Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 3 votes

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?


  • Please log in to reply
1121 replies to this topic

#1111 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 November 2012 - 20:43

ehm guys? On topic pls. :D Τα περιττά post σβήστηκαν για συζήτηση επί της σειράς απευθυνθείτε στο αντίστοιχο thread. :D

#1112 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 18 November 2012 - 21:01

Wow, you so cool, judge me pree. Αναρωτιέμαι τι σκέφτεστε όσοι απαντάτε έτσι. O wait, δε σκέφτεστε, είστε 15.


Ε; Δηλαδή οι 15χρονοι δεν μπορούν να σκεφτούν. Μάλιστα. Επίσης, κατά την γνώμη σου η ηλιθιότητα, η ανωριμότητα και η βλακεία δεν μπορούν να κατέχονται από κάποιον ενήλικα, ας πούμε...

Μην είσαι προσβλητικός απέναντι σε μια νεότερη ομάδα ανθρώπων και μελών του φόρουμ.

Edited by Keito, 18 November 2012 - 21:04.


#1113 Zouhan

Zouhan

    業火に鋼鉄

  • Members
  • 397 posts

Posted 18 November 2012 - 23:22

Ε; Δηλαδή οι 15χρονοι δεν μπορούν να σκεφτούν. Μάλιστα. Επίσης, κατά την γνώμη σου η ηλιθιότητα, η ανωριμότητα και η βλακεία δεν μπορούν να κατέχονται από κάποιον ενήλικα, ας πούμε...

Μην είσαι προσβλητικός απέναντι σε μια νεότερη ομάδα ανθρώπων και μελών του φόρουμ.


Το σκέφτηκα ότι είπα βλακεία και είπα να το κάνω εδιτ, αλλά μου φάνηκε πολύ τσατσιά και είπα να το αφήσω για posterity (έτσι και αλλιώς ξέρω 15 χρονους που σκέφτονται). Ζητώ συγγνώμη για το σχόλιο μου.
Αλλά δεν ζητώ συγνώμη για το ότι θεωρώ πως το comment του firippu ήταν απερίσκεπτο. Αν γράφει κανείς μια τέτοια εξτρίμ άποψη, περιμένω και τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να την διατηρεί.

Edited by Aiorral, 18 November 2012 - 23:23.


#1114 hgatakoskylos

hgatakoskylos

    Anime Fan

  • Members
  • 139 posts

Posted 12 August 2014 - 22:51

Χμμ, εδώ που τα λέμε, ποτέ δε φαντάστηκα ότι στο συγκεκριμένο θρεντ θα περιέχονταν ορισμένες τόσο ενδιαφέρουσες αναρτήσεις!

Αφού αυτή την περίοδο βλέπω κι εγώ τη σειρά, ας απαν΄τήσω κι εγώ.

Πραγματικά δεν ξέρω! Η πρώτη μου αντίδραση είναι "όχι"  αλλά με κάποιους πολιτικούς παράγοντες, θα μπορούσε να μπει κανείς στο πειρασμό! Όμως, και να γινόταν κάτι τέτοιο, ποιος μου λέει ότι δεν θα εχόταν κάποιος χειρότερος στη θέση του; Εξάλλου, θεωρώ ότι όσο καλές προθέσεις κι αν έχει κάποιος αρχικά, αν υπήρχε κάτι τέτοιο και το χρησιμοποιούσε, έστω μια φορά μετά... δεν θα υπήρχε γυρισμός! Η μέθη της εξουσίας και η αίσθηση ότι μπορεί να ελέγξει τον κόσμο θα τον τρέλλαινε και θα συνέχιζε τους φόνους. Εξάλλου, από μια στιγμή και μετά θα υπήρχαν σίγουρα και φόνοι αθώων για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό.

Και μην θεωρείτε το Light επαναστάτη! Ναι μεν μιλάει, ακόμη και στο τραγούδι, για έναν καινούριο κόσμο, αλλά είναι απλώς, κατ' εμέ, σπασμωδικές προσπάθειες να ελέγξει κάτι που απλώς δεν ελέγχεται, δηλαδή την ανθρώπινη φύση και τη μοίρα του κόσμου. Εξ' άλλου, για την αλλαγή μιας χώρας (για να μιλήσουμε κάπως πιο προσγειωμένα) απαιτούνται συλλογικές επαναστάσεις, ενώ αντίθετα οι ατομικές δεν ωφελούν(ακόμη κι αν δεν χρησιμοποιούν μαγικά τεφτέρια). Επίσης, ας έχουμε στο νου μας ότι, ιστορικά πολλές ουτοπίες, όταν εφαρμόστηκαν, οδήγησαν σε πιο απάνθρωπα συστήματα από αυτά που αντικατέστησαν



#1115 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 12 August 2014 - 22:57

