Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;


  • Please log in to reply
558 replies to this topic

#556 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 23 August 2011 - 00:02

Βλακεια 3:

Εχω καψουρευτει αγρια και φερομαι σαν σπαστικο καθε φορα που τον βλεπω. Δεν μπορω να το ελενξω, ειναι σαν να μην ειμαι ο εαυτος μου. Επισης συμφωνω με οτι λεει (αν και εχουμε κοινες αποψεις, ωρες ωρες ειναι λιιιιιγο μαlακας.) Και δεν χανω ευκαιρια να τον δω.
Ουτε καν στον υπνο μου δεν ησυχαζω.
Παω σε τελειως yandere mode καθε φορα που μια κοπελα του ΜΙΛΑΕΙ. Και δεν μπορω να παψω να μιλαω για αυτον σε ατομα που εχω πει οτι τον γουσταρω.
Tωρα που το θυμηθηκα, ας τσεκαρω το facebook του just in case... :kill4u:


A stalker is sighted. Please join us, stalker-san.

Α, βλακεία που θυμήθηκα: ήμουν μικρή, ακόμα γυμνάσιο κι έμεινα στη θεία μου ένα Σαββατοκύριακο. Ήμααστε εγώ, ο ξάδερφός μου, η μεγάλη ξαδέρφη και η μικρή ξαδέρφη -κατά ένα χρόνο-. Η ξαδέρφη μου η μεγάλη έλειπε κι εγώ με την μικρή κάναμε βλακείες στο σαλόνι. Ξαφνικά έρχεται ο μεγάλος μου ο ξάδερφος σοβαρός σοβαρός και...αρχίζει να μας κυνηγάει μέσα στο σαλόνι. Εμείς σε υστερία -με την καλή έννοια-. Έτσι περάσαμε αρκετή ώρα μέχρι που μας έπιασε, εγώ θυσιάστηκα για την ξαδέρφη και γι αυτό με σήκωσε απ'τυος αστραγάλους ο ξάδερφος και μετά με έδεσε σε μια καρέκλα με το σκοινί από την απλώστρα για τα ρούχα...η ξαδέρφη επανέρχεται και με απελευθερώνει και για πυρομαχικά έχει μαξιλάρια! Αλλά ο ξάδερφος βγαίνει στην αντεπίθεση και πετάει κι αυτός μαξλάρια...εμείς κρυβόμαστε πίσω από τον καναπέ. Και η γλάστρα ήταν δίπλα.
Μέσα σε τρία δβασανιστηκά δευτερόλεπτα η γλάστρα is no more. Note: my aunt's favourite. Πήγαμε σούμπιτοι, αγοράσαμε χώμα, βάλαμε καινούργιο, ξαναφυτέψαμε το φυτό και η θεία, ακόμα και μετά από πέντε χρόνια και βάλε, δδεν ξέρει τίποτα.
Δεύτερη σημείωση: η ξαδέρφη μας είχε πει χαρακτηριστικά "μην τυχόν και σπάσετε τίποτα παίζονατς κανα μαξιλαροπέλεμο...".
Τρίτη σημείωση: ο ξάδερφος πουτα ξεκίνησε όλα...είναι 7 χρόνια μεγαλύτερος! :8):

Τα ονόματα αποκρύπτονται για την προστασία προσωπικών δεδομένων...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#557 violentmuffin

violentmuffin

    O RLY?

  • Members
  • 10 posts

Posted 23 August 2011 - 00:53

A stalker is sighted. Please join us, stalker-san.



Ναι, ειμαι stalker. Κανω αυτα που κοροιδευα, φερομαι σαν υστερικη.
WHAT HAS LOVE DONE TO MEEEEE?????


Οκ, χωρις πλακα τωρα, δεν ειμαι ΤΟΣΟ κολλημενη.

Spoiler:


#558 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 23 August 2011 - 01:37

Mερδεύτικα...

Posted Image


#559 GkLoc

GkLoc

    .: BlackStar :.

  • Members
  • 1,233 posts

Posted 23 August 2011 - 02:00

Χαλαρά μεγαλύτερη βλακεία που έχω γραμμένη την σχολή στην οποία πέρασα από υπερκωλοφαρδία... με αποτέλεσμα να απογοητεύω συνεχώς τους δικούς μου. Ελπίζω να την πάρω επιτελούς στα σοβαρά.

P.S Αυτή η μηναρούπολη ομως δεν παλεύεται!! Σαν την Κρήτη πουθενά.

Berserk___Gatsu.jpg