Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ranma 1/2 (2024)

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 215 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2024 - 19:53

Καπως περιμενα να υπαρχει ηδη θεμα για το παλιο Ranma 1/2, μου κανει εντυπωση που δεν βρηκα τιποτα στην αναζητηση. Τεσπα.

artworks-spe2Qhzsnou3LW8T-MZ22Hw-t500x50

Βλεπω το καινουριο remake του Ranma 1/2 και μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο οσο περιμενα. d5f02ecd.gif

Κατ'αρχην νομιζω πως ολοι πανω κατω ξερουμε τι ειναι το Ranma 1/2, αλλα για να ειναι πιο ολοκληρο το θεμα ας κανω μια περιληψη την υποθεση.

Δεκαετια του 80, ειναι λοιπον ο νεαρος Ranma Saotome και η νεαρη Akane Tendo, και οι δυο ασσοι στις πολεμικες τεχνες, και τους προξενευουν μεταξυ τους οι πατεραδες τους για να ενωσουν τα dojo τους. Φυσικα αυτο δεν αρεσει ουτε στον Ranma ουτε στην Akane, που δεν δειχνουν να συμπαθουν ιδιαιτερα ο ενας τον αλλον.

Α και ο Ranma τυχαινει να εχει πεσει σε μια καταραμενη λιμνη και απο τοτε μεταμορφωνεται σε κοριτσι όποτε βρεχεται.

Το ροστερ επισης εχει παρα πολλους ενδιαφεροντες χαρακτηρες, ο καθε ενας με τη δικη του λοξα.

Κωμωδια πολεμικων τεχνων λοιπον απο manga του '80/'90 δια χειρος Rumiko Takahashi, και ενα απο τα πλεον κλασικα anime των '90s, γινεται συγχρονο remake όπως εγινε πριν λιγα χρονια και το Urusei Yatsura, επισης της Rumiko Takahashi.

Το remake ειναι αρκετα διαφορετικο στυλιστικα απο το παλιο anime. Ενω το animation ειναι πολυ καλο μου φαινεται λιγο ακαμπτο σε σχεση με το ποσο πιο εκφραστικο και ελαστικο ηταν το οριτζιναλ, μου αρεσει παρα πολυ ομως πώς παιζει με τα χρωματα, και γενικα οπτικα ειναι ομορφο στο ματι και κανει κατι δικο του.

Μου αρεσει πολυ επισης που οι ηθοποιοι που δινουν τις φωνες τους ειναι οι ιδιοι απο το παλιο anime, αν και σε μια φαση που μιλαγε η Nabiki το αυτι μου επιασε για μια στιγμη τη διαφορα ηλικιας. (η Nabiki τα εσπαγε απο παντα μπαϊ δε γουεϊ - Nabiki supremacy!)

Εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε που ειδα το οριτζιναλ οπότε δεν το θυμαμαι παρα πολυ καλα, αλλα νομιζω οι ιστοριες ειναι ακριβης μεταφορα, ισως πιο συμπιεσμενες χωρις ομως να βιαζεται αρκετα ωστε να φαινεται.

Δεν νομιζω λοιπον πως το remake κανει κατι πολυ διαφορετικο απο το παλιο anime, γενικα ειναι θα ελεγα κατωτερο του σχεδον σε ολα, αλλα δεν ειναι και καθολου κακο απο μονο του οπότε χαιρομαι που υπαρχει. Αν μαλιστα ωθησει και καποιους νεωτερους που δεν εχουν δει το παλιο να το αναζητησουν και να του ριξουν μια ματια καθως εχει πολυ περισσοτερα επεισοδια, ή ισως να διαβασουν το manga, μονο καλο ειναι αυτο. 04a97f13.gif

Επισης μου αρεσει παρα πολυ και το τραγουδακι του opening. yahoo.gif

Youtube Video

Ως τωρα εχουν βγει 10 επεισοδια, ενω εχουν γιναι leak και το 11 και το 12 για τους ανυπομονους.

Μπορειτε να το δειτε στο netflix.

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 13 Δεκέμβριος 2024 - 22:36

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#2 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.773 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2024 - 10:30

Ξέρεις κάτι για ποιο λόγο το κάνανε αυτό; Δεν έχω δει το παλιό, το οποίο θέλω να δω και τώρα θα πρέπει να δω και το καινούργιο απλά πιο μετά ώστε να έχω πρόλαβε να ξεχάσει το παλιό. Ανιμε σιριουζ μπισνεζ.
rsrGbGx.gif

#3 maarinos

maarinos

Anime Freak

• Members
  • 332 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2024 - 21:37

Σαν επαναπροβολή  με τη σημερινή τεχνολογία στο animation και στον ήχο

Χωρίς να ξέρω ότι έχει βγει urusei yatsura του 2022 έκατσα να δω του 1981, δεν παλευόταν λόγω έντονων χρωμάτων ο ήχος έκανα σαν πως να το πω "σαν αλουμινόχαρτο" λόγω παλιάς τεχνολογίας με τα μηχανήματα που χρησιμοποιούσαν

Άντε να δω επιτέλους  πότε  θα κάνουν και το Καμπαμαρού