Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Matsu's Paintings!


  • Please log in to reply
171 replies to this topic

#166 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 26 June 2012 - 11:29

:dazed: :dazed: :dazed:

Είναι....Είναι... Τόσο... Υπέροχα! Ειδικά τα χρώματα!! Καταπληκτική δουλειά, συνέχισε έτσι! :blingeye2:

#167 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 posts

Posted 26 June 2012 - 11:30

Μην ανησυχεις...τοσο καιρο δεν εχει εκδηλωθει κανενα ενδιαφερον ως προς αγορα, οποτε προλαβαινεις..αν θες το συζηταμε να σου κρατησω τη γοργονα...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#168 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 26 June 2012 - 11:34

δεν νομίζω ότι μπορώ να εκτιμήσω θέματα ζωγραφικής sorry e...?
αλλά μόλις βρήκα ένα ωραίο σχέδιο για τατουάζ...θα πρέπει να σου πληρώσω πνευματικα δικαιώματα;

#169 predictor

predictor

    Know your place!

  • Members
  • 95 posts

Posted 26 June 2012 - 15:43

Θες δουλεια στην ανατομια, στο blending, στα edges, σκιες και να μαθεις να ζωγραφιζεις με διαφορετικο τροπο διαφορετικα στοιχεια π.χ δερμα-ρουχα δερμα-φρυδια κλπ κλπ
τα ζωγραφιζεις με τον ιδιο τροπο και δεν φαινεται ωραιο. Αυτα να τα δουλεψεις στα paintings με χρωμα, τα ασπρομαυρα που εχεις
βαλει ειναι ωραια, κυριως επειδη δεν φαινονται οσα ανεφερα. Αυτα απο εμενα.

Edited by predictor, 26 June 2012 - 21:41.


#170 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 26 June 2012 - 17:15

Τα τοπία είναι αυτά που μου κίνησαν περισσότερο το ενδιαφέρον, οπότε θα αναφερφώ μόνο σε αυτά αν είσαι ok με αυτό (και οι χαρακτήρες μια χαρούλα, αλλά η ψυχή μου έχει ήδη πουληθεί).

Καταρχάς, πειστική εντύπωση 3d.... χωρίς προοπτική :riiight: . Και πανέμορφα, σαν να διαβάζω altered books, you know τα βιβλία με τα χαρτάκια που σηκώνονται όταν ανοίγεις την σελίδα.

2nd work~ Oόυ γιες, αυτό το χωριουδάκι με τις ξερολιθιές και τα πετρόκτιστα είναι μια υπέροχη συλλογή των πέντε (ή έξι) layers. Και το παιχνίδι με τις υφές συμπαθέστατο.
3rd work~ χριστούγεννιάτικη πυραμίδα των μάγια; Θέλω τις σκέψεις σου πάνω σε αυτό.
7nth work~ again το εφφέ, με τιμπαρτονιές. Σου έχει βγει αρκετά δυνατός ο διαχωρισμός μπροστά-πίσω, και νομίζω ότι αυτό το καθιστά το αγαπημένο μου από την λίστα. Το κόκκινο κασκόλ στο δέντρο κάτι θέλει να μου διηγηθεί.
9nth work~ dat moon and dat lighthouse <3. Yea, είναι κάτι που θα μπορούσα να αγοράσω υπό τις κατάλληλες συνθήκες.
11nth work~ ίσως να χρειάζεται κάτι ακόμα. Λογικά ήθελες να πάει η προσοχή στο κομματάκι με το μεγαλύτερο νόημα (το στοπ αν δεν κάνω λάθος; που είναι και κόκκινο) της εικόνας αλλά θα τα κατάφερνες ακόμα και αν είχες δώσει αντιθέσεις στο υπόλοιπο. Το έντονο κόκκινο τραβάει τα βλέμματα στο ασπρόμαυρο, no need to worry ^_^

Γενικά πάντως όλα έχον ψυχή. Και ιδέες. Μην ξαναποστάρεις τα επόμενα μέσα σε τέσσετα χρόνια πρέτι πλιζ.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#171 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 posts

Posted 26 June 2012 - 20:47

Θες δουλεια στην ανατομια, στο blending, στα edges, σκιες και να μαθεις να ζωγραφιζεις με διαφορετικο τροπο διαφορετικα στοιχεια π.χ δερμα-ρουχα δερμα-φρυδια κλπ κλπ
τα ζωγραφιζεις με τον ιδιο τροπο και δεν φαινεται ωραιο. Αυτα να τα δουλεψεις στα paintings με χρωμα, τα ασπρομαυρα που εχεις
βαλει ειναι ωραια, κυριως επειδη δεν φαινονται οσα ανεφερα. Αυτα απο εμενα. Good job, keep it up


