Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Yaoi (anime)

• Please log in to reply
904 replies to this topic

#271 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 July 2009 - 22:07

καλα δεν το περιμενα να μου ερεσουν τα yaoi ..... το πρωτο που ειδα (χθες βραδυ εκλισα 6ωρο) ειναι το Junjou Romantica πραγματικα ειναι τελειο. Υπαρχουν παρομια σαν και αυτο?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑχ story of my life :hot: καπως έτσι την παθαίνουμε. Ξεκινάμε αθώα με ένα απλά για δοκιμή και πριν το καταλάβουμε έχουμε εθιστεί και έχουμε πέσει στα σκληρά:nanana: (και χωρίς καμία διάθεση να συμμορφωθούμε ).

In other news θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και το Kirepapa. Είδα σήμερα το 1ο OVA και πέσανε επικά γέλια. Δεν υπάρχει αυτός ο πρωταγωνιστής. Τα Parody στοιχεία επίσης είναι πολύ καλά τοποθετημένα.:hahaha: Ορμάω και στο δεύτερο το συντομότερο δυνατόν.

Spoiler: kirepapa ova 1

#272 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 posts

Posted 21 July 2009 - 22:10

Ορμάω και στο δεύτερο το συντομότερο δυνατόν.

Ughh -__- Το δεύτερο ήταν μια αποτυχία σε σχέση με το πρώτο :erk: So much potential wasted down the drain :roar:
Posted Image

#273 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 21 July 2009 - 22:59

Spoiler:

Ughh -__- Το δεύτερο ήταν μια αποτυχία σε σχέση με το πρώτο :erk: So much potential wasted down the drain :roar:

I totally agree. Το 2ο καμία σχέση Iri-chan, μην απογοητευτείς. (Στο είχα ξαναπεί νομίζω.) Πρέπει να ήταν και filler γιατί δεν το θυμάμαι στο manga, εκτός αν ήταν κανένα side story. Λογικά θα πρέπει να βγει και 3 πάντως.

Posted Image

Posted Image

#274 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 July 2009 - 23:21

:OMG3::OMG3::OMG3:
:terror2::terror2::terror2:

#275 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 21 July 2009 - 23:38

:OMG3::OMG3::OMG3:
:terror2::terror2::terror2:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Όντως η αντίστροφη έκδοση.:congrats::congrats:
Για τις ηλικίες έτσι θυμάμαι από το manga(αν και για τον Chisato θυμάμαι κάτι γύρω στα 33-35). Αλλά κι εδώ έτσι τα λέει.
Τελικά δεν θέλει να την ψάχνεις πολύ, πιο ευτυχισμένος είσαι τότε. Κι εγώ τα ίδια πίστευα με σένα όταν είδα το 1ο ova.:congrats:
Οπότε, τα προσαρμόζεις στο μυαλό σου αν δεν σου βγαίνει το μέτρημα. Πες ότι βρήκαν μια time machine (όπως έλεγε ο Gintoki:riiight:).:hahaha:

Posted Image

Posted Image

#276 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 July 2009 - 23:46

Θα μπορούσαν πολύ απλά να το κάνουν Big brother - little brother αντί για πατέρας - γιος το όλο ζήτημα για να βγαίνουν πιο σωστά τα μαθηματικά και να μην έχουμε και εμείς τύψεις. :bahhh:

#277 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 23 July 2009 - 14:36

Το να είναι κάποιος gay δεν σημαίνει ότι δεν είναι άντρας. Δεν μου αρέσε καθόλου αυτή η αντίληψη που υπάρχει. :smokingg:

Αυτό ακριβώς εννοώ. Οι άντρες είναι άντρες οτι και να είναι. Επειδή κάποιος είναι gay δε σημαίνει οτι είναι "γυναικούλα". Γι'αυτό με εκνευρίζουν τέτοιοι χαρακτήρες γιατί είναι σαν 14χρονες χαζοβιόλες γυναίκες. Θίγουν τους gay.

Δεν είναι κάτι που υπάρχει σε πολλά yaoi καθώς τα καλά τουλάχιστον κρατάνε καλή ισορροπία, αλλά είναι και μερικά που έχουνε τέτοιους.

Kirepapa ήθελα να δω, αλλά ο τίτλος με απέτρεψε.. Μιλάμε για shota, right? No thanks. :colddd:

Το manga μου ξέφυγε αν και το πέρασα το K... Μάλλον και εκεί θα είδα shota.. Μιλάμε για στυλ Boku no Pico με μωρά ή κανέναν 16χρονο; Αν είναι το δεύτερο να το κοιτάξω.

