Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 1 votes

Fruits Basket


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

Poll: Rating: (23 member(s) have cast votes)

Rating:

  1. Excellent (12 votes [52.17%])

    Percentage of vote: 52.17%

  2. Very Good (7 votes [30.43%])

    Percentage of vote: 30.43%

  3. Good (3 votes [13.04%])

    Percentage of vote: 13.04%

  4. Bad (1 votes [4.35%])

    Percentage of vote: 4.35%

  5. Very bad (0 votes [0.00%])

    Percentage of vote: 0.00%

Vote Guests cannot vote

#1 System

System

    System

  • Global Mods
  • 1 posts

Posted 04 February 2007 - 07:21

Fruits Basket


Παραγωγή:2001
Αριθμός επεισοδίων &Διάρκεια:26 επεισόδια των 24ρων λεπτών
Είδος:Shojo,Romance,Comedy,Drama
Σκηνοθέτης:Akitaro Daichi




Οι πιο πολλοί γνωρίζουμε ότι η μεγάλη αυτή εταιρία ονομαζόμενη FUNimation βγάζει στην φόρα anime που πραγματικά είναι καταπληκτικά και έσπασαν ταμεία(DBZ,Yu Yu Hakuso, blue gender) Aν ψαχτούμε λίγο περισσότερο συνειδητοποιούμε ότι η FUNimation εβγάλε επίσης και αυτό το διαμαντάκι.. Οπώς καταλαβαίνετε μιλάω για το FruitsBasket!!

Posted Image


Υπόθεση: Δεκαπέντε μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Tohru Honda παλεύει μόνη της για να μπορέσει να επιβιώσει. Η κατοικία της είναι μια σκηνή αφου δεν έχει την πολυτέλεια των χρημάτων για να νοικιάσει δικό της διαμέρισμα. Η ζωή της θα αλλάξει λοιπόν όταν καταλάθος θα ανακαλύψει το μυστικό που κρύβει η οικογένεια Sohma στις οποίας το έδαφος είναι στημένη η σκηνή της!!
Το μυστικό λοιπόν της οικογένειας Sohma είναι ότι λόγω μιας κατάρας, μπορεί να μεταμορφωθεί ο καθένας σε ένα απ’ τα ζώα του Κινέζικου Ωροσκόπιου όταν τους αγκαλιάσει ένα άτομο του αντίθετου φίλου από αυτούς.. Έτσι λοιπόν η Τohru ζει με την οικογένεια βρισκόμενη σε μια διαμάχη μεταξύ των αντιπάλων ζωδίων της οικογένειας και επιβαρυμένη με αυτό το μυστικό!! Στο πρόσωπο της Tohru η οικογένεια Sohma βρίσκει την ηρεμία καθώς είναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα γεμάτη αγάπη για την ζωή!!


Posted ImagePosted ImagePosted Image
Posted ImagePosted ImagePosted Image


Το Fruits Basket αποτελεί ένα πολύ ωραίο anime με μια γλυκιά υπόθεση.. Βλέποντας το θα σας έρθουν στο μυαλό πράγματα τα οποία σας απασχολούν ή σας απασχολούσαν.. Θα συναντήσετε στιγμές που θα σας κάνουν να γελάσετε αλλά και στιγμές που θα στενοχωρηθείτε και ίσως σας ξεφύγει και κάποιο δάκρυ :cry:
Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι το anime παίχτηκε στο TV Tokyo της Ιαπωνίας(κανάλι που έχει παρουσιάσει στον αέρα πολλά anime όπως Serial Experiment Lain,FMA). Eπίσης το Fruits Basket υπάρχει και σε manga, το οποίο φυσικά προηγήθηκε απο το anime, από τον Natsuki Takaya. Οι σειρές του Fruits Basket ακολουθούν το manga μέχρι το τέλος του 8ου τόμου και παρουσιάζει όσους χαρακτήρες διακρίνουμε μέχρι εκείνο το σημείο.

Posted Image

Τώρα όσον αναφορά το animation και το design δεν θα τα χαρακτήριζα ως ιδιαίτερα. Διακρίνουμε έναν απλό τρόπο σχεδιασμού, γεμάτο φυσικότητα, ικανοποιητικό, αφού και οι αντιδράσεις και οι εκφράσεις τους είναι καλά αποδομένες!!
Επίσης ο ήχος έχει καλές βάσεις, ακούμε σε πολλές σκηνές μελοδραματικούς αλλά χαρούμενους ήχους συνάμα που ταιριάζουν με την εκάστοτε κατάσταση των πρωταγωνιστών.. Επίσης και οι φωνές των πρωταγωνιστών(μιλάμε για ένα group περίπου 50 ανθρώπων που χάρισαν την φωνή τους), παρουσιάζουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα!!

Posted ImagePosted ImagePosted Image
Posted ImagePosted ImagePosted Image

Τέλος για να μην σας κουράζω με τα πολλά μπλα μπλα, αν και αποτελεί κυρίως ένα shojo, μπουρούν εύκολα να το δουν και αγόρια θεατές.. Όσοι/σες λοιπόν δεν το έχετε δεί ακόμη τσιμπήστε το από εδώ:
Πραγματικά αξίζει!!! :drinks:

By Luffy88 for the .aNiMe//GR Review Project...

#2 Sparda

Sparda

    ~ C.C. is win ~

  • Members
  • 697 posts

Posted 04 February 2007 - 14:55

Πολύ συμπαθητικό anime^^
Το είδα πριν λίγα χρόνια και τότε που το τελείωσα μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Προσφέρει πολύ ικανοποιητική ανάπτυξη των χαρακτήρων καθώς και αρκετά γεγονότα από το παρελθόν τους για να μας βοηθήσει να τους κατανοήσουμε καλύτερα(πράγμα που γενικά σε ιστορίες μου αρέσει πολύ). Οι fan του είδους θα το λατρέψουν πιστεύω γιατί ακόμα και αφού το έχεις δει βλέπεται ευχάριστα.