Oι πολιτικοι εχουν καταντισει πιονια, σκοτοσε οσους θες, δεν θα αλαξει και ειδιετερα η κατασταση ...
Προσωπικα ουτε εγω νομιζω οτι θα το χρησιμοποιουσα και δεν θυμαμαι καν αν εχω ξαναγραψει σ αυτο το θρεντ αλλα δεν πειραζει. Σιγουρα βεβαια θα εμπαινα κιεγω στον πειρασμο, οπιος και οποιοσδηποτε ανθρωπος, μια τετοια δυναμη ειναι και λιγο αναγκαιο κακο απτην φυση μας την ιδια που θας μας εκανε να αληλοφαγωνομαστε. Αν πεφτανε ξαφνικα πολλα ντεθ νοους ειμαι σκεδον σιγουρος οτι θα ηταν κιο καλυτερος τροπος για την αυτοεξοντοση μας. Ελαχιστοι θα ειχαν την δυναμη να πουνε οχι δεν θα το χρησιμοποιησω σε καννεναν οτι κιαν μου πει η μου κανει.
フカフカ

#1116 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 13 August 2014 - 08:37

Πάνω σε αυτά που έγραψε hgatakoskulos, αν και συμφωνώ με τα περισσότερα θα διαφωνήσω ως προς την ανθρώπινη φύση. Θεωρώ ότι φυσικά και ελέγχεται, απόδειξη αυτού οι οργανωμένες ανθρώπινες κοινωνίες σε αντίθεση με έναν δασώδη βίο.


Edited by 1451, 13 August 2014 - 08:38.


#1117 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 posts

Posted 13 August 2014 - 22:02

Εγώ θα το χρησιμοποιούσα προς όφελος μου θα πήγαινα σε κάποια μαφία/πολιτική/μεγαλοεταιρεία και θα τους έλεγα τόσα και θα εξαλείψω τον περιττό ανταγωνισμό και μετά από αυτό θα είχα χρήματα για την υπόλοιπη ζωή μου. Τον πρώτο καιρό θα ζούσα πλουσιοπάροχα στην έπαυλη μου βλέποντας  anime/manga, τρώγοντας τα πιο νόστιμα φαγητά του κόσμου και έχοντας τις πιο όμορφες escort για παρέα αλλά σίγα σιγά θα σταμάταγα γιατί δεν ήθελα πολύ την  ανθρώπινη επαφή(και δεν άντεχα την γκρίνια of mai waifu).Μετά από κάποιον καιρό θα άρχιζα να νοιώθω έναν κόμπο στο στήθος αλλά δεν θα έδινα πολλή σημασία και θα συνέχιζα να απολαμβάνω τις σαρκικές απολαύσεις και τα copies από blu rays/manga των αγαπημένων μου σειρών. Σιγά σιγά  θα συνειδητοποιούσα ότι αυτός ο πόνος ήταν οι τύψεις για τις πράξεις μου και θα προσπαθούσα να κλειδώσω αυτόν τον πόνο στα βάθη της ψυχής μου  μέσω του αλκοόλ/ναρκωτικών και νέων chapter one piece.Αλλά μάταια ο πόνος γινόταν όλο και όλο πιο δυνατός και μόνη διέξοδος μου ήτανε 5 λεπτά κάθε Τετάρτη(το arc κορυφώνεται, took you long enough Oda).Μετά από μία κοπιαστική και υπερανθρώπινη προσπάθεια να μείνω sober ώστε να ευχαριστηθώ το νέο chapter και μετά από  έναν συναρπαστικό τέτοιο chapter η άκρη του ματιού μου πιάνει στην τελευταία σελίδα να γράφει με μικρά γράμματα  one piece will be on a break starting next week. Αυτό ήτανε …σαν χείμαρρος όλα τα αρνητικά συναισθήματα που είχα κλειδώσει μέσα μου σπάνε τα νοητικά δεσμά τους και κατακλύζουν το μυαλό και τις σκέψεις μου ξαφνικά τρέχω στην αποθήκη να βρω ένα  σχοινί. Αφού έχω τυλίξει το σχοινί γύρω από το λαιμό μου παίρνοντας μια βαθιά ανάσα πηδάω από την καρέκλα καθώς όμως ζω τις τελευταίες μου στιγμές στον μάταιο τούτο κόσμο μια φωνή βγαίνει από τα βάθη της ψυχής και φωνάζει  I want to live. Ξαφνικά όλη η ζωή μου περνάει σαν ταινία φαντασίας από μπροστά μου και η θέληση μου για ζωή αναζωπυρώνεται όσο ποτέ άλλοτε και σαν από θαύμα ο πολυέλαιος σπάει(είχα γίνει βουβάλι από το φαί και το καθισιό) και βρίσκομαι στο πάτωμα σε εμβρυακή στάση να κλαίω σα μωρό παιδί και να μουρμουρίζω θα αλλάξω  θα αλλάξω θα αλλάξω. Καθώς σηκώνομαι ακούω κάτι να σπάει και βλέπω από το παράθυρο ένα άγνωστο άντρα ντυμένο στα μαύρα να λέει τελικά πρέπει να λερώσω τα χέρια μου και καθώς χαμογελώ αυτός φυτεύει μια σφαίρα στο κεφάλι μου. Μετά από κάποιες μέρες η καθαρίστρια βρίσκει το νεκρό σώμα μου και δίπλα ένα  dakimakura  βρεγμένο γύρω από τα μάτια.


