Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Kare Kano


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Alexiel

Alexiel

    Anime Freak

  • Members
  • 475 posts

Posted 22 April 2007 - 20:53

Πολύ αγαπάνε το ανίμε, αλλά και το μανγά είναι κορυφαίο. Αυτήν την στιγμή είναι από τα καλύτερα μου μάνγκα.

Όσοι αγαπάτε το ανίμε, ρίξτε μια ματία στο μάνγκα.

Προσωπική μου άποψη, μέτα το ανίμε πρέπει να διαβάσεις το μάνγκα μιας και το ανίμε σε αφίνει στην μέση της ιστορίας, πάνω που ακριβώς που γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα.

Όλοι οι χαρακτήρες έχουν βάθος (όλοι σχεδόν οι δευτερεύοντες) και αναπτύσονται πολύ καλά και έχουν και αυτοί προσωπική ζωή που δεν επικεντρόνεται μόνο γύρω από τους προταγωνιστές.

Λοιπόν για πείτε τις γνώμες για το Kare Kano;;;;;

#2 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 22 April 2007 - 21:08

Ok ας πω κι εδώ :P

Τα τελευταία επεισόδια του anime δεν τα είχα δει επειδή είχα διαβάσει ότι κόβεται απότομα και δεν ήθελα. Εξαιρετικό ήταν όσο κράτησε.

Όταν πήγα να διαβάσω το manga είχαν βγει 17 volumes μόνο νομίζω στο internet. Το άρχισα όμως και νταξ, τα σπάει χαλαρά. Μέχρι που έπιασα τον τύπο που έκανε scan τα releases της Tokyopop στο irc και του είπα να βγάλει asap τα υπόλοιπα. Τα οποία όμως δεν είχε βγάλει ακόμα η tokyopop. Owned.

Anyway, ακόμα να βγει το 21 ε;... Δεν διάβασα όσα είχαν βγει γιατί για ακόμη μια φορά ήξερα ότι θα ξενερώσω όταν μείνω απο υλικό...

Διάβασα περίπου ως εκεί με την εκδρομή τους IIRC.

Ok είναι από τις αγαπήμενες μου ιστορίες σε anime και manga, sucker for romance γαρ. Εκτός από την σχέση της Yukino και του Arima, οι σχέσεις των άλλων χαρακτήρων είναι εξ ίσου, αν όχι περισσότερο, ενδιαφέρουσες. Οπότε έχει πολύ πράμα. Ftw.

#3 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 02 June 2007 - 16:29

Εγώ είμαι ακόμα στη πολύ αρχή,μόλις στο 2,όμως μου αρέσει απίστευτα,κυρίως επειδή μου θυμίζει το λύκειο και το πώς ήταν τα πράγματα τότε.Νομίζω θα μπορούσες να το πείς νοσταλγία,έστω και 1 χρόνο μετά μόλις.:Crying2:

Αυτό είναι πιστεύω το ατού του συγκεκριμένου manga ,είνα τόσο αθώο όσο η ηλικία για την οποία μιλάει.

Τώρα,αν μιλάμε για τεχνικη και τα λοιπά,δεν είναι το καλύτερο,αλλά έχει πολύ καλό σκίτσο και πολύ ταιριαστό με τους πρωταγονιστές και την ιστορία.

#4 Alexiel

Alexiel

    Anime Freak

  • Members
  • 475 posts

Posted 25 June 2007 - 11:05

Όσοι ενδιαφέρονται βγήκε ο τελευταίος τόμος του Kare Kano.

Μπορείται να τον κατεβάσεται : http://www.anime-eden.com/page/manga/kareshikanojonojijou/series.html

Αχ τώρα το κακό είναι ότι δεν έχει άλλο Kare Kano, τελείωσε. Αλλά πρέπει να πω έχωντας διαβάσει και τον τελευταίο τόμο ότι το μάνγκα απλά τα σπάει. Δεν έχω διαβάσει πολλά μάνγκα αλλά αυτήν την στιγμή είναι το αγαπημένο μου.

Για όποιον δεν το έχει διαβάσει, του το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Posted Image

#5 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 27 July 2007 - 16:57

Το έπιασα προχθες πάλι από την αρχή και το τέλειωσα μόλις. Φοβήθηκα ότι θα χαλάσει όταν το πήγε 2 χρόνια αργότερα αλλά δεν ένιωσε. Άλλαξε στιλ μόνο. Μάγκας ο πατέρας του Souichirou!! Προβλέψιμο και ικανοποιητικό τέλος.

Το σχέδιο ήταν μέτριο εδώ που τα λέμε αλλά δεν με χάλασε.

#6 moonheart

moonheart

    FUTO-itria

  • Members
  • 244 posts

Posted 27 July 2007 - 23:53

χμ χμ... κοιτα το σχεδιο δεν το λες μετριο αλλα τσπ.
kare kano=μια απο τις υπερτατες πορωσεις μ /ιδιοκτητρια ολων τον vol σε bookies κ οχι δεν κλαιω τα λεφτα μ ακομη αν σκεφτειται οτι το καθενα το χω διαβασει πανω απο 3 φορες*_*/
επιμενω να το προτεινω σαν manga κυριως στους αλλους /κ σαν anime δεν εχει σχεδον καμια διαφορα με το manga στα vols π αναλυει τσπ -απο τις λιγες σχεδον αυτουσιες μεταφορες manga σε animep εχω δει χμ/ οχι μονο γιατι οκ ειμαι mega shoujo manga fan κ αυτο ειναι ενα απο τα καλυτερα τ ειδους του αλλα κ επειδη πρωτων αν θελουμε να μιλαμε σοβαρα δεν γινεται κουραστικο σαν την πλειοψηφια των εκτενων shoujo manga η κ anime με το marmelade boy να ειναι υπευθυνο για την καταστροφη σχεδον ολων μ των εγκεφαλικων κυτταρων ~god bless it κτλ κτλ κτλ~ αλλα γιατι με επιτυχια εισχωρει στους χαρακτηρες κ η αναπτυξη τους κ ο τροπος με τον οποιο διαμορφωνονται διαφαινεται σχεδον ξεκαθαρα, κ οι οποιοι εχουν πολυ περισσοτερο βαθος απο αυτο π στην αρχη φανηκαν να εχουν /κλασσικο παραδειγμα ο Asaba/

αυτα κ αλλα πολλα περι Kare kano για να μην τα πολυλογω highly recommended κτλκτλ^^
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#7 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 28 July 2007 - 00:00

yeah κι άλλη fan D:

το kare kano είναι σαφώς άπειρες φορές καλύτερο από το marmalade boy αλλά κι αυτό την είχε την πλάκα του... το τελευταίο arc ήταν bleh though <____<

ουφ πάντως η καρδιά μου γέμισε σήμερα.

#8 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 31 July 2007 - 14:40

Warhief,πήγες να κάνεις σπόιλερ πιο πάνω,πλζ,δεν το έχουμε διαβάσει όλοι το Kare Kano μέχρι τέλους,οπότε μην λές το σενάριο,οκ?:nod:
Posted Image