Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Crunchyroll Expo 2022


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 04 August 2022 - 21:49

Για όσους δεν το ξέρουν, αύριο και για 3 μέρες θα γίνει το crunchyroll expo.

 

Πέρυσι το είχαν κάνει 100% online λόγο της πανδημίας, φέτος θα είναι hybrid event, Πέρυσι είχε κάποια ενδιαφέροντα βιντεάκια και ενδεχομένως να έχει και αυτήν την χρονιά. Το πιο πιθανό δεν θα είναι διαθέσιμα μετά το event όποτε αν σας ενδιαφέρει θα πρέπει να τα δείτε τώρα.

 

Εντάξει anime events υπάρχουν πολλά αλλά επειδή γίνεται και online, νομίζω αξίζει να του ρίξετε μια ματιά αν σας ενδιαφέρει η ιδέα.

 


phmava.php

#2 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 04 August 2022 - 22:09

Αυριο μαλιστα θα ανακοινωσουν περισσοτερες πληροφοριες για το ανιμε του chainsaw man ως μερος του expo! Εγω για αυτο ενδιαφερομαι, για τα αλλα βλεπουμε. 


8J90AKf.jpg

that's a dude!