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#1118 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 10 June 2017 - 18:20

Λοιπόν παιχνιδάκι ωραίο για να βγάλετε το άχτη σας, εκεί που αραζετε το φορουμ πεφτει απο τον ουρανο ενα καινούργιο τόπικ απο τον Scarlet D. οι κανονες σε αυτό το τόπικ είναι ίδιοι με το death note, βαριεμαι να τους γραφω. Γραφεις το ομομα καποιου, προεραιτικα το πότε και το πως, δεν χρειαζεται να ειναι αληθινο ατομο, παει και για φανταστικους χαρακτηρες...

 

πχ..

 

Να πεθανει η καργια η Big mom απο καρδιακο σε 1 τσαπτερ απο τωρα...



#1119 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 June 2017 - 20:07

Topics merged. 

Παίδες κάντε ένα search πρώτα με δύο τρεις παραλλαγές της κύριας λέξης (in this case Death Note) για να αποφύγουμε τα διπλότυπα. 



#1120 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 10 June 2017 - 20:17

οπως και με το τοπικ με τα devil ftuits, αυτο ακριβως εκανα, αλλα μαλλον δεν το ειδα επειδη εχει τοσες σελιδες, θα ψαχνω πιο προσεκτικα, οπως και να χει ηταν ενα ωραιο τοπικ που επρεπε να αναστηθει 

 

edit: τωρα το ειδα, αυτο το τοπικ δεν εχει και τοσο πολυ να κανει με αυτο που ζηταω, εδω ειναι και καλα ηθικη συζητηση για το αν θα επρεπε να χρησιμοποιησεις το death note η οχι ενω εγω το εκανα σε φαση παιχνιδι για να σκοτωνεις πολιτικους, χαρακτηρες απο αλλα anime κτλ 


Edited by Scarlet D., 10 June 2017 - 20:30.


#1121 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 11 June 2017 - 07:40

Κρίμα είναι οι άνθρωποι γιατί να τους σκοτώσεις κι αυτοί το ψωμί τους βγάζουν. Εγώ αναρωτιέμαι αν θα μπορούσες να σκοτώσεις κάποιο ζώο για παράδειγμα αρκούδα ή πίθηκο που έχουν όνομα. Λογικά λειτουργεί καί πάνω τους αλλά θα ήταν περιορισμένα τα πράγματα που θα μπορούσες να τα βάλεις να κάνουν πριν πεθάνουν.


Edited by 1451, 11 June 2017 - 07:40.


#1122 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 11 June 2017 - 15:17

Κρίμα είναι οι άνθρωποι γιατί να τους σκοτώσεις κι αυτοί το ψωμί τους βγάζουν. Εγώ αναρωτιέμαι αν θα μπορούσες να σκοτώσεις κάποιο ζώο για παράδειγμα αρκούδα ή πίθηκο που έχουν όνομα. Λογικά λειτουργεί καί πάνω τους αλλά θα ήταν περιορισμένα τα πράγματα που θα μπορούσες να τα βάλεις να κάνουν πριν πεθάνουν.

και γι αυτο ακριβως το παιχνιδι μου δεν ειχε καμια σχεση με το φιλοσοφικο ψαξιμο που μου κανατε merge το τοπικ... τερμα τα παραπονα, αφου το τοπικ εφαγε revive ας παω με τα νερα του

 

Θα ειμαι ειλικρινης, θα το χρησιμοποιουσα με το παραπανο. Για σκεφτειτε λιγο. Ατομα σαν τον L δεν υπαρχουν στον κοσμο που ζουμε και ενα βιβλιο το οποιο σκοτωνει οποτε θελεις οπου θελει και οποιον θελεις ειναι το τελειο "wtf is happening here" στον κοσμο των detectives. Φυσικα δεν θα σκοτωνα ανθρωπους που μπηκαν φυλακη μονο για ενα μικρο εγγλημα οπως κλοπη αλλα αν σκοτωναμε ετσι τους λεχριτες που μας κοροιδευουν πισω απο τοτε, ναι, σκληρη μεν καταδικη, αλλα δικαιη