Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Till we can party again - Anime music night (by Akai Panda)


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1.106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2021 - 16:39

 
217666851_208452171283815_35934078483523
 
 
 
 
Σε πείσμα των καιρών, αλλά πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας από τον covid-19, οι Akai Panda διοργανώνουν θεματική βραδιά με anime μουσική στο Upside down στου Ψυρρή!
Το Upside Down είναι ένα σχετικά καινούριο μαγαζί, που είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει, και ελπίζουμε να γίνει το καινούριο στέκι μας! Εκτός από την μεγάλη ποικιλία σε ροφήματα, σερβίρει πεντανόστιμα γλυκά, δροσερές γρανίτες, παγωτό, βάφλες, κρέπες, αλλά και παράξενες μπύρες και πολλά πρωτότυπα κοκτέιλ! Στον κατάλογο του υπάρχει κάτι για τον καθένα και πιστέψτε μας, θα σας αρέσουν και με το παραπάνω!
Τα μουσικά ακούσματα θα είναι για ακόμα μια φορά αυτό που έχετε μάθει και αγαπάτε: κυρίως anime opening και ending σε tv size για να παίξουμε όσο μπορούμε περισσότερα, μαζί με κομμάτια από videogames, jpop και jrock και φυσικά θα υπάρχει και visual kei! Όπως πάντα τα τραγούδια θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα βίντεο που θα προβάλλονται από προτζέκτορα! Στις μουσικές επιλογές ο namida! Στον τοίχο της εκδήλωσης θα υπάρχει ποστ κάτω από το οποίο μπορείτε να ποστάρετε τα requests σας!
Επειδή κάποιο μπορεί να ανησυχούν, το κατάστημα τηρεί όλους τους κανονισμούς που έχουν να κάνουν με τον ιό, τα τραπέζια απολυμαίνονται πριν καθίσει κάποιος πελάτης, σε κάθε τραπέζι υπάρχει αντισηπτικό και το προσωπικό φοράει μάσκες. Επίσης έχει τρεις χώρους, δύο εξωτερικούς και έναν εσωτερικό, με τα τραπέζια στις ενδεδειγμένες αποστάσεις για να μην υπάρχει συνωστισμός! Καταλαβαίνουμε κάποιους ενδοιασμούς λόγο των ασυνήθιστων συνθηκών που βιώνουμε, αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε στην υγεία όλων!
Σας συστήνουμε να κάνετε εγκαίρως κράτηση στο 2103310509 και να επιλέξετε σε ποιον χώρο θα θέλατε να καθίσετε με την παρέα σας.
Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν και ώρα έναρξης 20:00
Σας περιμένουμε όλους!
 
H εκδηλωση στο φβ

 

https://www.facebook.com/events/546705039699444/