Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Jujutsu Kaisen

ξύλο μαγεία mahou shonen

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 26 September 2021 - 19:46

jtCAPSc.png

 

Πέρσι ήταν μαζί με το Demon Slayer το δεύτερο μεγάλο hit της χρονιάς οπότε ένα thread για όσους το έχουν δει ή για κάποιο λόγο δεν το έχουν ακούσει καθόλου.

Υπόθεση ψιλό τυπική shonen, κατάρες, σχολείο, μαθητές με μαγικές δυνάμεις και πολύ δράση.

Βασικά αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι το εξαιρετικό animation. Έχουν πέσει πολλά χρήματα στην παραγωγή κι αυτό φαίνεται.

Studio Mappa υπεύθυνο για την εξαιρετική δουλειά που θα δείτε.

Opening, ending αρκετά kewl με ας πούμε λίγο πιασάρικο ost.

Αν και έχω δει μόνο τα δύο πρώτα επεισόδια, περιμένω να δω τι θα γίνει παρακάτω.

Για κάποιο λόγο μου θυμίζει hunter x hunter the dark version με στοιχεία στο story απο inuyasha (πρέπει να βρούμε όλα τα "κρυσταλάκια"  :canthelp: )

Όλα τα σχετικά links παρακάτω, συν το sneak peak video από μία μάχη που έτυχε να δω πριν από μήνες και ήταν αυτό που με έπεισε να δω την σειρά.

 

Info

https://anidb.net/anime/15275

https://myanimelist.net/anime/40748/Jujutsu_Kaisen_TV

https://en.wikipedia.org/wiki/Jujutsu_Kaisen

 

Sneak peak

Youtube Video

 

Opening

Youtube Video

 

Ending

Youtube Video


rsrGbGx.gif

#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 23 December 2021 - 15:37

Λοιπόν, το τελείωσα σήμερα. Ανάμεικτα συναισθήματα κυρίως γιατί είναι το Naruto με μάγους και teenage χαρακτήρες. Χαχαχαχα.

Τέσπα, animation τρομερό, ειδικά στις μάχες, σε κάνει να θες να δεις τι θα γίνει έστω κι αν ξέρεις ότι στο τέλος θα τις φάει ο φίλος.

Χαρακτήρες ενδιαφέροντες, φυσικά πρωταγωνιστής και δάσκαλος του είναι σπασμένοι μέχρι εκεί που δεν πάει και τέλος είναι όλοι κάτι kewl bishonen. Νόμιζα ότι έβλεπα το Free αλλά με φάπες.

Τεσπα, φυσικά τελειώνει απότομα μιας και που στα 24 πρώτα επεισόδια απλά μάθαμε τους χαρακτήρες και ποιες είναι οι core δυνάμεις τους. Στις επόμενες σεζόν θα γίνουν λογικά τα upgrades και φυσικά η αποκάλυψή του όλου arc.

Ε όλα αυτά κρίνοντας ότι πατάει στα γνωστά tropes που κυριαρχούν στα shonen τα τελευταία 30 χρόνια οπότε το ρεζουμε είναι αυτό, όχι τίποτα τρελό αλλά παραδόξως πολύ φρέσκο. Ελπίζω να βγάζουν νόημα αυτά που λέω.  :wet2:


rsrGbGx.gif

#3 MPVNsf123

MPVNsf123

    Anime Fan

  • Members
  • 140 posts

Posted 23 December 2021 - 18:47

I hate to be that guy, αλλά... Το manga είναι πολύ καλύτερο.

 

BTdTLSa.jpg



#4 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 23 December 2021 - 19:58

Σε ποιο τομέα; Εμένα αυτό που βγάλε η 1η σεζόν είναι ότι το τρέξανε λιγάκι, από την άλλη αν το τρεναρανε θα βαριόμουν. Δεν ξέρω πως γίνεται να συμβαίνουν και τα δύο μαζί αλλά νομίζω οποίος το δει θα έχει το ίδιο συναίσθημα. Πιθανόν γιατί στην ουσία τελείωσαν την σεζόν κάπως ατσαλα. Από είδα στο jump festa ανακοίνωσαν ταινία μάλλον prequel.
rsrGbGx.gif

#5 MPVNsf123

MPVNsf123

    Anime Fan

  • Members
  • 140 posts

Posted 24 December 2021 - 11:24

Θα έλεγα ότι το manga έχει ένα στοιχείο horror που δεν βγαίνει πολύ συχνά στο anime. Επίσης, πολλές φορές το animation/art κάνει τους χαρακτήρες να φαίνονται σαν καρικατούρες. Στην εικόνα που postαρα για παράδειγμα, ο Gojo μοιάζει με πρωταγωνιστή σε Yaoi anime. Πέρα από αυτά, μιας και δεν έχω δει ολόκληρο το anime, δεν μπορώ να εκφράσω πλήρη άποψη.



#6 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 24 December 2021 - 11:29

Προσωπικά αν και το ανέφερα ότι όλοι είναι bishonen ίσα ίσα χάρηκα γιατί προφανώς προσπαθούν να έχουν περάση όχι μόνο στο κλασσικό κοινό που παρακολουθεί ένα shonen.
Τώρα αυτό με τις καρικατούρες το ένιωσα μερικές φορές όταν σε κάποιες σκηνές μάχης είχε κάτι slow mo για ανεβάσουν την ένταση αλλά μου φάνηκαν λίγο υπερβολικά.
rsrGbGx.gif

#7 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 02 February 2023 - 20:33

Τώρα και στα Ελληνικά σινεμά!

 

Youtube Video

 

Από την ίδια εταιρεία που έβγαλε και το One Piece Red.

Κατά πάσα πιθανότητα θα μας έρθουν και οι υπόλοιπες από την παρακάτω σελίδα.

 

https://pieceofmagic.com/anime


rsrGbGx.gif

#8 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 19 November 2023 - 19:15

WTF happened in this episode? (S2E17) Οχι και πως το προηγουμενο πηγαινε πίσω δηλαδή...

 

To ειδα μεν αλλά θα μου παρει λιγακι να το χωνεψω. Προφανως δε θα σποιλαρω αλλά όποτε εμφανιζεται ο Σουκουνα ειναι εγγυημενη απολαυση.

Νομιζω ενα απο τα μη σεναριακά ατού του, ειναι η ανεση με την οποια πηδαει απο μαχες στρατηγικής σε καθαρο πίου πίου, χωρίς να σε αφηνει χαλασμενο. definitely recommended αν καποια ειναι φαν του ειδους :)


stasou%2520mygdala.jpg