#278 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 23 July 2009 - 15:03

Αυτό ακριβώς εννοώ. Οι άντρες είναι άντρες οτι και να είναι. Επειδή κάποιος είναι gay δε σημαίνει οτι είναι "γυναικούλα". Γι'αυτό με εκνευρίζουν τέτοιοι χαρακτήρες γιατί είναι σαν 14χρονες χαζοβιόλες γυναίκες. Θίγουν τους gay.

Δεν είναι κάτι που υπάρχει σε πολλά yaoi καθώς τα καλά τουλάχιστον κρατάνε καλή ισορροπία, αλλά είναι και μερικά που έχουνε τέτοιους.

Kirepapa ήθελα να δω, αλλά ο τίτλος με απέτρεψε.. Μιλάμε για shota, right? No thanks. :colddd:

Το manga μου ξέφυγε αν και το πέρασα το K... Μάλλον και εκεί θα είδα shota.. Μιλάμε για στυλ Boku no Pico με μωρά ή κανέναν 16χρονο; Αν είναι το δεύτερο να το κοιτάξω.

Όχι ρε συ ηρέμησε.:oo: 15 είναι (υποτίθεται) σαν εμφάνιση και προσωπικότητα όμως μοιάζει για 25.:congrats:Να το δεις το kirepapa. Έχει και γέλιο.

Ακριβώς αυτό που λες για τους gay. Αυτό με ενοχλεί. Εδώ δεν θέλουμε να βλέπουμε γυναίκες "γυναικούλες" θα θέλουμε να δούμε άντρες;

Posted Image

Posted Image

#279 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 23 July 2009 - 18:52

αυτο το gravitation μπορει καποιος να μου δοσει κανενα link να το κατεβασω ?

#280 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 23 July 2009 - 19:09

soooo right :riiight::riiight:
Posted Image

#281 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 July 2009 - 20:20

Ori chan κοίτα το το Kirepapa. Έχει πολύ γέλιο! Με τις ηλικίες υπάρχει μεν μπέρδεμα, καμία σχέση με shota δε.

Είδα και το δεύτερο. Και μπορώ να πω ότι αν και όντως υπάρχει διαφορά από το πρώτο δεν θεωρώ ότι έχασα και την ώρα μου. Βέβαια το είδα σαν να έβλεπα parody or something. Τωρα αν αυτό είναι καλό η κακό θα σας γελάσω.

#282 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 July 2009 - 00:47

θέλει πολύ προσοχή στο τι κατεβάζεις με τα Yaoi έπεσα σε ένα
τελείως shotakon πολύ παιδεραστικό υλικό
κόντεψα να ξεράσω... και όχι τίποτα άλλο με προειδοποίησε η Nighteys
Οπότε μη κατεβάσετε το Enzai πολυ fail.

edit:
είδα και το Loveless και το βρήκα pointless γιατι
ενώ είχε καλά στοιχεία το τέλος με άφησε λαμάκα.
θα κατεβάσω και το Antique bakery και νομίζω
οτι εδώ κάπου θα σταματήσω να βλέπω yaoi
εκτός αν υπάρχει κάτι τόσο ωραιο όσο το junjou romantica.

Edited by Erisadesu, 29 July 2009 - 22:58.

#283 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 30 July 2009 - 14:02

διαβασα αρκετα ποστ και αποψεις και σαφως ειναι αποψεις και τις σεβομαι αλλα ρε γαμωτο δν καταλαβαινψ γιατι αρεσει σε καποιες κοπελες.:hot:
αν πχ θελω να διαβασω κατι ρομαντικο το να δω 2 αντρες να αγαπιουνται θα με ξενερωσει απιστευτα:frozen:
λαλαλαλα αλλο ενα μυστικο π δν θα καταλαβω ποτε
Posted Image

#284 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 July 2009 - 14:03

βασικά μας αρέσει επειδη ειναι φυσιολογικές ιστορίες ενηλικων
και εγώ έτσι έλεγα μεχρι που είδα το junjou romantica δες και θα καταλάβεις.

μακάρι και τα κανονικά ανιμε να ήταν έτσι.

#285 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 30 July 2009 - 14:10

:borednn9:βασικα εχω κατσει και βλεπω το πρωτο επεισοδιο και εχω ξενερωσει :P δν εχω απολυτως κανενα προβλημα με τους γκει αλλα αν ειναι να δω ιστορια αγαπης προτιμω ετεροφιλoφιλικη :P
βασικα εξακολουθω να μην κατανοω οταν λες κανονικες ιστοριες ενηλικων
Posted Image