια ελπίδα είχα...Αυτό για τα "βίτσια" όντως παίρνει περαιτέρω ανάλυσης απ' ότι είδα στις πρώτες σελίδες του βιβλίου.:hahaha: Αν σε 2 σελίδες ήμουν για ηρεμιστικά ποιος ξέρει τι γίνεται παρακάτω.:hahaha:
Πλάκα πλάκα πάντως είναι τραγικό το θέμα. Love story και καλά, αλλά ο Ιάσων το ποντικοφάρμακό του το ήθελε. Πολύ ανωμαλία ρε παιδί μου.:emptyonexg1:Όλα πάνω στον φουκαρά τα βγάζει; Αν και αυτός ήθελε ένα χέρι ξύλο αφού
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 12 Νοέμβριος 2009 - 19:47

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#308 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 19:54

Μα αυτό είναι το θέμα του Αi No Kusabi που το διαχωρίζει από τις υπόλοιπες σειρές του είδους. Ότι δεν πρόκειται για love Story τουλάχιστον όχι με την ρομαντική έννοια του όρου.
Spoiler:

#309 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 20:07

Nαι, γι αυτό το αξιολογώ τόσο ψηλά.
Spoiler:
Ίσως κάτι να χάθηκε στην μεταφορά σε anime γι αυτό, πάντως εγώ έτσι το είδα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#310 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2009 - 19:13

Παιδια, μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο yaoi comedy anime χωρις καθολου δραμα μεσα?
Το μοναδικο yaoi anime που εχω δει ειναι το ai no kusabi (στο οποιο εριξα πολυ κλαμα στο τελος).

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#311 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2009 - 19:19

Το Kirepapa θα είναι μια καλή επιλογή. Κοίτα γενικά το Ai No Kusabi είναι από τα λίγα που είναι τόσο βαριά. Πιστεύω και με Gravitation, Junjou Romantica, Ikkoku Irokoi Romantan, Sukisyo μια χαρά θα ήσουνα. Έχουν μεν λίγη συγκίνηση αλλά τίποτα το extreme.

#312 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2009 - 21:43

Arigato ^^, θα το τσεκαρω :ureshii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#313 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2009 - 22:28

Βασικα και το Gakuen Heaven είναι πολυ χαριτομενο
το Kirepapa ομως ειναι τελειο, ενα αλλο που μου αρεσε πολυ ηταν το Sukisyo(το προτείνω)
Τωρα εγω μαλλον θα αρχισω το Princess Princess...

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#314 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 00:07

Βασικα και το Gakuen Heaven είναι πολυ χαριτομενο
το Kirepapa ομως ειναι τελειο, ενα αλλο που μου αρεσε πολυ ηταν το Sukisyo(το προτείνω)
Τωρα εγω μαλλον θα αρχισω το Princess Princess...

To εχω δει το gakuen heaven, ηταν αρκετα καλο και ευχαριστο αλλα δεν ειχε αρκετο comedy ή αρκετο yaoi κατα την γνωμη μου... (βασικα ειναι shounen ai, οποτε ηταν λογικο να μην εχει ακαταλληλο περιεχομενο)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#315 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 20:21

Τωρα που το σκέφτομαι, καλο ειναι και το Papa to kiss in the Dark...

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR