Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

ΚΑΝΑΛΙ Η ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ ΚΑΙ MANGA?


  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#31 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 25 May 2007 - 09:20

:hahaha:
Μιλούσα γενικώς ότι το ΣΚΑΙ ψοφάει για μεταγλωτίσεις.Δες Pimp My Ride.Το είχαν χέσει με τις μεταγλωτίσεις και τους στείλαν mail να υποτιτλίζουν παρά να μεταγλωτίζουν.Η αφήγηση στον Τακέσι τα σπάει!Ο Γκίκας και ο άλλος έχουν κάψει φλάτζες στον Τακέσι.Αλλά εγώ πιστεύω πως αν γίνοταν μια κίνηση σαν κοινότητα ίσως να σκεφτότουσταν να φέρουν μερικά anime.


ακίνδυνος γκίκας φορ δε γουιν!!!!!!!!!
Προχθές στην εκπομπή δορυφόρος στο tv100 έδειχνε απο ένα γαλλικό κανάλι μια εκπομπή ίδιο στύλ με το κάστρο του Τακέσι. Ιαπωνική φυσικά και μεταγλωττισμένη απο γάλλους με τον ίδιο τρόπο.
Ήταν πραγματικά πολύ αστεία τα σχόλια των παρουσιαστών.
απλά ενώ το βλέπω το κάστρο του τακέσι είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβεις μερικά πραγματα. Ειδικά για τη μαμά μου.

#32 Kira_DG

Kira_DG

    Death Ruler

  • Members
  • 49 posts

Posted 26 May 2007 - 10:23

εδώ πάλι στα σέρρας όλοι το πιάνουν το σκάι μονο στο σπίτι μου δεν πιάνει καθαρά...
Posted Image
''The human whose name is written in this note shall die''