Ανατομικα λαθος θεωρω πως εννοεις το αγαλμα του αγγελου στο χωραφι με τα σπαρτα στο τελος, το οποιο δεν ειναι δικο μου σχεδιο αυτο καθεαυτο. Ειναι μια "παραγγελια" που ειχα απο εναν φιλο ο οποιος ήθελε σε πινακα το εξης εξωφυλλο δισκου και στο οποιο θεωρω διορθωσα αρκετα "λαθη" που ειχε για το δικο μου ματι. Το πολυ χοντρο για το υπολοιπο σωμα χερι, το γυρισμα του κεφαλιου που ειναι αφυσικο και ακαμπτο. Τωρα αν σε αυτο αναφερεσαι για το δερμα - ρουχα, δυστυχως ειναι αγαλμα οποτε ειναι ολοκληρο απο το ιδιο υλικο..

Αν αναφερεσαι στη γοργονα, δυστυχως το γεγονος οτι ολοι αυτοι ειναι πινακες σε τελαρα αρκετα μεγαλα για να σκαναριστουν σωστα, και το οτι φαινονται σαφως καλυτερα in real life παρα σε φωτο, ειναι κατι που ισως ειναι ο λογος για τις παρατηρησεις σου. Η γοργονα μιας και την πηραμε σαν παραδειγμα, για να την δεις σωστα χρωματικα, πρεπει να την δεις απο κοντα, καθως στη φωτογραφια φαινεται αρκετα flat ενω δεν ειναι.

Τωρα οσον αφορα τη δουλεια στο χρωμα και στο blending, η λαδομπογια δεν ειναι ευκολο υλικο, και ισως εχεις δικιο...αλλωστε οσοι το δουλευουν συνεχιζουν και μαθαινουν μεχρι να πεθανουν.

@Vagelio

Η πυραμιδα των Μαγια δεν ειναι χριστουγεννιατικη. Το ολο εργο ειναι εμπνευσμενο απο ενα χαζοπαιχνιδο του facebook το Hidden Chronicles. Κοινως - εικονα μπουρδελο που σου λεει "βρες μια καρφιτσα"...κατι τετοιο προσπαθησα να κανω κι εγω. Οπου κι αν παει το ματι σου, να εχει κατι διαφορετικο να παρατηρησει.
Οσον αφορα στα ασπρομαυρα με την κοκκινη λεπτομερια. Εγω θα προτιμουσα να ηταν ολοκληρα ασπρομαυρα...αλλα φιλικο και συγγενικο περιβαλλον ενθουσιαστηκε οταν ειδε τον πρωτο ασπρομαυρο πινακα που εκανα που ειχε μια κοκκινη ομπρελα, τους αρεσε σαν ιδεα, και ειπα να το συνεχισω. Για τον πινακα με την ακροπολη συγκεκριμενα, ισως παρασυρθηκα απο τα γεγονοτα και την καταντια των τελευταιων 3ων χρονων, και ηθελα να δωσω ενα δικο μου μηνυμα για την Ελλαδα. Το ποιο ειναι πιστευω πως ειναι ξεκαθαρο, καθως εχουμε αρκετα απο τα πολιτιστικα μνημεια της Αθηνας και ενα απαγορευτικο φατσα φορα ^_^.

Μια εξηγηση για τα εργα οπως θα τα βλεπετε απο δω και στο εξης.

Τα εργα αυτα καθεαυτα, δεν ειναι απαραιτητα δικου μου γουστου. Προσπαθω να μπω ενεργα στο θεμα ζωγραφικη εδω και λιγους μηνες, και προσπαθω να το κανω επαγγελμα, καθως σε ολα τα υπολοιπα δεν βλεπω φως. Ολα τα εργα που εχω εδω ειναι πινακες οι οποιοι θα μπορουσαν να εχουν κοινη αποδοχη θεματικα οσο και τεχνικα. Φτιαχνω οποτε που και που, εργα τα οποια μπορει εμενα να μη με συγκινουν, αλλα εχουν ελπιδα να πουληθουν. Αυτο δε σημαινει οτι παραταω αυτα που εγω θελω να κανω. Σημαινει οτι θα τα κανω και τα δυο οσο γινεται..
Αυτα απο μενα ^_^
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#172 predictor

predictor

    Know your place!

  • Members
  • 95 posts

Posted 26 June 2012 - 21:44

For you to guess, for me to know ... i like how u ppl take critisism ^^