Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Αφιέρωμα: KANA


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 21 May 2007 - 11:48

Το σημερινό μινι αφιέρωμα είναι για μια από τις πιο αμφιλεγόμενες και εκκεντρικές παρουσίες της Jpop σκηνής. Συγκεκριμένα μπορούμε να πούμε ότι ανήκει στην Visual Kei υποκατηγορία αν και για πολλούς αυτό δεν ισχύει. Προσωπικά την χαρακτηρίζω ως μια κλασσική gothic παρουσία, πιο κοντά στο στυλ της Queen Adreena. Φυσικά μιλάμε για την ΚΑΝΑ.

Posted Image

Η ΚΑΝΑ ξεκίνησε την καριέρα της ως τακτικό μοντέλο για το περιοδικό Gothic Lolita Bible. To 2001 έκανε την εμφάνιση της στη μουσική σκηνή με το single “Hebi Ichigo”. Συνέχιζε να βγάζει singles ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι τον πρώτο της προσωπικό δίσκο "Doubutsu-teki Ningen (動物的人間)". Ο πιο πρόσφατος δίσκος της είναι το "Spade" που κυκλοφόρησε το 2005. Παράλληλα με την μουσική της καριέρα εμφανίζεται ακόμα στο Gothic Lolita Bible και μαζί με τον ΜΑΝΑ είναι οι ναυαρχίδες του περιοδικού.

Posted Image

Πολλά έχουν ειπωθεί για το μουσικό ταλέντο της συγκεκριμένης κυρίας. Η αλήθεια είναι ότι η ΚΑΝΑ είναι σαν το Marmite. You either love her or you hate her. Το πιο αξιοσημείωτο πάνω της είναι η φωνή της, που την κάνει πραγματικά ξεχωριστή. Έχει περιγραφτεί ως ο ήχος μιας γάτας που αργοπεθαίνει, που πιστεύω ότι είναι ταιριαστός χαρακτηρισμός. Σε συνδυασμό με τα gothic τραγούδια της και τους ανισσόροπους στίχους, ταιριάζει ως ένα ευχάριστο gothic άκουσμα. Άλλοι πάλι θα το θεωρήσουν ανυπόφορο. Όπως είπαμε… You love her or you hate her. Το κακό είναι ότι δεν έχει έντονη δισκογραφική παρουσία. Εκτός από 4-5 δυνατά κομμάτια δεν έχει προς το παρόν προσφέρει κάτι αξιοσημείωτο μουσικά. Στην περίπτωση της όμως είναι η συνολική της παρουσία που την κάνει ξεχωριστή.

Posted Image

Η ΚΑΝΑ δεν δηλώνει μέλος του ανθρωπίνου γένους… Δηλώνει ότι ανήκει στην οικογένεια των Πάντα και ότι γεννήθηκε και ζει μέσα στο δάσος. Μεγάλωσε παρέα μαζί με τους φίλους της τα έντομα. Φοβόταν τους ανθρώπους, μέχρι που απόκτησε το χάρισμα του τραγουδιού της που της επέτρεψε να επικοινωνήσει με το ανθρώπινο γένος. Έχει μια εμμονή με τα Πάντα και τα συλλέγει μανιωδώς. Το αγαπημένο της είναι ο Toraboruta. Εμφανίζεται στα περισσότερα video clip της και στις φωτογραφήσεις της. Επίσης έχει τροχίσει τους κυνόδοντες της και έχει αποκτήσει vampire δόντια. Σε συνδυασμό με το ότι είναι καπνίστρια, τα δόντια της δεν είναι το πιο kawaii πράγμα πάνω της. Είναι όμως μέρος του image της.

Αυτή είναι η ΚΑΝΑ λοιπόν! Ενδιαφέρουσα παρουσία, δεν είναι? Πιστεύω ότι όσο πιο πολλές εκκεντρικές παρουσίες στη μουσική σκηνή μιας χωράς, τόσο πιο δυνατή και δημιουργική σκηνή είναι αυτή.

Τα 2 πιο εμπορικά της τραγούδια μέχρι τώρα:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z7HWedKiThs[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dGiMyoVK5W0[/youtube]

Posted Image

"If you find that you like my forest then come and play, ne?"


Posted Image