Spoiler:


Posted Image


#3 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 22 February 2007 - 16:24

Μπράβο Luffy μου αρέσουν πολύ τα reviews σου.

#4 NotaniceGuy

NotaniceGuy

    Anime Newbie

  • Members
  • 54 posts

Posted 06 March 2007 - 01:16

Το συγκεκριμένο anime μπορώ να πω οτι βλέπεται αρκετά ευχάριστα. Έχει μικρό αριθμο΄επεισοδίων και αρκετές κωμικές σκηνές. Στον τομεα του romance δεν βλέπουμε και ιδιαίτερη εξέλιξη αλλά όλο και κάτι παραπάνω μας δίνει. Οι χαρακτήρες της σειράς είναι είτε τίγκα μανιοκαταθλιπτικοί είτε ενεργητικοί και χαρούμενοι μέχρι αηδίας, αλλά ο καθένας κρύβει πίσω του μια ωραία ιστορία. Τώρα αμα το δείς θα αναρωτιέσαι ποιοι από τους χαρακτήρες είναι απλά gay και ποιοί ξεφωνιμένες γιατί για κάποιο λόγο αρκετοί θέλουν να ντύνονται με γυναικεία ρούχα (*Δεν μπόρεσα να καταλάβω ακριβώς το γιατί). Ξεκινάει κάπως μετρια αλλά μετά πέρνει τα πάνω του, είναι μια ωραία σειρά και αμα την δείτε μην βιάζεσται να κρίνεται το φύλλο από το σχέδιο, δεν φαντάζεσται πόσες φορές νόμιζα ότι ο χαρακτηρας ήταν κοπέλα και κατέληγε να είναι άντρας.

#5 Animesuki

Animesuki

    Black Butler Lover.

  • Members
  • 379 posts

Posted 07 September 2007 - 08:30

Το Fruits basket ειναι οντως πολλυ ωραιο ανιμε.Εχω παρακολουθησει ολα τα επεισοδια της σειρας και εχω αρκετα τευχη του manga.Mου αρεσει που εχει μεσα πολλα bishounen.Tο αγαπημενο μου bishounen ειναι ο Ritsu.:lovulovu:
Ειναι μια απ'της αγαπημενες μου σειρες ανιμε και μανγκα.:wooi2:

Eπισης το fruits basket ειναι απο ΤΗΝ Τakaya Natsuki:thatsit:.:byejg9:

#6 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 07 September 2007 - 12:38

Βλέπεται ευχάριστα αλλά καμιά σχέση με το uber manga έτσι.

#7 stainless

stainless

    Sutenresusei

  • Members
  • 88 posts

Posted 07 September 2007 - 13:27

Εντάξει, δεν είναι και για να κόβεις φλέβα. Είναι ένα καλό anime, όχι κάτι παραπάνω.

#8 daylight

daylight

    Starting...

  • Members
  • 2 posts

Posted 25 September 2007 - 22:55

Πολύ ωραίο το review σου !!Το fruits basket αρέσει και σε μένα πάρα πολύ αλλα προτιμώ το manga...νομίζω ότι στο anime δεν έχουν αποδοθει με την καλύτερη ακρίβεια οι χαρακτήρες ( όπως π.χ οι λεπτομέρειες στα μαλλια ή ακόμα και οι αναλογίες του προσώπου) γι'αυτό και απο αποψη σχεδιου δεν μου πολυάρεσε...παρόλα αυτά ακολουθει με μεγάλη ακρίβεια τόσο τη ροή όσο και την σκηνοθεσία του manga .
Τώρα ίσως αυτά τα λέω γιατι διάβασα πρώτα το manga και είδα μετα το anime αλλα επιμένω ότι το anime θα μπορούσε να γίνει καλύτερο...

#9 Balsa-san

Balsa-san

    bored to write english

  • Members
  • 62 posts

Posted 26 September 2007 - 07:21

Good enough as anime,with very nice story and characters,but not even close as amazing as the manga-i didnt like some voices,artwork etc.Plus looks kinda incomplete also at the end(manga is 23 volumes now hehe,its realesed till 21 in italy,really wonderfull ^_^)
Posted ImageDanzai no hana Guilty sky....

#10 Animesuki

Animesuki

    Black Butler Lover.

  • Members
  • 379 posts

Posted 05 December 2007 - 16:43

Εντάξει, δεν είναι και για να κόβεις φλέβα. Είναι ένα καλό anime, όχι κάτι παραπάνω.

Το ξερεις ομως οτι στην Αμερικη και σε αλλες χωρες βγαινει πρωτο στις πωλησεις των shoujo manga????:nosey:

#11 krepoula

krepoula

    Starting...

  • Members
  • 9 posts

Posted 09 March 2010 - 22:10

Το εχω βαλει εδω και καιρο στο ματι και σκοπευω να το κατεβασω! Ξερει κανεις αν το εχει μεταφρασει κανενα site;

#12 Aena

Aena

    Anime Freak

  • Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 18 February 2014 - 00:10

Ένα από τα αγαπημένα μου anime, που το βλέπω ξανά και ξανά!! Φυσικά δεν μπόρεσα να μην διαβάσω και το manga, που σε ταξιδεύει. Υπέροχο και αυτό (το έχω διαβάσει 4 φορές).


30w46c0.jpg