Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Request


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Sandman

Sandman

    Anime Freak

  • Members
  • 377 posts

Posted 21 May 2007 - 01:51

Αν και λίγο άσχετο με το forum θα ζητήσω μια χάρη.Αν θεωρείται ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει delete it :).Κάνω post εδώ γιατί βλέπω έχει πολύ λαό που ασχολείται με το design γενικότερα.Έχω επικοικωνήσει και με κάποιους γνωστούς έλληνες σχεδιαστές που αν και ευγενέστατοι δυστηχώς δεν κάνουν χατήρια for free :).Έχουν γίνει προσπάθεις απο διάφορους αλλά καμία δεν ήταν κάτι που να αξίζει ιδαίτερα.

Λοιπόν θα ήθελα ένα logo/σχέδιο της λέξης "gr8".Θέλω κάτι original,έξυπνο και ταυτόχρονα πιασάρικο.Προορίζεται για ένα ελληνικό multigaming clan.Γενικά το θέλω για πολλές χρήσεις (game-movies,site,t-shirts ktl).Να προσθέσω μόνο όποιος ασχοληθεί ας το φτιάξει σχετικά σε μεγάλο resolution και να μου στείλει και το αρχείο με το πρόγραμμα σχεδίασης που το έφτιαξε.

Οπότε όποιος έχει design skill,φαντασία και free time ας βοηθήσει.Πολλά ευχαριστώ σε όποιον βοηθήσει προκαταβολικά.

EDIT:Το ιδανικότερο είναι "gr8" design or "gr8" design +κάποιο πρωτότυπο σχέδιο/σχήμα backround.Κάτι σε τέτοιο στυλ δλδ http://www.pixtur.de/img_hc.ger.html χωρίς το text και πιο όμορφα σχεδιασμένο.

#2 NoDsl

NoDsl

    Ευκαιριακό Μέλος

  • Members
  • 442 posts

Posted 21 May 2007 - 02:17

DOOMED!



Paides to logo einai gia clan pou asxoleitai me warsow opote psaxtite analogos. sorry gia ta greeklish to pc mou ton pairnei pou leei kai i liza.

Idees kai apo edo http://www.clantemplates.com/pages/logos


http://www.pixtur.de/img_hc.ger.html
Posted ImagePosted Image
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#3 Sandman

Sandman

    Anime Freak

  • Members
  • 377 posts

Posted 21 May 2007 - 03:00

Βασικά δεν έχει να κάνει με το warsow μόνο αλλά με πολλά games oπότε δεν χρειάζεται να θυμίζει κάποιο game.Το ιδανικότερο είναι "gr8" design or "gr8" design +κάποιο πρωτότυπο σχέδιο/σχήμα backround.Κάτι σε τέτοιο στυλ δλδ http://www.pixtur.de/img_hc.ger.html χωρίς το text και πιο όμορφα σχεδιασμένο.