Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 2 votes

Πώς να μυήσω κάποιον στα anime;


  • Please log in to reply
235 replies to this topic

#226 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 21 December 2012 - 18:57

Ναι αλλά τι γίνεται αν ο γονιός πετύχει από το εν λόγω καρτούν καμία επίμαχη σκηνή με σφαγή ή σεξ; :bleh:


αυτα τα πραγματα δεν γινονται. εκτος πια και αν ο πατριος ειναι γραμμενος σε κανα τσονταδικο και νοικιαζει κανα hentai μαζι με ιδιαιτερες ταινιες οπως "τραβελι ολο μελι","ασυμμετρη απειλη", "και ο αγιος φλογερα θελει" κλπ.....

#227 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 21 December 2012 - 19:08

το ασύμμετρη απειλή γιατί είναι τσόντα

#228 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

    Starting...

  • Members
  • 153 posts

Posted 21 December 2012 - 19:31

Ε ειναι ευκολο να μιησις καπιον σε ανιμε πρωτον αν δεν ειναι ατομο που εχει ολο το χρονο μπροστα του μη του πιτε να δει ναρουτοιδες ανιμε με πανω απο 100 επισοδια θα χασει την μπαλα και ας του πιτε να σκιπαρει τα φιλλερς
Αν του αρεσει μιστιριο μποριτε να προτινετε death note η monster. Αν του αρεσει μεσεονας (αρχοντας,χομπιτ,παιχνιδι θρονων) πιτε του berserk(και οταν το δει πιτε του οτι το μανγκα ειναι 100 φορες καλιτερο και δοστε του λινκ)
Αν του αρεσει σπλατερ να δει gantz η elfen lied
Αν του αρεσε το dragonball μικρος πιτε του να δει το hunter x hunter η το One piece (οκ για το one piece πρπ να εχει χρονο αλλα τα προτα επισοδια περνανε σαν να μη το καταλαβες σιν του οτι δεν εχει και τοσα φιλλερς οσο τα αλλα)
Αν του αρεσουν τα ρομποτ τρανσφορμερς και τετια πιτε του να δει code geass evangelion και gurren laggan καλα το code geass να το δει και ας μη του αρεσουν τα ρομποτ
Και γενικα καπιοι safe anime τιτλοι οπος shamurai champloo death note code geass baccano gto monster soul eater fma που δεν γινετε να μην σου αρεσουν μποριτε να τα προτινετε

#229 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 December 2012 - 12:21

το ασύμμετρη απειλή γιατί είναι τσόντα


ρωτα αυτους που σκαρφιστηκαν τον τιτλο.

#230 Vetus

Vetus

    Rocked'N'Loaded!

  • Banned
  • 1,116 posts

Posted 31 December 2012 - 19:15

αυτα τα πραγματα δεν γινονται. εκτος πια και αν ο πατριος ειναι γραμμενος σε κανα τσονταδικο και νοικιαζει κανα hentai μαζι με ιδιαιτερες ταινιες οπως "τραβελι ολο μελι","ασυμμετρη απειλη", "και ο αγιος φλογερα θελει" κλπ.....

Eννοούσα αν σε πιάσει στα πράσα ενώ βλέπεις τέτοιο anime σε επίμαχη σκηνή. Για παραδείγμα εγώ όταν έβλεπα στην εξοχή την ταινία X όπου είχε ουκ ολίγο αίμα η μάνα μου σχολιάζει "Μα καλά, τέτοια βίαια πράγματα βλέπουν τα ιαπωνεζάκια;". Kι από τότε κατάλαβε ότι δεν είναι όλα τα anime για μικρά παιδάκια.

Άσχετο αλλό το βραβείο για τον καλύτερο ελληνικό τίτλο σε hentai απονέμεται στο "Το αγαπημένο κατοικιδιο του καθηγητή" (δεν θυμάμαι και τον επίσημο αγγλικό τίτλο). Αθάνατη SilverStarMedia.

#231 hgatakoskylos

hgatakoskylos

    Anime Fan

  • Members
  • 139 posts

Posted 16 July 2014 - 13:54

Παιδιά, χρειάζομαι τη συμβουλή σας! Θέλω να μυήσω τη μεγάλη αδελφή μου αφού κάναμε μια συζήτηση και εξεδήλωσε ενδιαφέρον, αρκεί να πληρούνται οι εξής προυποθέσεις:
Α. Να έχει ενδιαφέρουσα υπόθεση και να μην έχει χαζο-splatter.
Β. Να μην έχει σχέδιο με τα περιέργα μεγάλα μάτια, καθώς αυτό το σχέδιο είναι αμερικάνικο(what; Ότι μου είπε σας λέω, δε φταίω για το παράδοξο της ατάκας).
Γ. Να είναι παρόντα πολιτισμικά ή ιστορικά στοιχεία για την Ιαπωνία.
Θα σας δώσω και 2 ακόμη στοιχεία: είναι 40 χρονών, με μοντέρνα γούστα όμως και της αρέσουν πολύ οι ταινίες με μυστήριο και τα θρίλερ.

