Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* - - - - 1 votes

Πλήρης οδηγός για τα torrents


 • Please log in to reply
32 replies to this topic

#31 specialistas4

specialistas4

  Tech Guru

 • Banned
 • 2,153 posts
 • LocationAthens

Posted 29 February 2012 - 20:57

Μια τελευταία ερώτηση, σε εσάς περίπου πόση ώρα κάνει να κατεβει ένα αρχείο 15 γκιγκα?


Αυτό είναι θέμα ταχύτητας της σύνδεσης σου,leechers-seeders του τόρρεντ και ένα σωρό άλλων πραγμάτων.Άρα δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.:canthelp:
Posted Image

#32 Keito

Keito

  Tamako Markeito

 • Members
 • 1,194 posts
 • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 29 February 2012 - 21:44

Αυτό είναι θέμα ταχύτητας της σύνδεσης σου,leechers-seeders του τόρρεντ και ένα σωρό άλλων πραγμάτων.Άρα δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.:canthelp:


Α οκ ευχαριστώ.... :congrats::congrats:

#33 IAMNOONE

IAMNOONE

  DEAD APOSTLE

 • Members
 • 96 posts
 • LocationReality Marble

Posted 29 July 2012 - 02:20

Επίσης κάποια τόρρεντ που είναι νεκρά, δηλαδή έχουν 0 seeders, δεν πρόκειται να κατεβούν ποτέ. Και θα δείχνουν πως υπολείπεται κάπου 1year και δεν συμμαζεύεται για να ολοκληρωθεί η λήψη. Αυτά μην τα ζορίζετε, αν μετά από λίγες μέρες δεν σκάσει μύτη διαμοιραστής. Να πω πως τελευταία έχουν λυσσάξει να κάνουν δικαστήρια και επιθέσεις σε σελίδες που διαμοιράζουν τόρρεντ, και με επιτυχίες, και με αποτυχίες. Στις επιτυχίες τους, μαύρη ώρα να έχουνε, καταφέρνουν να οδηγήσουν σελίδες, όπως το Btjunkie, σε εθελοντικό κλείσιμο, ή το παλιό και αναξιόπιστο Limewire σε εξαναγκασμένο. Συνήθως δε, το ανακοινώνουν και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως τότε με το Limewire. Στις αποτυχίες τους, κάποιες σελίδες όπως το Demonoid και το Piratebay, πέφτουνε για κάποιο χρονικό διάστημα, χάνουν τα δεδομένα τους, κερδίζουν τις δίκες, ή/και ξεκινούν από την αρχή, με άλλη κατάληξη ιστότοπου, και στήσιμο αρχείων από το μηδέν. Οι ισοπαλίες, ή τρύπες τους στο νερό, είναι περιπτώσεις όπως το piratebay που το εμποδίζουν από το να προβάλλεται και να περιηγείται σε συγκεκριμένες χώρες, όπως η αγγλία, ή το Kickasstorrents, που το απέκλεισαν από την γειτονική ιταλία. Αλλά πάλι, από το tracking και κάποιες στατιστικές, ακόμα και στις επίμαχες αυτές χώρες, η "κίνηση" όχι μόνο δεν μειώθηκε, αλλά αυξήθηκε και κατακόρυφα, αμέσως μετά τις απαγορεύσεις! Η προσβασιμότητα διορθώθηκε σχετικά, για τους πιο ψαγμένους έστω.

Και μιας και το ανέφερα, μια πολή σημαντική σελίδα, ήταν και η παραπάνω -Kickasstorrents-. Είναι μια από αυτές που προβάλει και μάλιστα δίνει και πρόσβαση, σε υλικό και από ιδιωτικούς trackers, με εξαίρεση κάποιους όπως το "blackbox", τα τόρρεντ του οποίου απαιτούν login, ακόμη και όταν προβάλλονται σε δημόσιους trackers. Μπράβο, ωραία η ανάλυση και η ενημέρωση στην αρχή, και ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και περιεκτική η λίστα με τους ιστοτόπους! Keep up the good work!

Edited by IAMNOONE, 29 July 2012 - 02:23.

Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.