Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Πρόγραμμα Μαρτίου για τις προβολές anime στην λέσχη


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 Lockie

Lockie

    Psycho Otacku

  • Members
  • 137 posts

Posted 01 March 2007 - 03:10

Η προβολή της Δευτέρας πήγε παρα πολύ καλά και αυτό περισσότερο χάρη στον κόσμο που μαζεύτηκε!
Το μικρό ερειπωμένο θεατράκι γνώρισε στιγμές μεγαλείου και οι υπεύθυνοι από την ημέρα που προβλήθηκε η naussica αποφάσισαν να μας μονιμοποιήσουν!!!(παρά τα κοσμικά φαινόμενα..τον καλο otacku δεν τον τρομάζει τίποτα ως γνωστών)

Οπότε κάθε Δευτέρα στις 19:00 θα μπορούμε να καιγόμαστε ...εχμ ...ενοώ θα μελετάμε την σύγχρονη Ιαπωνική οπτική κουλτούρα!!! Κανονικά με προβολές και σχολιασμό αυτών που θα βλέπουμε!το πρόγραμμα για αυτό το μήνα είναι

Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 19:00

Cowboy Bebop
του Shinichiro Watanabe

Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 19:00

Like the Clouds like the wind
της Hishayuki Toriumi

Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 19:00

samurai x : trust and betrayal
του Nobuhiroo Watsuki

Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 19:00

Whisper of the Heart
του Hayao Miyazaki (Fantasy Sequence) και του Yoshifumi Kondo

στη Ίριδα Ιπποκράτους 15

λέμε μετά από κάθε προβολή να βάζουμε και και μια 13αρα σειρά που να ολοκληρώνεται σιγά σιγά!Την Δευτέρα θα ξέρουμε ποια θα είναι (πρέπει να μπορεί να την διαβάσει το dvd player)
όσο για τον σχολιασμό των ταινιών είναι κάτι που πρέπει να γίνεται, βρισκόμαστε στα πλαίσια ενός σεμιναρίου σκηνοθεσίας..Gome, gome!! :
Αν βαριέστε μπορείτε να φεύγετε είναι μετά την προβολή ούτως η άλλως αλλά πρέπει να γίνεται ( μας βάλανε λίγο χέρι που δεν το κάναμε τις προηγούμενες φορές)!

ΘΑ σας δούμε εκεί!Μαζεψτε το κουράγιο σας και ελάτε(θα το χρειαστήτε με αυτά που γίνοντε..)
και πάλι σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη!!!
Hontoni Arigato gozaimasita!!!:clap: