Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Lo-Fi playlists/mixes/singles/streams


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 27 July 2021 - 09:30

Όταν βγήκε το Samurai Champloo όσοι είδαν την σειρά κατευθείαν ξεχώρισαν το περίεργο για την εποχή ost που είχε δημιουργήσει ο Nujabes για την σειρά.

Μείγμα από beats, hip hop lyrics, chill out στοιχεία και sampling με την ποιότητα σκόπιμα χαμηλη για να δίνει ένα τόνο νοσταλγίας.

Δεκαπέντε χρόνια μετά ο συνδυασμός ευκολίας στην δημιουργία κομματιών, οι extreme ρυθμοί ζωής και η ανάγκη για χαλάρωση, η μετατροπή των anime σε mainstream μέσο και τέλος η ανάδειξη του video σαν το κυρίαρχο μέσο επικοινωνίας δημιουργούν ένα ρεύμα lo-fi youtube καναλιών που συνδυάζουν το συγκεκριμένο είδος μουσική με anime/manga artwork σε μία escapism αισθητική.

Τέσπα για να μην σας πρίζω και επειδή άρχισα να βαριέμαι να γράφω αν έχετε κάποιo/α playlist/mixes/singles/streams που λιώνετε καθημερινά βάλτε εδώ να ακούσουμε κι εμείς.

Τα τελευταία δύο χρόνια άκουγα συχνά το stream του chilled cow (πλέον lofi girl) αλλά πλέον πατάω όπου έχει ωραία εικονίτσα στο thumbnail.

 

Youtube Video

 

Τις τελευταίες εβδομάδες ακούω μερικές playlist του neotic και chill music, νταξ έχει simsons εικονίτσες αλλά νταξ το ίδιο πράγμα είναι.

 

Youtube Video

 

Youtube Video

 

Σήμερα βρήκα το clovertale που νταξ έχει κάποια kewl beats.

 

Youtube Video


rsrGbGx.gif