#232 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 16 July 2014 - 14:15

Αν και για ιστορικα στοιχεία αμφιβάλω λίγο, αυτο που ίσως πληρεί περισσότερο σ'αυτα ειναι το Monster του Urasawa. Έχει δυνατό concept, οι χαρακτήρες έχουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά και καλό development ως χαρακτήρες (ασιάτες, αμερικάνοι κ.τ.λ) έχει στοιχεία χορρορ και αρκετό μυστηρίο.

 

Τώρα για πιο historical καταστάσεις, μπορεί να της άρεσε κανα mushishi που έχει κιαυτό αρκετή δόση μυστηρίου και κουλτούρας ή τίποτα με samurai όπως το "Stanger:Mukou hadan" ή κανα grave of fireflies. 

 

Αυτό με τα μεγάλα μάτια τώρα...είναι λίγο έως πόλυ άκιρο, μιας και τα μεγάλα ματιά τα πήραν οι δυτικοί απτουσ ιάπωνες στη τελική και βλέπουμε πλέον και σε δυτικές σειρές τέτοια ή και το αντίθετο, ιαπωνικές παραγωγές με πιο δυτικό στυλ.Αnyway...

 


フカフカ

#233 hgatakoskylos

hgatakoskylos

    Anime Fan

  • Members
  • 139 posts

Posted 16 July 2014 - 14:53

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!

#234 SpeedFreak

SpeedFreak

    bored of harem

  • Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 06 December 2014 - 23:41

ό,τι μου ήρθε στη στιγμή γράφω....

Ντύνεται μια κοπελιά κόσπλει την ξανθιά νοσοκόμα από το Highschool of the Dead με τα τεράστια μπαλκόνια που ατροφούν και πέφτουν αν δεν τους ώσει τροφή...

Βάζει λίγη τσαχπινιά και....νομίζω ο προσηλιτισμός θα πετύχει σε ντουζίνες αντρικο πληθυσμό..

Να σημειωσω χωρίς παρεξήγηση ότι αυτός ο <<προσηλιτισμός>> φέρνει στο νου τους μάρτυρες του Ιεχωβά....γιου νόου.

έπειτα, τώρα που το σκέφτομαι, δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα η παρακάτω....

 

Όλη η υπόθεση πρέπει να οργανωθεί σοβαρά και πολύ καλά από την δικιά μας ανιμε κοινότητα...

 

Σε κάθε πόλη να οριστούν κάποια μέλη του ανιμε.gr και πολίτες της τάδε πόλης υπεύθυνοι για την μοιρασιά φυλλαδίων ενημερωτικών για anime και σχετικά..

Αυτοί λοιπόν θα αφήνουν φυλλάδια σε σπίτια με έναν αριθμό στο τέλος του φυλλαδίου.. Σε τι θα χρησιμεύει αυτός?? Όποιος ανθρωπάκος δεν έχει "ξανανιώσει" άνιμε και αποφάσισε να το κάνει επειδή τον παρακίνησε η ιδέα, μπορεί να τηλεφωνεί στο νούμερο ( το οποίο θα βρίσκεται στη κατοχή κάποιου administrator ή moderator) και να ενημερώσει για την οποιαδήποτε πρόοδό του... Η πρόοδος των νέων φαν θα σημειώνεται και σε κάποιο θρεντ εδώ μέσα ή απλά θα αναφέρεται.

Στο τέλος του φυλλαδίου θα υπάρχει και η ιστοσελίδα της κοινότητάς μας, εάν θέλει κάποιος να απευθυνθεί και ιντερνετικά στον "μεγάλο εμπνευστή"...

Αυτή η ιδέα έχει και παραλλαγές.

 

Δε σας το λέω, αλλά υπάρχουν πιθανότητες να θεωρηθεί αυτή η κίνηση προπαγάνδα....   : 

Έχω φαντασία πάντως... Άντε....περιμένω την κοινωνική σας κατακραυγή.


Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ


#235 FrenzyApe

FrenzyApe

    Unofficial Moderator

  • Members
  • 197 posts

Posted 06 December 2014 - 23:50

η πρωτη φαση του project new-anime-world-order



#236 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 posts

Posted 07 December 2014 - 00:39

Anime Instrumentality project? We have to make everything anime.