Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Hentai (anime)

fapfapfap le sexy time tentacles onii-chan

  • Please log in to reply
571 replies to this topic

#571 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 21 May 2015 - 19:49

Μια βρόμικη δουλειά που κάποιος πρέπει να την κάνει  :P

 

Μου θύμισε αυτό:

 

https://www.youtube.com/watch?v=mDFK-mK6oUk

 

 

αυτη η σκηνη αναφερεται και στο OVA Koe de Oshigoto



#572 valadorn

valadorn

    Fantasiac

  • Members
  • 378 posts

Posted 21 May 2015 - 22:56

το ερωτημα ομως ειναι, γιατι πλοκαμια?


Τα χαρακτηριστηκα του παραπεμπουν στα προφανη, ουτως ή αλλως ενα ειδος μυ ειναι κι αυτα, ενω παραλληλα συμμετεχουν στην ιδεα της υποταγης, πραγμα που πουλαει. Γενικα οι Ιαπωνες ενω σαν κοινωνια ειναi συντηρητικοι, αρεσκονται στο να τερματιζουν την ιδεα της ηδονης με ανορθοδοξους τροπους. Το αστειο ειναι πως δεν βλεπεις σκληρο πορνο λογω των censors, αλλα βλεπεις διαστροφικο πορνο που επιτρεπεται και κανονικα  :canthelp:


Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."