Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Κάνα μαγαζί με anime στην Αθήνα ?


  • Please log in to reply
34 replies to this topic

#31 AkiraSato

AkiraSato

    Anime Amateur

  • Members
  • 67 posts

Posted 27 July 2007 - 03:46

Εχει κανενα μαγαζι τευχη απο Naruto και Dragon Ball;
Gyarikku Hou

#32 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

    Ο Δεκαπτέρυγος

  • Members
  • 1,409 posts

Posted 28 July 2007 - 17:28

Κάποια στιγμή μίλησε κάποιος για gift card για online shopping. Τι είναι αυτό?

Εχω την εντυπωση πως ειναι προπληρωμενη καρτα. Δλδ περνεις αυτη τη καρτα και βαζεις ενα χρηματικο ποσο και μπορεις να ξοδεψεις μονο αυτα... Αν ειναι κατι διαφορετικο ας με διορθωσει καποιος:wis:

Εχει κανενα μαγαζι τευχη απο Naruto και Dragon Ball;

το Τιλτ εχει αρκετα τευχη απο Ναρουτο και Ντραγκονμπολ...

#33 Alexiel

Alexiel

    Anime Freak

  • Members
  • 475 posts

Posted 28 July 2007 - 17:32

Dragonball έχει επίσης η fnac στο mall και το dojo στο μαρούσι.

Naruto πρέπει να έχει το Dojo αλλά δεν θυμάμαι καλά.
Posted Image

#34 dragoness_crysta

dragoness_crysta

    Hana Ishinomori

  • Members
  • 480 posts

Posted 15 August 2007 - 19:32

SOLARIS δαγκωτο....εχει τα παντα απο anime και απο manga...οποτε πηγαινω χανομαι και καταληγω να παιρνω και αλλα απο αυτα που εχω παραγγειλει....:bahhh:

sob....λεφτουδακια μου....τουλαχιστον το αξιζει πραγματικα....

το κεντρικο καταστημα ειναι στη Μποταση στα Εξαρχεια...
υπαρχει και ενα καταστημα στο κεντρο της γλυφαδας στην οδο Κυπρου.
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#35 RosenRed

RosenRed

    Tears Have No Name...

  • Members
  • 7 posts

Posted 17 August 2007 - 07:31

Είναι αλήθεια ότι οι τιμές στα μαγαζιά είναι τσιμπημένες. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην Diamond (για όποιον δεν ξέρει είναι ένας διανομέας comic στην Αγγλία που έχει αποκλειστικά δικαιώματα για σχεδόν τα πάντα) που βάζει μεγάλα "καπέλα". Εκτός από τη Diamond τα μαγαζιά προμηθεύονται και από μια άλλη εταιρεία, την Gold, η οποία έχει manga και αυτοί βάζουν ακόμα μεγαλύτερα καπέλα. Αν σκεφτείτε ότι η Dark Horse γενικά έχει ηψυλότερες τιμές από τις υπόλοιπες εταιρείες, δεν είναι άξιο απορίας που το Berserk φτάνει τελικά τα 17,5 - 18 ευρώ.

Υπολογίστε επίσης ότι τα καταστήματα εδώ δεν έχουν τη δυνατότητα να φέρνουν πολλά κομμάτια από τον κάθε τίτλο, με αποτέλεσμα να μην έχουν τα ίδια ποσοστά έκπτωσης που έχει π.χ. το Amazon ή το Play. Αυτό που ουσιαστικά εξυπηρετούν τα καταστήματα, είναι το ότι αυτό που θέλεις να πάρεις, μπορείς να το ανοίξεις, να το ξεφυλλίσεις και να ρωτήσεις γι αυτό. Είναι ακόμα ένα σημείο συνάντησης για πολλούς από εμάς. Και τελικά είναι απόφαση του καθενός, αν θέλει αυτά και αν είναι διατεθημένος να πληρώνει παραπάνω, αν και αυτό δεν συμβαίνει πάντα... Έχει τύχει να βρω στο Solaris φιγούρες πολύ πιο φτηνά από on line καταστήματα.

Όσο για τα DVD του Jemma, όντως κάποια από αυτά που έχει (για την ακρίβεια αυτά που δεν έχουν τα άλλα καταστήματα) είναι κινέζικα bootleg. Είναι πολύ πιο φτηνά από τα υπόλοιπα και είναι εύκολα αναγνωρίσιμα, είναι πολύ λιγότερα DVD από όσο θα περίμενε κανείς, έχουν κινέζικους υπότιτλους και πολλές φορές η ποιότητα εκτύποσης των εξωφύλλων είναι χαμηλή. Καλό είναι να γνωρίζει κανείς ότι αυτό που παίρνει μπορεί να είναι DVD, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι επίσημο και κατά μερικούς είναι το ίδιο παράνομο με το downloading... Συγγνώμη για το μεγάλο post αλλά ήθελα να απαντήσω σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα :)