Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * - - - 2 votes

Ελληνας μανγκακα;;;


  • Please log in to reply
256 replies to this topic

#256 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

    The soviet petrolhead

  • Members
  • 81 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 28 December 2017 - 17:12

Ναι εννοώ εκτός Ιαπωνίας, δηλαδή το φανταζόμουν να κάνω πχ μια ιστορία και ας πούμε οι χαρακτήρες να έχουν στοιχεία manga

 

Δες πχ τη μαυρη φουστανελα , ο δημιουργος της αποκαλει το κομικ βουκολικο μανγκα , το αποτελεσμα βγηκε παρα πολυ καλο ειναι κομικ βεβαια και οχι μανγκα


Edited by Nikolai_Karapetsov, 28 December 2017 - 17:12.


#257 firemike

firemike

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 14 May 2021 - 22:43

καλησπέρα  στο chat από έμενα άπλα ψάχνω για ένα σχεδιαστή την ιστορία την φτιάχνω εγώ και έχω σχεδόν τελείωση γύρο στα 2 chapters θα ήθελα αν κάποιος ενδιαφέρεται να μου το πει και να μιλήσουμε εγώ το κανό για τη το γουστάρω άσχημα (δλδ για την καύλα μου) φυσικά και θα ύπαρξη χρηματική ανταμοιβή άλλα όχι Υψηλή γιατί και εγώ άπλα είμαι ένας εργαζόμενος του βασικού  και άπλα το έχω βάλει σαν στόχο :gotit:  :8):  :sleepy: