Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Είμαστε δυοοοό...ειμάστε τρείςςς.....:)


  • This topic is locked This topic is locked
16 replies to this topic

#16 Luffy88

Luffy88

    mpafanakos^^

  • Members
  • 104 posts

Posted 15 January 2007 - 01:49

'Εγινα μέλος το καλοκαίρι και έχω κολήσει.. πραγματικά απο ένα ''μοναχικό'' forum στην αρχή έφτασε στα 1000, κάτι που αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία!!
Να δώσω συγχαρητήρια στους Admins και τους Moderators που έχουν κάνει φοβερή δουλειά.. Επίσης ένα μπράβο και σε όλα τα μέλη που κρατάν αυτό το forum ψηλά!!!
Άντε και εις ανώτερα!!!! :drinks:
Posted Image

#17 tromb1

tromb1

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 15 January 2007 - 21:00

Και εγώ σαν πολύ νέο μέλος του φόρουμ που είμαι, βλέπω ότι όχι μόνο έχει πολύ μέλον ακόμα, αλλά ότι έιναι ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα φόρουμ στην επικαιρότητα του διαδικτύου αυτή τη στιγμή ! :greece:
Καλή σας και καλή μας συνέχεια ! :thumbup: