Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

DBZ FEATURE MOVIE TEASER


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 darkseidGR

darkseidGR

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 05 April 2007 - 20:05

Xαιρετάω την πιο ενημερωμένη κοινότητα anime στην Ελλάδα. Είμαι fun των αnime εδώ και πολλα χρόνια.Μία απο τις καλύτερες σειρές που έχω παρακολουθήσει όπως και εσείς βέβαια είναι το dragonball. Όταν έμαθα ότι θα βγεί και ταινία τρελάθηκα. :shock: Μέχρι και poster είχε βγάλει η 20th century αλλά το project αναβλήθηκε. :cry:
Στο παρακάτω link έχω ανεβάσει στο youtube ένα teaser trailer που έφτιαξα ο ίδιος με 3ds max 8. Έτσι κάπως το φανταζόμουν έαν έβγαινε πότε η ταινία. Αnyway, το soundtrack του teaser ειναι πολύ καλό και υπαρχει και σε hd μορφή το βιντεάκι εάν σας αρέσει.
Περιμένω τα σχολιά σας και συμβουλές για το τί αλλαγές θα θέλατε να γίνουν...

http://www.youtube.com/watch?v=nfMleX10wRw

PS: Έαν το link δεν λειτουργεί τότε κάντε search στο youtube για darkseidGR