Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Yu Yu Hakusho


  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#46 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 16 August 2018 - 12:53

Πάρτε και μια live εκτέλεση του intro, με άκρως εθιστικό 90s ήχο

 

Youtube Video

 

κρίμα γιατί η κυρία έχασε την φωνή της από τις καταχρήσεις!


rsrGbGx.gif

#47 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 07 October 2018 - 19:23

~Bump!

 

Επεισόδιο 66 και τέλος το championship arc, άντε πάμε γι άλλα. Καλό ήταν αλλά μέχρι να φτάσουμε στην τελική μάχη πήρε 30 επεισόδια!

Τέσπα γενικά μέχρι στιγμής δεν με έχει εντυπωσιάσει, μου φαίνεται μια από τα ίδια αλλά γενικά είναι ευχάριστο. Περιμένω κάποια στιγμή την μεγάλη ανατροπή ή την τιτανοτεράστια μάχη. :chigau:


rsrGbGx.gif

#48 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 05 November 2018 - 15:23

Tripuru postu.

 

Ok τελικά να πω πως ποτέ δεν με εντυπωσίασε. Μέχρι τη μέση είχα την υπομονή μου, λέω είναι shonen πρέπει να κάνει ένα tournament arc και μετά να ξεκινήσει να είναι καλό.

Δυστυχώς αν και έχει κάτι minor power ups οι μάχες είναι στο ελάχιστο αξιομνημόνευτες. Ξενέρωτο τελευταίο arc που ήταν πάλι τουρνουά ενώ πριν από αυτό, το προηγούμενο arc ήταν villain of the week κατάσταση.

Τέσπα δεν κατάλαβα γιατί έχει μείνει ως ένα από τα καλύτερα shonen, το καλύτερο του κομμάτι είναι οι χαρακτήρες του που είναι αρκετά ενδιαφέροντες και καθόλου σπαστικοί με τον Kuwabara να είναι μακράν ο καλύτερος.

Θα δανειστώ ένα τσιτάτο από τα videogames και θα πω πως φαίνονται τα χρόνια του, κι όχι για το animation αλλά κυρίως για το όλο στήσιμο του, είναι αρκετά παλιακό.

Κερασάκι στην τούρτα, ότι στο τέλος γίνεται ένα τυπικό σκούπισμα για να κλείσουμε την υπόθεση και φυσικά pierrot being pierrot ξεχνάει τι θα πει animation μαζεύοντας budget για την τελική μάχη που έπεσε αρκετή δουλειά στο τεχνικό κομμάτι.

Οι ταινίες δεν ήταν άσχημες, αν η σειρά είχε το animation της 1ης ταινίας (που είναι κάτι σαν tv movie/special) θα ήταν κάτι πολύ καλό (καλά δεν μιλάμε για την 2η γιατί εκεί το budget δεν υπάρχει).

Τα όποια άλλα specials που υπάρχουν φαντάζομαι είναι extra από της βιντεοκασσέτες της εποχής. 

 

Παρόλα αυτά, θα δω και τα τελευταία ova που βγήκαν με τα blu ray πριν από καμιά βδομάδα για να ολοκληρώσω με το Yuyu.


rsrGbGx.gif