Αλήθεια δεν έχω καταλάβει ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ Yaoi και Shounen ai αν θα ήθελε κανεις να με διαφωτήσει.
Well προσπαθώντας να το εξηγήσω όσο πιο συντομα και ακριβέστερα μπορώ το Shonen ai είναι περισσότερο ρομαντικό και πλατωνικό ενώ ενίοτε μπορεί να μην περιλαμβάνει αγάπη αυστηρά ερωτικής φύσης.
Αντίθετα το yaoi περιλαμβάνει και σεξουαλικές σχέσεις. Tα όρια είναι συχνά δυσδιάκριτα. Ένας αστεισμός που χαριτωμένα εξηγεί τις διαφορές των ειδών είναι η εξής φράση : "It is ok for the balls to touch each other as long as they dont make eye contact":hahaha:. Για κάποιον λόγο πιστεύω ότι εκφράζει ακριβώς τις διαφορές ανάμεσα στα δυο είδη

:hahaha:

και για να περασουμε σε κατι πιο ευχαριστω το πρωτο επεισόδιο του Maiden rose το είδε κανεις, ηταν αρκετα ζουμερο!!!
Αυτό πλάκα πλάκα ήθελα να το δώ και εγώ. Care to share some info on the anime? Ελεγε σαν υπόθεση? Πόσο περιγραφικό είναι? Το βλέπουμε ανετα η θα μας λύσει καμια μύτη?
Εγώ τελείωσα πριν από κάποιες μέρες το Sukishyo. To μόνο που έχω να πω είναι το "bishonen" του bishonen ... ω bishonen. Αρκετά χαριτωμένο σαν υπόθεση, με αρκετά plot holes μεν αλλά για κάποιον λόγο δεν μπορούσα να ξεκολλήσω παρά τα διάφορα άκυρα. Βασίζεται σε BL παιχνίδι. Διχασμένες προσωπικότητες, School life, μυστήριο και κωμωδία όλα μαζί σε ένα αρκετά γλυκούλι αποτέλεσμα.