Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
- - - - -

Witcher


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.741 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2020 - 09:22

830x330_nf_the_witcher_r3-v2.jpg?w=830
 
 
Περίμενα ότι θα είναι οικτρή μπαρούφα αλλά τελικά δεν ήταν κι άσχημο. Μοιάζει σε φάσεις με σύγχρονο Ηρακλή ή Xena με τα practical effects που έχει σε κάποια επεισόδια αλλά το σαφώς ανώτερο story telling το σώζει.
Το μόνο ας πούμε που με εκνεύριζε ήταν το φίλτρο που έχουν βάλει στην φωνή του Gerald για να ακούγεται πιο βαριά ώστε να ταιριάζει με αυτή που υπάρχει στο παιχνίδι.

Νταξ, μετά από λίγο το συνηθίζεις απλά κάτι minor για να γκρινιάξω.
Οι ιστορίες είναι ενδιαφέρουσες, στην ουσία από το 2ο και μετά είναι villain of the week η φάση αλλά επειδή υπάρχουν ακόμα side story που παρεμβάλλονται σπάει την μονοτονία που έχει συνήθως μια καθαρά episodic σειρά.
Τέσπα, αν την έχει δει κανένας άλλος ας πει τη γνώμη του.


rsrGbGx.gif

#2 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2020 - 09:50

Εγω ειμαι απο αυτους που τους αρεσε πολυ.
σιγουρα κουστουμια και special effect θελουν δουλειτσα αλλα αυτο λογικο ηταν για netflix μιας και ριχνει λεφτα αφου κοψει αντιδρασεις πρωτα με την 1 σεζον!
Suprising good ο cavil για geralt και ειμαι απο αυτους που ειχαν τις αμφιβολιες τους,δεν το θεωρω κακο ηθοποιο καθε αλλο,τελικα διαψευτικα ευχαριστα!
Overall πολυ καλη σειρα για αυτο που ειναι.....Ισως λαθος το κομματι με το μπρος πισω στο story telling αλλα ειπαν οτι αυτο δεν θα το εχει στην 2η σεζον!


                                                                       


#3 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.741 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2020 - 10:04

OXIIIIIIIIIIIIII, έλα ρε συ αυτό ήταν το καλύτερο, σε κρατούσε συνέχεια σε επαγρύπνηση.

Ο Cavil νομίζω έχει παρεξηγηθεί λόγο του Superman, είναι αρκετά συμπαθής σαν ηθοποιός. Αν θες δες το The Man from U.N.C.L.E.

Επίσης και μένα την ίδια εντύπωση μου έδωσε η σειρά σαν σύνολο, ότι ήταν ένα μεγάλο demo για να κόψει το Netflix τι γίνεται με το κόσμο, αν τσιμπάει.

Πιστεύω επειδή το ξέρανε ήταν πιο χαλαροί κάτι που βγαίνει και στην σειρά, δεν παίρνει το εαυτό της τόσο στα σοβαρά, απλά θέλει να σε διασκεδάσει.

Τώρα αν το αλλάξουν και το σοβαρέψουν μάλλον θα χάσει σε ύφος εκτός κι αν ρίξουν το άπειρο budget ώστε να ανέβει αρκετά η ποιότητα στα κουστούμια και τα εφέ.


rsrGbGx.gif

#4 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2020 - 10:15

κάποια πλανα μου φαινοταν ερασιτεχνικα σαν να εβλεπα κατι fanmade. δεν ξερω αν το παρατηρησε και κανεις αλλος αυτο. Η φωνη του Cavil νομιζω δεν εχει εφε απλα ο ιδιος πιεζει τη φωνη του για να μιλησει ετσι. Ελπίζω να δουμε ιστοριες και απο τα video games και οχι μονο απο τα βιβλια.


wdasa.png


#5 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.741 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2020 - 10:47

E μάλλον θα πάνε για τα κυρίως βιβλία στην επόμενη. Το θέμα είναι πότε θα βγει, με το κορονοβιρους έχουν σταματήσει τα γυρίσματα! Το 2021 που έχουν σαν release date μάλλον πάει βόλτα.


rsrGbGx.gif

#6 1451

1451

    .

  • Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2020 - 10:47

Δεν έχω επαφή με τα βιβλία οπότε οι όποιες συγκρίσεις γίνονται με βάση τα παιχνίδια.

Για αρχή, ο Γκεραλτ στα παιχνίδια είναι πιο στωικός και σκωπτικός ενώ στη σειρά τον έκαναν αρκετά πιο γκρινιάρη.

Η σειρά πετυχαίνει την τέλεια ατμόσφαιρα παρά τον σχετικά χαμηλό προϋπολογισμό της.

Ένα ακόμα θετικό της είναι ότι δεν ξεχνιέται εύκολα. Ακόμα θυμάμαι την ιστορία με τον δράκο, την πριγκίπισσα

Spoiler:
, την όλη περιπέτεια της Σιρι και θα μπορούσα να συνεχίσω. Λίγες νέες σειρές είναι τόσο αξιομνημόνευτες αν και μπορεί να έχει να κάνει με το ότι γενικά μου αρέσει το Witcher οπότε το προσέχω περισσότερο.

Από την άλλη, μου άρεσε πολύ περισσότερο η Γιενεφερ στη σειρά ενώ από τα παιχνίδια την είχα αντιπαθήσει. Ίσως επειδή στη σειρά βλέπουμε το παρελθόν της κι έτσι εξηγείται η συμπεριφορά της.

Καλή δουλειά στη δημιουργία των τεράτων και των υπόλοιπων φανταστικών πλασμάτων αν και οι μάχες μεγάλης κλίμακας ήταν κακές.

Θα μπορούσαν να τις είχαν κάνει και με τη σειρά παιχνιδιών Total War και το αποτέλεσμα να μην βγει χειρότερο.

Αν και η άμυνα των μάγων εκεί στο κάστρο ήταν λίγο καλύτερη από τις υπόλοιπες μαζικές μάχες και πάλι υστερεί.

 

Θα μου ήταν προτιμότερο αν έκαναν τη σειρά έχοντας ένα τέρας ανά κεφάλαιο. Θα μπορούσε να βγει πιο καλή, δεδομένου και του χαμηλού προϋπολογισμού της που δεν επέτρεπε να δοθεί η δέουσα προσοχή στις μάχες που γίνονται έξω αλλά και μέσα στα κάστρα, στο πολιτικό δηλαδή σκηνικό. Τα βρήκα πολύ διεκπαιρεωτικά όλα αυτά και θα μπορούσαν άνετα να λείπουν και να μην πιάνουν χρόνο.



#7 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2020 - 11:21

by the way αυτο που ειπες, οτι τον εκαναν γκρινιαρη για καποιο λογο πιστευω ακριβως το αναποδο. οτι στην σειρα ηταν ευγενικος ο ενω στα παιχνιδια ειχε εναν πιο ατσουμπαλο, άγριο, ειρωνικο (ισως και γκρινιαρη) χαρακτηρα.


wdasa.png


#8 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2020 - 11:54

 

Ο Cavil νομίζω έχει παρεξηγηθεί λόγο του Superman, είναι αρκετά συμπαθής σαν ηθοποιός. Αν θες δες το The Man from U.N.C.L.E.

 

 
βασικα το The Man from U.N.C.L.E το εχω δει 2 φορες :kakaka: ....και καπου εκει τoν συμπαθησα πολυ..γενικα μου αρεσε ακομα και σαν superman,αλλα στο U.N.C.L.E εδωσε ρεστα και ηταν και ωραιο duo με τον αλλον!
Επισης ειναι αρκετα καλος και στο τελευταιο mission imposible !
 


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 12 Αύγουστος 2020 - 11:55