Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Το έργο του Satoshi Kon


  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#31 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 posts

Posted 19 January 2018 - 11:28

Το millenium actress είναι το αγαπημένο μου απο τις ταινίες του μου άρεσε πάρα πολύ, το paprika επίσης μου άρεσε πολύ αν και δεν το θυμάμαι καλά το είχα δει οταν βγήκε το inception λόγω του controversy.To perfect blue το περίμενα καλύτερο λόγω του hype που είχε γενικότερα στη δύση και λόγω aronofsky αν και ήταν καλό ήμουν λίγο dissapointed και τέλος το tokyo godfathers μου είχε φανεί αδιάφορο.Γενικά κυρίως για τα τεχνικά χαρακρηριστικά του και το editing του θεώρειται τόσο καλός αν και είναι ενδιαφέρον σκηνοθέτης και όντως σημαντικός δεν είναι απο τους αγαπημένους μου και λίγο overhyped πιστεύω στη δύση λόγω και του θανάτου του.


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#32 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 19 January 2018 - 20:18

Νομίζω πως η μεγάλη εκτίμηση για τον Kon (δεν θα τον έλεγα overhyped) έχει να κάνει και με 2-3 ακόμη θέματα. Σε αντίθεση με τους περισσότερους άλλους πολύ επιτυχημένους σκηνοθέτες ταινιών, δεν κάνει ταινίες με παιδάκια, μεγαλύτερα παιδάκια ή λυκειόπαιδα ούτε ταινίες γι' αυτές τις ομάδες και λίγο πιο μεγάλους, αλλά ταινίες με ενήλικες και για ενήλικες, τόσο από χαρακτήρες, όσο κι από θέματα. Επίσης είναι πολύ πιο trippy σ' εκτέλεση και πιο "σοβαρός" σε θεματολογία. Και αυτά τον κάνουν πιο θελκτικό στην δύση, γιατί μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες για κάτι πιο ενήλικο. Και είναι και αρκετά μοναδικός σε αυτό που προσφέρει. Αν κάποιος θέλει να δει κάτι σαν τα έργα του Kon... που μπορεί να πάει; Οι εναλλακτικές είναι πολύ λίγες.



#33 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 posts

Posted 20 January 2018 - 10:27

Ναι δεν διαφωνώ η θεματολογία του είναι πιο δυτική ή τουλάχιστον λιγότερο κλασσική anime για αυτό αρέσει και σε κοινό διαφορετικό που δεν είναι απαραίτητα κλασσικοί anime watchers και έχει επηραστεί από ευρωπαικό κινηματογράφο άρα σίγουρα προσφέρει κάτι ιδιαίτερο απλά λόγω αυτών των παραπάνω πιστεύω είναι ένα touch overhyped που δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία αλλά ήθελα να το αναφέρω.


                                                                                                                                                09pntFA.png?1