Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Όταν διαλέγετε τα anime που θα δείτε...


  • Please log in to reply
65 replies to this topic

Poll: Όταν διαλέγετε τα anime που θα δείτε, πόσο συχνα τα διαλέγετε με βάση τη φήμη τους; (193 member(s) have cast votes)

Όταν διαλέγετε τα anime που θα δείτε, πόσο συχνα τα διαλέγετε με βάση τη φήμη τους;

  1. Σχεδόν ποτέ (28 votes [20.14%] - View)

    Percentage of vote: 20.14%

  2. Λίγες φορές (40 votes [28.78%] - View)

    Percentage of vote: 28.78%

  3. 50/50 (37 votes [26.62%] - View)

    Percentage of vote: 26.62%

  4. Συνήθως (25 votes [17.99%] - View)

    Percentage of vote: 17.99%

  5. Σχεδόν πάντα (9 votes [6.47%] - View)

    Percentage of vote: 6.47%

Vote Guests cannot vote

#61 VitsioMan

VitsioMan

    Nosferatu_ZER0

  • Members
  • 28 posts

Posted 16 December 2011 - 02:05

Όταν μία σειρά έχει καλή φήμη με τραβάει περισσότερο να την checkaro, λόγο φήμης είδα το code geass, το death note, το fma brotherhood κ.α. όχι επειδή με τράβηξε κάτι πάνω τους και σίγουρα ήταν πολύ καλές σειρές. Βλέπω όμως και σειρές που με τραβάνε να τις δω οπότε ψήφισα 50-50
Posted Image

#62 Adventurer

Adventurer

    Αιώνιος φοιτητής

  • Members
  • 2,983 posts

Posted 16 December 2011 - 02:36

Μερικες φορες. Γενικα το γουστο μου ειναι αρκετα διαφορετικο απο αυτο των περισσοτερων οποτε εξ'ορισμου δεν εχει νοημα να βλεπω δημοφιλεις σειρες, αλλα αν μια σειρα ακουγεται παρ πολυ, ιδιως στον κυκλο των φιλων μου, θα φροντισω να ρωτησω τι παιζει με αυτην, και αν μου φανουν ενδιαφεροντα αυτα που ακουω θα τη δω.
Posted Image

#63 mjj

mjj

    Anime Fan

  • Members
  • 213 posts

Posted 18 December 2011 - 23:51

λιγες φορες,αρχικα οταν ξεκινησα το elfen lied ειδα ενα σχολιο περι horror anime και ειπα τελος θα το δω χωρις να δω πλοκη μονον απο εικονες :P και το bleach το ξεκινησα γτ το κατατασαν με το naruto-one piece τα οποια στην αρχη δεν μου αρεσαν....αλλα μετα χυμα στο κυμα και 1 χρονο αργοτερα κοιταγα και κριτικες σε διαφορα σάιτς και αποφασιζα αν θα δω ή οχι κατι,τωρα παλι χυμα στο κυμα τα διαλεγω χωρις να κοιταω τις γνωμες των αλλων!

#64 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 19 December 2011 - 22:14

Γενικότερα όταν ψάχνω για νέους τίτλους η ακολουθία πάει κάπως έτσι.
Εικόνα > Αν μου τραβήξει το ενδιαφέρον κοιτάζω υπόθεση > αν μου αρέσει η υπόθεση κοιτάξω genre / tags (ή και αντίστροφα), διαφορετικά την κάνω με ελαφρά και πάω στον επόμενο τίτλο.

Πολλές φορές τυχαίνει να κοιτάξω και τα similars τίτλων που μου έχουν αρέσει. Ποτέ δεν κοιτάζω τους λόγους που τα έχουν προτείνει παρόλα αυτά γιατί έχω πέσει σε κάτι γελοίους λόγους, οπότε ανοίξω και διαβάζω τις υποθέσεις όσων δεν έξω ξαναπετύχει σαν τίτλους και όντως φαίνονται να είναι όμοιοι.

Προτάσεις δεν ακούω στα τυφλά ποτέ, εκτός κι αν τις κάνει η αδερφή μου. Τα άτομα που εμπιστεύομαι για προτάσεις ελπίζοντας για κάτι καλό δεν ξεπερνάνε τα δάχτυλα του ενός χεριού κι αυτό είτε γιατί έχουμε κοινό γούστο είτε επειδή μου έχουν προτείνει κάτι που μου άρεσε το παρελθόν.

ySss0UF.jpg


#65 valadorn

valadorn

    Fantasiac

  • Members
  • 378 posts

Posted 21 December 2011 - 20:01

Αν ενα anime εχει τραβηξει τα φωτα πανω του θα του ριξω μια ματια και θα του δωσω μια ευκαιρια, τωρα αν θα το συνεχισω ειναι αλλο θεμα!
Απο κει και περα οτι μου αρεσει απο αποψη υποθεσης κυριως...

#66 kalliniki

kalliniki

    Anime Newbie

  • Members
  • 181 posts

Posted 21 December 2011 - 21:27

Σχεδόν ποτέ δεν παρακολουθώ άνιμε που μου προτείνουν άλλοι ή και αν είναι πολλοί γνωστά...
Πάντα διαβάω πρώτα την περίληψη της σειράς και αν μου αρέσει ο σχεδιασμός των χαρακτήρων!
Posted Image