Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Yaoi (anime)


  • Please log in to reply
904 replies to this topic

#901 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 November 2014 - 00:48

lS67wBp.jpg

This is me watching hybrid child episode 1. Οκ ξέρω τι θα πείτε. Ότι είναι κλασσικό tear jerking drama, ότι είναι τόσο αναγουλιαστικά γλυκανάλατο και δεν βγάζει κανένα νόημα.... αλλά,,, αλλά ΤΟ ΚΟΚΟRO πετάρισε. Με το συγκεκριμένο manga είχα πολύ γλυκιά σχέση οπότε όταν είδα ότι θα γίνει anime ψιλοφοβήθηκα ότι θα του αλλάξουν τα φώτα. Παραδόξως δεν ακολούθησε την πορεία του tight rope και αν και το budget δεν είναι και το υψηλότερο ήταν αξιοπρεπέστατο το αποτέλεσμα. 

Δεν ξέρω ήταν κάτι ανάμεσα στο συναίσθημα του μεγαλώνεις κάτι του δίνεις όλη σου την αγάπη και πρέπει να το αποχωριστείς κάποτε, κάτι ανάμεσα στο star crossed lovers, κάτι στην τραγωδία του interspecies erotica το οποίο έκανε τα ματάκια μου να βουρκώσουν περισσότερες της μίας φοράς. Ίσως να είναι και ο λόγος που έκλαιγα στην AI ή ακόμη και στο I Robot. 

You know what? I don't care. Judge me all you want. :P Πάω να το ξαναδώ αφού εξοπλιστώ με περισσότερα χαρτομάντηλα. ~tsun~



#902 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 25 November 2014 - 22:46

αν είναι να κλαις καλύτερα να μη το δεις...

Erisadesu 



#903 SpeedFreak

SpeedFreak

    bored of harem

  • Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 29 June 2015 - 18:42

το Zetsuai τί λέει αξίζει να του ρίξω μια ματιά??


Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ


#904 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 10 October 2015 - 19:18

που είστε όλες χαμένες ρε;



#905 LuluChan92

LuluChan92

    Lulu the Berserker

  • Members
  • 519 posts

Posted 12 October 2015 - 00:59

που είστε όλες χαμένες ρε;

 

 

Πλέον παίζουν μόνο guest εμφανίσεις μετά από VIP πρόσκληση...!  :bleh:

 

Αυτά γίνονται άμα μετατρεπόμαστε σιγά-σιγά σε lifers...  :zetsubou:  και δεν παίζει φρέσκο υλικό~

 

Υ.Γ.: Και για να πούμε και κάτι εντός θέματος... Είδε κανείς το καινούριο Finder animix? (μισώ τα animix κι απορώ γιατί έπρεπε να κάνουν και 2η φορά το λάθος να συνεχίσουν με αυτό το στυλ και να μην πάνε σε decent OVA format... oh, low budget pains)


Edited by LuluChan92, 12 October 2015 - 01:02.