Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

15ο Φεστιβάλ Πολιτιστικών Ομάδων ΦΕΠΑ - 27 με 28 Μαΐου


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 pofepainfo

pofepainfo

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 05 May 2022 - 12:18

 

15ο Φεστιβάλ Πολιτιστικών Ομάδων ΦΕΠΑ... Έρχεται!

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παρασκευή:
Συναυλίες με : Mc Yinka, Franx Panx & Σαλταδόροι, Υπεραστικοί, Νίκος Χριστόπουλος (έντεχνο), Luba Luft / Karoshi (hip-hop), Less thought (Blues Rock)
 
Σάββατο :
Stand up Comedy show με : Αλέξανδρο Πασπαρδάνη, Χριστίνα Βούλγαρη , Μαρία Κουφομανόλη, Κωσταντή Μπίτση
Παραδοσιακό Γλέντι με τους Γκιντίκι
Κρητικό γλέντι με τους : Λαγουδακης Μανώλης, Αλεβιζακης Αλέξης, Μαραγκουδάκης Σταύρος, Πασσος Αλέξανδρος
(περισσότερα ονόματα και ιβεντς σύντομα ....)
 
Το φεστιβάλ αυτό, που αποτελεί γεγονός δεδομένο πια για τις γύρω γειτονιές, προετοιμάζεται κάθε χρόνο μόνο με τον κόπο και το μεράκι των μελών των Πολιτιστικών Ομάδων. Δεν είναι τυχαία η επιλογή να έχει ελεύθερη είσοδο και τιμές κόστους, ώστε να μπορούν όλες και όλοι να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν φθηνά μέσα στην κρίση. Περιλαμβάνει δρώμενα που προάγουν τον πολιτισμό όπως τον αντιλαμβανόμαστε και τον θέλουμε εμείς, κόντρα σε όσα προάγει η κυρίαρχη αντίληψη. Η προσπάθεια αυτή γίνεται αλληλέγγυα και αυτοοργανωμένα, τόσο από οικότροφους και μη - μέλη των ομάδων, που το οργανώνουν και το στηρίζουν, όσο και από καλλιτέχνες που μας στηρίζουν και έρχονται αφιλοκερδώς. Περιλαμβάνει, επίσης, συζητήσεις, περίπτερα ενημέρωσης, παιδικό πρόγραμμα και βιβλιοπωλείο.
Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που σκοπό έχει να κοινωνικοποιήσει τον χώρο των εστιών και να αναδείξει ότι οι συλλογικές και από τα κάτω προσπάθειες μπορούν να αποτελέσουν μια ουσιαστική και δημιουργική φωνή αντίδρασης στη σύγχρονη εκμεταλλευτική πραγματικότητα.
Κάθε φεστιβάλ είναι αφιερωμένο σε κάποιο επίκαιρο κοινωνικό ζήτημα, το οποίο και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να αναδείξουμε. Για το όχι και τόσο φετινό φεστιβάλ (ύστερα από 3 χρόνια) το αφιέρωμα αφορά την έμφυλη βία και την ισότητα.
Είσοδος από Ταξίλου ή κεντρική πύλη Πανεπιστημιούπολης (Ούλωφ Πάλμε/Υμηττού).

 

 

Σας περιμένουμε!!!!

 

https://fb.me/e/3cHPudgDi



#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 07 May 2022 - 10:19

Ποφεπα καλή επιτυχία αλλά όταν μπαίνεις και μου πετάς ένα σας περιμένουμε και ένα link με σκοτώνεις.

ΡΕ ΠΡΟΣΠΑΘΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

 

Τεσπα, είστε δίπλα στο σπίτι μου θα σας ακούω χαχαχαχα!


rsrGbGx.gif

#3 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 29 May 2022 - 09:56

Ήρθα πήρα και μια μπυριτσα αλλά κάπως ψοφια τα πράγματα, είχαν κάτσει όλοι στα τραπέζια και πλακωνανε τα καλαμάκια που μυριζανε πολύ ωραία αλλά είχα μόλις φάει. Άντε και του χρόνου.
rsrGbGx.gif