Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

So I'm a Spider, So What?

isekai fantasy comedy

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 15 June 2021 - 20:10

 So I'm a Spider, So What?

MGAAMER.jpg


Kumo Desu ga, Nanika?

 

anidb - MAL - ANN

 

 

I, the protagonist, was just an ordinary high school girl, but suddenly I was reincarnated as a spider monster in a fantasy world. Not only that, but I awakened in a dungeon filled with vicious monsters. Armed with only my human knowledge and my overwhelming positivity, I'm forced to use spiderwebs and traps to defeat far stronger monsters just to stay alive... So begins the labyrinth survival story of a girl with incredible mental strength living as one of the lowest-ranked beasts!

 

Άλλη μια isekai σειρά όπου εδώ το twist είναι ότι η πρωταγωνίστρια μετενσαρκώνεται σε.. αράχνη. Δεν είναι μόνο αυτή βέβαια, και οι συμμαθητές τις ήρθαν στον νέο κόσμο αν και οι περισσότεροι από αυτούς είναι άνθρωποι. Η αράχνη μας λοιπόν σκαρφαλώνει σιγά σιγά την τροφική αλυσίδα και αποκτάει όσο πάει νέες δυνάμεις. Και φυσικά υπάρχει και μια παράλληλη ιστορία με τους συμμαθητές της.

 

Ίσως η πιο fun σειρά που έχω βρει στο 2021 μέχρι στιγμής. Έχει κιόλας 22 επεισόδια στο ενεργητικό της και απομένουν άλλα 2, αν και ελπίζω να δούμε και καινούρια season κάποια στιγμή.


phmava.php



Also tagged with one or more of these keywords: isekai, fantasy, comedy